Review & look – MakeOver en Jemma Kidd


Een stapeltje mooie producten heeft hier al een tijdje gelegen om eens getest te worden en eindelijk kon ik ermee aan de slag gaan en ze jullie nu laten zien! Het zijn producten van merken die niet heel bekend zijn, namelijk MakeOver en Jemma Kidd. En een lippenbalsem, haha! Vandaag ga ik jullie deze producten laten zien, lees en kijk vooral verder.


Het leukst vind ik eigenlijk wel om minder bekende producten te testen en bovenstaande producten zijn er eigenlijk wel een goed voorbeeld van! Laatst bestelde ik 3 oogschaduws van MakeOver, een blush van Jemma Kidd en een Sensual Strawberry lippenbalsem bij Zalando. De producten van MakeOver en Jemma Kidd komen in luxe doosjes, maar zijn gelukkig goed betaalbaar!


Ik bestelde 3 MakeOver oogschaduws, in de kleuren Indescent Yellow Beige, Rose Mocha en Earth. Drie kleuren waar je een volledige look mee kunt maken! De oogschaduws komen in mooie doosjes en stevige verpakkingen. Tussen het deksel en de oogschaduw zelf zit ook nog een klepje om te voorkomen dat de verpakking erg vies wordt (en misschien ook wel dat je niet met je nagel in je net nieuwe oogschaduw schiet bij het openen, haha ;)). De oogschaduws bevatten 1,5 gram en kosten €7,95 per stuk.

Ik besloot ook een blush te bestellen en wel eentje van het merk Jemma Kidd. Dit is een Perfect Blush in de kleur Rodeo Drive, die verschillende vlakjes met kleur bevatten. De blush is echter niet zó groot dat je makkelijk een aparte kleur kunt oppakken met een kwast, maar dat vind ik zelf geen probleem! Hij bevat 4,25 gram en de verpakking doet me erg denken aan Catrice, maar is prima! Deze kost €12,95.Als laatste koos ik nog een lipbalm omdat ik daar nooit genoeg van kan hebben, haha! Deze lipbalm heeft niet echt een duidelijke merknaam, volgens mij heet hij gewoon simpelweg Sensual Strawberry Natural Lip Balm. Het is een klein tinnetje met 8,7 gram lipbalm erin. De balm is gelig en ruikt toch wel een beetje chemisch, maar gelukkig niet vies! Hij smaakt ook wat zoetig en is vrij dik van structuur, wat ik wel fijn vind. Deze lipbalm kost €2,95.


Linksboven zie je swatches van de drie oogschaduws. Ze zijn alle drie eigenlijk prima gepigmenteerd, de bruine kleur is zelfs best heftig! De kleur van de lipbalm zie je niet echt terug, wat ik niet erg vind! Wat betreft de blush zul je dus eigenlijk de kleur linksonder krijgen, hierbij zijn de vakjes gemengd. Het middelste vakje van de blush geeft een mooie shimmer en de kleuren eromheen maken hem erg lief roze. Er komt voldoende kleur vanaf en je kunt hem zeker goed opbouwen!


Met de oogschaduws maakte ik bovenstaande look. Rose Mocha gebruikte ik op het bewegend ooglid en deze kleur wordt op het ooglid een roze kleur met gouden shimmer, pretty! In de crease gebruikte ik Earth die zoals ik zei best donker is, voorzichtig mee werken dus. De lichte kleur gebruikte ik richting m’n wenkbrauwbot en bij m’n binnenste ooghoek.


De blush is niet erg opvallend bij mij, maar dat komt ook omdat ik van nature al wat meer roze wangen heb. Wel geeft hij een mooie highlight door de shimmer die erin zit en is het voor mij een fijne blush voor overdag. Hij is wel vrij poederig, als je met je kwast in de blush gaat komt er vrij veel overtollig product los. Goed aftikken dus voordat je hem echt aanbrengt!


Deze producten komen van Zalando, de online shop waar niet alleen kleding en schoenen te koop zijn maar ook vrij veel beautyproducten! Helaas was een van de oogschaduws gebroken aangekomen, maar deze kon ik gemakkelijk (en altijd gratis) retourneren en al snel kon ik hem opnieuw bestellen. Prima dus! Ik raad je zeker aan om eens te kijken naar het assortiment beautyproducten en dan vooral naar de mooie merken MakeOver en Jemma Kidd.

 1. Ik vind jou wangetjes echt cute, omdat die van nature dus al een mooi blosje hebben! Whiiii, oh en die oogschaduw kleuren vind ik erg mooi. 🙂 De look die je er mee hebt gemaakt is lekker natural, maar wel prachtig! Ik vind de kleuren leuk. Ook de blush en de lipbalsem zien er goed uit.

 2. Wauw, die Make Over producten zien er echt prachtig en luxe uit door die verpakking! Mooie look heb je er ook mee gemaakt. Ik ben dol op die peach tint! 😀
  Die blush is ook leuk, maar jammer dat ‘ie bij jou niet zo opvalt!

 3. Leuke producten! Ik vind de verpakkingen van die MakeOver oogschaduws heel mooi, super luxe dat er zelfs een klepje tussen het deksel en de oogschaduw zelf zit!
  Die blush ziet er ook mooi uit, maar wel jammer dat die wat minder opvalt op jouw wangen. X

 4. Oeh die middelste van MAKEOVER ziet er echt heeeel mooi uit, de andere swatches ook hoor, ik ben nu echt verliefd op die middelste ^^ En ik vindt je look ook heel geslaagd!
  Misschien moet ik ook eens bij Zalando gaan kijken!

 5. Hele mooie producten! De blush van Jemma Kid vind ik heel erg mooi zowel het uiterlijk als de kleur op de wangen. De lipbalm lijkt mij ook heel fijn, alleen jammer dat de geur toch een beetje chemisch is.

 6. Heel mooie producten! Vind vooral de oogschaduws heel erg mooi! De verpakking van de blush vind ik wat minder, jammer want de kleur is wel erg mooi!
  De look die je hebt gemaakt vind ik heel mooi, lekker herfstig door dat rood/roze/goude kleurtje:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *