New/lovely things


Love, love, loveeee Manhunt van China Glaze! Ik heb ‘m al een tijdje, maar besloot hem weer eens op te doen en het is echt de perfecte kobaltblauwe kleur. Best opvallend, maar past op een of andere manier juist heel goed bij m’n lichte huid. Bleef overigens bij mij ook vrij lang zitten, dubbel yay!Oh en gisteren kreeg ik m’n nieuwe hoesje voor m’n telefoon binnen. Of ik het leuk vind, dat weet ik nog niet helemaal haha! Hij is bedekt met van die rhinestones (plastic) en het is een beetje een rare mix van patroontjes en figuurtjes. Maar aan de andere kant is hij wel verrassend netjes gemaakt en lekker opvallend! Ik kocht hem voor slechts $0,99 bij deze verkoper, die ‘m helaas niet meer heeft (maar ik gok dat ook niet veel mensen meer een HTC Desire hebben, haha!).


Vrij vervelend was dat ik er gisteren toen ik de douche in stapte achterkwam dat m’n conditoner op was.. Op naar de Action dus! En toevallig hadden ze deze keer twee van m’n favo conditioners, namelijk de Happy Ends conditioner van Herbal Essences en de super voedende Oil Care conditioner van Dove. Allebei ook nog eens lekker goedkoop, want die van Herbal Essences was €1,29 en die van Dove €1,79. Ze hadden ook het masker in een pot van die Dove lijn voor dezelfde prijs, maar de combo ik+pot in douche werkt niet dus nam ik lekker twee tubes mee ;).

  1. Dat hoesje is wel echt heel kitch. Ben benieuwd hoe lang je hem leuk vind en daarna hem er weer afknalt πŸ˜›
    Ik moet echt weer naar de action, ik vind het zo’n leuke winkel maar het is net even te ver. Dat houdt me tegen.

  2. Dat is toevallig! Ik heb vrijdag precies dezelfde 2 conditoners gekocht. Ook zo goedkoop, in de voordeelshop bij mij in de buurt. Prachtige nagellak!

  3. Die nagellak is leuuuk! Mooi voor de winter, ya know het is een beetje een donkere zeekleur of zo? Hij is echt pretty. En dat telefoonhoesje is cute! Mooie diamantjes, lekker shiny. I luuuuuuuuuuuuff.

  4. Oh wauw wat een supertip! De conditioner van dove is mijn favoriet, en ik heb hem voor 5 euro bij de albert heijn gekocht! Volgende keer naar de action dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *