Shoplog – V&D, H&M, Etos & more


Vast ritueel is inmiddels wel geworden dat m’n broer en ik op woensdagavond naar de VIP avond van V&D gaan. Dit is de avond voordat het prijzencircus echt begint, en eigenlijk mag je er alleen heen als je een VIP pas hebt (wat m’n ma heeft) maar ze controleren eigenlijk nooit. Voorheen deden we dit vooral omdat ik de Sephora wilde plunderen, maar dit jaar ben ik er met een hele grote boog omheen gelopen! Gekkenhuis en zo boeiend vind ik de producten niet. Maar goed, ik heb natuurlijk wel wat dingetjes gekocht en ik heb ook nog geshopt met Ilja, dus kijk verder om te zien wat!


Hoofddoel was het scoren van Philips oordopjes! Ook die hebben ze elk jaar, voor €10 ipv €15 en ze zijn echt super fijn. Ik sloop m’n oordopjes nogal snel (gebruik ze veel in het OV), dus kocht ik 2 back-ups. Deze keer waren de kleuren iets beter, vorige keer heb ik ‘t moeten doen met rood en blauw haha! Nu heb ik zwart en paars, iets beter. Wel alleen te koop bij V&D met Dixons erin (zoals in Rotterdam), maar mocht je zo’n V&D in de buurt hebben en op zoek zijn naar oordopjes, raad ik je deze zeker aan!


Nadat ik een keer cupcakes heb versierd met Ilja, heb ik ook wat vormpjes besteld op eBay en bij Action heb ik pakjes marsepein gekocht. Fondant werkt echter wat fijner omdat het minder plakkerig is en bij het Prijzencircus zijn de pakjes ook in de aanbieding! Ik kocht er 3, maar had wel op de datum moeten kijken.. De gele loopt namelijk binnen een maand af en de andere twee zijn ook niet bijzonder lang meer houdbaar. Zeker op letten dus, als je ze ook gaat halen! De pakjes fondant en marsepein zijn nu 3 voor €4,50, waardoor ze net zo duur/goedkoop zijn als bij Action!


Verder was ik in desperate need of nieuwe mascara’s en hoewel m’n MAX waterproof mascara nog steeds favoriet is, had ik wel zin om iets anders te proberen. Afgelopen week gold de actie 1+1 gratis op alle NYC bij Kruidvat, dus nam ik twee mascara’s mee! Ik heb ze al geprobeerd, de oranje geeft lekker veel volume maar niet heel veel lengte. De blauwe vind ik handig voor m’n onderste wimpers omdat hij waterproof is en ook echt goed blijft zitten, maar hij doet verder niet veel bijzonders voor m’n wimpers. Verder kocht ik nog een Stampy Plate van Essence met schattige figuurtjes en een nagelverharder.


Afgelopen vrijdag ging ik voor de verandering maar weer eens naar Ilja, wat vrij spontaan was besloten haha! En omdat Ilja eindelijk weer mocht rijden, besloten we daar maar goed gebruik van te maken en naar het winkelcentrum te gaan.


En daar vond ik eindelijk de Etos nagellakjes waar ik al een tijdje op zoek naar was! Deze kleurtjes zijn namelijk duochrome, maar bij de Etos vestigingen waar ik geweest was, hadden ze niet eens plek in het schap voor deze nieuwe kleurtjes. Het zijn de nummers 101 en 103 en hier komen uiteraard nog swatches van! Ik weet de prijs niet meer precies, volgens mij zijn ze rond de €2 per stuk.
Bij H&M kocht ik een hair cuff in een donkerbronzen kleur, die erg mooi stond bij m’n rode haartjes! Ik draag m’n haar bijna nooit los, maar vind het dan wel leuk om zo’n hair cuff in te doen. En bij de kassa zag ik een leuk telefoonhoesje, ik heb tijdelijk de case van m’n telefoon afgehaald omdat ik hem niet meer leuk vond en ik wacht nog op een nieuwe (eBay), dus tot die tijd zit dit hoesje erom! Er zitten glitters op, maar “gevangen” tussen twee laagjes plastic waardoor niet ineens alles onder de glitter zit haha! De hair cuff was €3,95 en het hoesje €2,95.


En ik heb een nieuw Too Faced palette! Nou ja, soort van haha. Een tijdje geleden heb ik het Natural At Night palette gewonnen en hoewel hij echt prachtig is, is hij niet ideaal om een alledaagse look mee te maken. Donkere looks vind ik niet zo geslaagd bij mezelf, maar Ilja begon te kwijlen bij het zien van mijn palette. Zij had het Romantic Eye Palette en dus hebben we ze omgewisseld! Waarschijnlijk niet voor altijd, maar nu in ieder geval even om te kijken of de wissel beter bevalt haha. Ik vind het namelijk wel nogal zonde om mijn Too Faced palette zomaar weg te geven.. Maar als hij hier anders ligt te verstoffen én ik er een palette voor terug krijg die ik wel veel zal gebruiken, is het niet zo erg ;).

Dus ik heb weer even lekker geshopt! Van een aantal dingen zien jullie zeker nog wat terug binnenkort. En laat me maar weten of je ook al geprofiteerd hebt van het Prijzencirus!