Personal & Instagrams III


Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik een personal & instagrams post deed.. Tijd voor een nieuwe! In de tussentijd heb ik eigenlijk niet veel boeiends meegemaakt, maar wel best druk geweest. Ik ben inmiddels hard aan de slag bij m’n studie en tussendoor probeer ik ook nog alle friends & family aandacht te geven, haha!


Inmiddels ben ik een maandje bezig met m’n Master en het gaat echt snel, de 22ste heb ik alweer m’n eerste tentamen. Veel tijd om te leren heb ik nog niet echt gehad, we moeten een heleboel groepsopdrachten en presentaties maken en dat kost veel tijd (en zin haha). Gelukkig vind ik het wel interessant! Tussendoor ging ik eigenlijk nog best vaak op bezoek bij Ilja, even gezellig bijkletsen, ravotten met de nieuwe kat en shoppen.


En hoewel ik een beetje op m’n geld probeer te letten, heb ik de laatste tijd toch nog wel wat leuke dingetjes gescoord! En gelukkig ook wat dingetjes gekregen, dat is altijd mooi meegenomen haha ;). Van een aantal dingen zien jullie nog wel reviews!


Wat ik altijd wel leuk vind om te doen na een periode, is alle nagelfoto’s bij elkaar voegen! Op instagram gooi ik vaak foto’s van de nagellak die ik op dat moment draag en omdat ik vaak wel om de dag wissel, zijn het er aardig wat! De afgelopen tijd pak ik weer wat vaker m’n imageplates om een patroontje op m’n nagels te stempelen, vind ik er altijd wel leuk uitzien. En een tijdje droeg ik de OPI nail apps, een review daarvan kun je hier lezen!


En tja, als ik eens een foto van eten maak moet het wel lekker zijn natuurlijk, haha! Ik moet zeggen dat het voor kruidnoten nog wel een beetje te vroeg was.. Maar speculaas op brood was echt heeeerlijk! En ik heb nog cakejes versierd, maar dat is toch gezelliger om samen met iemand te doen dan alleen.

En nu ga ik me echt storten op het leren voor de tentamens.. Helaas heb ik ook geen herfstvakantie om naar uit te kijken, daar doen ze niet aan op de universiteit *kijkt zielig*. Maar ach, dat overleef ik wel! Hebben jullie de laatste tijd nog leuke dingen gedaan?

  1. Veel succes met school! Ik wist niet dat je universiteit deed, haha wat studeer je? ๐Ÿ™‚ Ik vind je nagelfotos altijd leuk om te zien, hihi. Jij hebt zoveel verschillende dingen haha. Zo leuk! Oh en speculaas op brood is lekker hรจ? Ik las ook ergens kruidnootjes eventjes onder warm water doen en dan word het een soort smeersel dat voor brood kan, lol.

  2. Hoi marjolein,

    Die glitters die je met een schuursponsje op de ‘rand’ van je nagels doet, doe je dat er op terwijl de nagellak nog nat is?

    Groetjes!

    1. Hey! Nee als het grotendeels droog is, anders veeg je de nagellak op je nagels eraf met het stempelen. De nagellak die je met het sponsje op je nagels aan wilt brengen moet uiteraard nog wel nat zijn :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *