Seven current random favorites


Het Gosh smokey Eyes palette in Brown – perfect om een dagelijkse look mee te maken en in het bijzonder mooi voor groene ogen!


Essence Stay All Day Concealer – kan ik een heel opstel over schrijven. Gewoon perfect!


Leren op m’n telefoon – ik moet voornamelijk wetenschappelijke artikelen leren voor tentamens en ik besloot ze op m’n telefoon te zetten, wat eigenlijk best fijn werkt! Zeker voordat ik echt ga slapen, vind ik het wel fijn om even iets door te lezen. Fijne app voor PDFs is trouwens Aldiko.


Essence Nail Hardener & Top Sealer – check deze review voor meer info!


NYC Big Bold mascara – geeft mijn wimpers een mooie, zwarte kleur en precies genoeg lengte en volume. Prima voor de prijs!


Kruidvat Pure talg regulerende crème – ik durf niet te zeggen of deze al in de winkel ligt (ik kreeg hem bij het Kruidvat event) maar ik vind hem echt perfect voor m’n vette T-zone!


Warme en cosy sjaals – het weer wisselt nogal maar vooral afgelopen week was het om 7 uur ’s ochtends vrij koud! Ik heb dan ook volop gebruik gemaakt van m’n wollen tunnelsjaals :D.

Wat zijn jouw favoriete producten en items op het moment?

  1. Leren op je telefoon: geweldig en slim! Oh, dat ga ik onthouden. Stiekem in de trein of zo ook leren, of op de wc dôh. haha. En die warme en cosy sjaals zijn zo lekker! Vaak staan die er ook zo fashionable blij, ik vind ze echt heel erg leuk. Oooh en die NYC mascara komt vaak op je site voorbij, haha volgens mij ben je daar echt fan van hè? OJA DAT GOSH PALETTE BTW! Die is echt mooi, zag ‘m vannochtend al op een review bij Beautylab. Oooo pretty.

  2. De Essence Stay All Day Concealer blijft ook echt 1 van mijn favorieten. Al heb ik die van Miss Sporty nu ook geprobeerd en die komt er toch dicht bij in de buurt. Voor de rest blijft de Multi Colour blush ook echt een favoriet van mij. De sjaal vind ik trouwens erg mooi, die kleur is geweldig! Ik moet zelf ook nog eens even op zoek naar een nieuwe sjaal.

  3. Het Gosh paletje is geweldig, lijkt me inderdaad heel mooi bij groene ogen en je kan er toch nog veel richtingen mee uit he.
    Prachtige kleur van sjaal trouwens 🙂

  4. Ik hou zó van sjaals! Vandaag ging ik voor de eerste keer in 6 weken (in september was ik verkouden dus droeg ik ook gewoon een sjaal) zonder sjaal naar school en het voelde zo raar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *