Personal & Instagrams III


Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik een personal & instagrams post deed.. Tijd voor een nieuwe! In de tussentijd heb ik eigenlijk niet veel boeiends meegemaakt, maar wel best druk geweest. Ik ben inmiddels hard aan de slag bij m’n studie en tussendoor probeer ik ook nog alle friends & family aandacht te geven, haha!


Inmiddels ben ik een maandje bezig met m’n Master en het gaat echt snel, de 22ste heb ik alweer m’n eerste tentamen. Veel tijd om te leren heb ik nog niet echt gehad, we moeten een heleboel groepsopdrachten en presentaties maken en dat kost veel tijd (en zin haha). Gelukkig vind ik het wel interessant! Tussendoor ging ik eigenlijk nog best vaak op bezoek bij Ilja, even gezellig bijkletsen, ravotten met de nieuwe kat en shoppen.


En hoewel ik een beetje op m’n geld probeer te letten, heb ik de laatste tijd toch nog wel wat leuke dingetjes gescoord! En gelukkig ook wat dingetjes gekregen, dat is altijd mooi meegenomen haha ;). Van een aantal dingen zien jullie nog wel reviews!


Wat ik altijd wel leuk vind om te doen na een periode, is alle nagelfoto’s bij elkaar voegen! Op instagram gooi ik vaak foto’s van de nagellak die ik op dat moment draag en omdat ik vaak wel om de dag wissel, zijn het er aardig wat! De afgelopen tijd pak ik weer wat vaker m’n imageplates om een patroontje op m’n nagels te stempelen, vind ik er altijd wel leuk uitzien. En een tijdje droeg ik de OPI nail apps, een review daarvan kun je hier lezen!


En tja, als ik eens een foto van eten maak moet het wel lekker zijn natuurlijk, haha! Ik moet zeggen dat het voor kruidnoten nog wel een beetje te vroeg was.. Maar speculaas op brood was echt heeeerlijk! En ik heb nog cakejes versierd, maar dat is toch gezelliger om samen met iemand te doen dan alleen.

En nu ga ik me echt storten op het leren voor de tentamens.. Helaas heb ik ook geen herfstvakantie om naar uit te kijken, daar doen ze niet aan op de universiteit *kijkt zielig*. Maar ach, dat overleef ik wel! Hebben jullie de laatste tijd nog leuke dingen gedaan?

Verder Bericht

Vorige Bericht

29 Reacties

 1. Loulou 12 oktober 2012

  Ohhh wat ziet al dat eten er lekker uit! Je nagels vind ik echt erg mooi. Perfect voor allerlei soorten nagellak. Succes met leren!

 2. Lifesplash 12 oktober 2012

  Veel succes met school! Ik wist niet dat je universiteit deed, haha wat studeer je? πŸ™‚ Ik vind je nagelfotos altijd leuk om te zien, hihi. Jij hebt zoveel verschillende dingen haha. Zo leuk! Oh en speculaas op brood is lekker hΓ¨? Ik las ook ergens kruidnootjes eventjes onder warm water doen en dan word het een soort smeersel dat voor brood kan, lol.

  • Marjolein 13 oktober 2012 — Berichtauteur

   Ben nu bezig met m’n master Business Information Management, hiervoor heb ik 3 jaar bachelor Bedrijfskunde gedaan :). Natte kruidnootjes lijkt me nou niet zo lekker, haha!

 3. Moniek 12 oktober 2012

  Leuke foto’s en mooie nagellakjes! πŸ˜€

 4. Annelie 12 oktober 2012

  Oo, die foto’s van dat eten. Het is nu misschien nog te vroeg ervoor maar ik krijg er echt trek in haha. De nagelstickers zijn ook erg leuk πŸ™‚
  Liefs

 5. Soesja 12 oktober 2012

  Echt heel leuk om te zien, vooral al die nagels en al dat eten bij elkaar! πŸ™‚

 6. Lotte 12 oktober 2012

  Al die nagelfoto’s, wauw! Zo bij elkaar zie je inderdaad wel dat je veel nail-art creaties maakt. En die kat van Ilja, too cute <3

 7. Milou 12 oktober 2012

  Leuk om te zien! Wat een prachtige nagelfoto’s. En die kitten van Ilja is sooo cute!!

 8. Emilia 12 oktober 2012

  Ah leuk om te zien! Speculaasjes op brood dat had ik vroeger ook altijd, zΓ³ lekker! X

 9. Charile 12 oktober 2012

  Leuke foto’s πŸ˜€

 10. Ilja 12 oktober 2012

  Dan moeten we snel maar weer eens samen cupcakes versieren, toch gezelliger samen he?!

 11. Lies 12 oktober 2012

  Hele leuke foto’s! Ik wens je heel veel succes met de tentamens!

 12. Rose 12 oktober 2012

  ahh nails! De slangen nails zijn zoooo leuk! En die groene met beetje goud, in love

 13. Sharon 12 oktober 2012

  Haha echt zo heel droog gechipte nagels ertussen :’D Ah al die foodpictures, damn <3

 14. Kimberly 12 oktober 2012

  Een broodje met speculaas is altijd zo lekkerr!! Vooral op een wit bolletje

 15. Axelle 12 oktober 2012

  wauw wat een mooie lakjes in je foto’s ! en de eet plaatjes maken me meteen terug hongerig haha ! πŸ˜€

 16. Joyce 12 oktober 2012

  Ziet er leuk en lekker uit! Vind het wel fijn dat je het een beetje in categorieΓ«n hebt opgedeeld!

 17. Jeanne 12 oktober 2012

  Heei!
  Hoe heet de middelste nagellak van boven?
  En de topcoat?
  Alvast bedankt Xx

  • Marjolein 13 oktober 2012 — Berichtauteur

   De middelste van boven is Bleu Water van Bourjois met volgens mij de flakies erover die je de foto ernaast ziet, van Essence!

 18. Esmay 12 oktober 2012

  Poezen, nagels en food. <3

 19. beautybysandra 12 oktober 2012

  wat een leuke foto’s =)

 20. Laura 12 oktober 2012

  Ohh, al die food foto’s! Ik heb zoooo zin om me lekker vol te proppen met chocolade kruidnootjes, hihi

 21. Debbie 12 oktober 2012

  Leuk weer al die foto,s… ben echt gek op dit soort overzichtjes…
  En als je wilt weten wat ik heb gedaan… Morgen komt mijn overzichtje van de week online.

 22. MySuperSweetLife 12 oktober 2012

  Wauw al die prachtige nagellakjes!
  Liefs

 23. Maaike 12 oktober 2012

  Erg leuke foto’s weer! πŸ™‚

 24. Kelly 12 oktober 2012

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik ben gek op je nagellakartikelen!

 25. Lisanne 17 oktober 2012

  Hoi marjolein,

  Die glitters die je met een schuursponsje op de ‘rand’ van je nagels doet, doe je dat er op terwijl de nagellak nog nat is?

  Groetjes!

  • Marjolein 17 oktober 2012 — Berichtauteur

   Hey! Nee als het grotendeels droog is, anders veeg je de nagellak op je nagels eraf met het stempelen. De nagellak die je met het sponsje op je nagels aan wilt brengen moet uiteraard nog wel nat zijn :).

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén