Review & look – MakeOver en Jemma Kidd


Een stapeltje mooie producten heeft hier al een tijdje gelegen om eens getest te worden en eindelijk kon ik ermee aan de slag gaan en ze jullie nu laten zien! Het zijn producten van merken die niet heel bekend zijn, namelijk MakeOver en Jemma Kidd. En een lippenbalsem, haha! Vandaag ga ik jullie deze producten laten zien, lees en kijk vooral verder.


Het leukst vind ik eigenlijk wel om minder bekende producten te testen en bovenstaande producten zijn er eigenlijk wel een goed voorbeeld van! Laatst bestelde ik 3 oogschaduws van MakeOver, een blush van Jemma Kidd en een Sensual Strawberry lippenbalsem bij Zalando. De producten van MakeOver en Jemma Kidd komen in luxe doosjes, maar zijn gelukkig goed betaalbaar!


Ik bestelde 3 MakeOver oogschaduws, in de kleuren Indescent Yellow Beige, Rose Mocha en Earth. Drie kleuren waar je een volledige look mee kunt maken! De oogschaduws komen in mooie doosjes en stevige verpakkingen. Tussen het deksel en de oogschaduw zelf zit ook nog een klepje om te voorkomen dat de verpakking erg vies wordt (en misschien ook wel dat je niet met je nagel in je net nieuwe oogschaduw schiet bij het openen, haha ;)). De oogschaduws bevatten 1,5 gram en kosten โ‚ฌ7,95 per stuk.

Ik besloot ook een blush te bestellen en wel eentje van het merk Jemma Kidd. Dit is een Perfect Blush in de kleur Rodeo Drive, die verschillende vlakjes met kleur bevatten. De blush is echter niet zรณ groot dat je makkelijk een aparte kleur kunt oppakken met een kwast, maar dat vind ik zelf geen probleem! Hij bevat 4,25 gram en de verpakking doet me erg denken aan Catrice, maar is prima! Deze kost โ‚ฌ12,95.Als laatste koos ik nog een lipbalm omdat ik daar nooit genoeg van kan hebben, haha! Deze lipbalm heeft niet echt een duidelijke merknaam, volgens mij heet hij gewoon simpelweg Sensual Strawberry Natural Lip Balm. Het is een klein tinnetje met 8,7 gram lipbalm erin. De balm is gelig en ruikt toch wel een beetje chemisch, maar gelukkig niet vies! Hij smaakt ook wat zoetig en is vrij dik van structuur, wat ik wel fijn vind. Deze lipbalm kost โ‚ฌ2,95.


Linksboven zie je swatches van de drie oogschaduws. Ze zijn alle drie eigenlijk prima gepigmenteerd, de bruine kleur is zelfs best heftig! De kleur van de lipbalm zie je niet echt terug, wat ik niet erg vind! Wat betreft de blush zul je dus eigenlijk de kleur linksonder krijgen, hierbij zijn de vakjes gemengd. Het middelste vakje van de blush geeft een mooie shimmer en de kleuren eromheen maken hem erg lief roze. Er komt voldoende kleur vanaf en je kunt hem zeker goed opbouwen!


Met de oogschaduws maakte ik bovenstaande look. Rose Mocha gebruikte ik op het bewegend ooglid en deze kleur wordt op het ooglid een roze kleur met gouden shimmer, pretty! In de crease gebruikte ik Earth die zoals ik zei best donker is, voorzichtig mee werken dus. De lichte kleur gebruikte ik richting m’n wenkbrauwbot en bij m’n binnenste ooghoek.


De blush is niet erg opvallend bij mij, maar dat komt ook omdat ik van nature al wat meer roze wangen heb. Wel geeft hij een mooie highlight door de shimmer die erin zit en is het voor mij een fijne blush voor overdag. Hij is wel vrij poederig, als je met je kwast in de blush gaat komt er vrij veel overtollig product los. Goed aftikken dus voordat je hem echt aanbrengt!


Deze producten komen van Zalando, de online shop waar niet alleen kleding en schoenen te koop zijn maar ook vrij veel beautyproducten! Helaas was een van de oogschaduws gebroken aangekomen, maar deze kon ik gemakkelijk (en altijd gratis) retourneren en al snel kon ik hem opnieuw bestellen. Prima dus! Ik raad je zeker aan om eens te kijken naar het assortiment beautyproducten en dan vooral naar de mooie merken MakeOver en Jemma Kidd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Charile 16 oktober 2012

  Mooie producten ๐Ÿ™‚

 2. Lifesplash 16 oktober 2012

  Ik vind jou wangetjes echt cute, omdat die van nature dus al een mooi blosje hebben! Whiiii, oh en die oogschaduw kleuren vind ik erg mooi. ๐Ÿ™‚ De look die je er mee hebt gemaakt is lekker natural, maar wel prachtig! Ik vind de kleuren leuk. Ook de blush en de lipbalsem zien er goed uit.

 3. Esmay 16 oktober 2012

  Wauw, die Make Over producten zien er echt prachtig en luxe uit door die verpakking! Mooie look heb je er ook mee gemaakt. Ik ben dol op die peach tint! ๐Ÿ˜€
  Die blush is ook leuk, maar jammer dat ‘ie bij jou niet zo opvalt!

 4. Milou 16 oktober 2012

  Wahh wat een prachtige oogschaduws! En die look die je er mee hebt gemaakt is echt perfect! Prrrretty!

 5. Lisa 16 oktober 2012

  Wauw, wat een mooie verpakkingen van MakeOver! Mooie look!

 6. Emilia 16 oktober 2012

  Leuke producten! Ik vind de verpakkingen van die MakeOver oogschaduws heel mooi, super luxe dat er zelfs een klepje tussen het deksel en de oogschaduw zelf zit!
  Die blush ziet er ook mooi uit, maar wel jammer dat die wat minder opvalt op jouw wangen. X

 7. beautybysandra 16 oktober 2012

  wauw, die oogschaduw is echt mooi!

 8. Maaike 16 oktober 2012

  Oeh die middelste van MAKEOVER ziet er echt heeeel mooi uit, de andere swatches ook hoor, ik ben nu echt verliefd op die middelste ^^ En ik vindt je look ook heel geslaagd!
  Misschien moet ik ook eens bij Zalando gaan kijken!

 9. Josephine 16 oktober 2012

  Rose Mocha is heel mooi, mooie look ook ๐Ÿ™‚

 10. Annelie 16 oktober 2012

  Super mooie oogschaduw! Ik hou wel van die kleurtjes. Je hebt er een mooie rustige look mee gemaakt, i like! ๐Ÿ™‚
  Liefs

 11. Alyssa 16 oktober 2012

  Wat een mooie producten zeg! Ik vind de kleuren van de oogschaduw echt heel mooi.

 12. Vera 16 oktober 2012

  Leuke producten! Mooie look heb je gemaakt ๐Ÿ™‚

 13. Moniek 16 oktober 2012

  Hmm, ik vind de blush in de verpakking leuk maar jammer dat je hem niet zo goed ziet.

 14. Lotte 16 oktober 2012

  Wow, ik vind de oogschaduws wel heel erg mooi! De blush ziet er in de verpakking echt onwijs mooi uit, maar valt inderdaad niet echt op bij jou.

 15. Laura 16 oktober 2012

  Mooie ooglook Marjolein ๐Ÿ™‚

 16. Miranda 16 oktober 2012

  Mooie producten. Ik heb een lipgloss van Jemma Kidd 1 van mijn favoriete lipglosses.

 17. Nicole 16 oktober 2012

  hele mooie producten!

 18. Lies 16 oktober 2012

  Hele mooie producten! De blush van Jemma Kid vind ik heel erg mooi zowel het uiterlijk als de kleur op de wangen. De lipbalm lijkt mij ook heel fijn, alleen jammer dat de geur toch een beetje chemisch is.

 19. Danique 16 oktober 2012

  Waauw, je look is super mooi!

 20. Ilja 16 oktober 2012

  Mooie ooglook ๐Ÿ™‚

 21. Peggy Timmermans Visagie 16 oktober 2012

  Make Over doet me in het doosje aan Nars denken en uit het doosje aan Illamsqua. Toch een beetje. Zien er fijne en goeie producten uit. Jemma Kid ken ik wel, maar heb nog geen enkel product van haar geprobeerd.

 22. Soesja 16 oktober 2012

  Die blush vind ik er heel mooi uit zien, ook al valt hij niet zo op!

 23. Malou 16 oktober 2012

  Wat een mooie producten!

 24. jana 16 oktober 2012

  Zien er mooie producten uit ๐Ÿ˜€ x

 25. Sharon 16 oktober 2012

  Wauw pretty kleurtjes zeg <3 Je had btw de vanille versie moeten kopen van die lipbalsem, die is ZOO lekker ๐Ÿ˜€

 26. Tara - KittehsCupcakes 17 oktober 2012

  Nice, vooral de oogschaduws zien er erg mooi uit ๐Ÿ™‚ Mooie look ook!

 27. Charlotte 17 oktober 2012

  Wat een mooie blush!
  en die look, love it<3
  x

 28. Anne vdh 18 oktober 2012

  Heel mooie producten! Vind vooral de oogschaduws heel erg mooi! De verpakking van de blush vind ik wat minder, jammer want de kleur is wel erg mooi!
  De look die je hebt gemaakt vind ik heel mooi, lekker herfstig door dat rood/roze/goude kleurtje:D

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén