New in – Urban Decay Vice Palette


Een paar dagen geleden liet ik mijn beauty wishlist zien.. En ik kan er nu eentje afvinken! Afgelopen vrijdag ben ik gaan shoppen in Utrecht met mams en tja, ik zit nog wel een beetje in de emotie-shopping fase na m’n tentamens van deze week. Bij Sephora spotte ik een stapeltje Vice palettes en ik heb er even (een uurtje) over moeten denken, maar I did it!

Het Vice palette is het “holiday 2012” palette van Urban Decay. Elk najaar komt dit merk met een uniek palette voor de feestdagen en eigenlijk zijn ze altijd wel prachtig! Het Vice palette sprak me gelijk aan omdat het een mix is van neutrale en lekker opvallende kleuren, waardoor je er goed mee kunt spelen en variΓ«ren. Ik had ook wel voor het Naked palette kunnen gaan, maar ik heb al veel neutrale palettes en dit Vice palette leek me dan toch leuker om te hebben.

Natuuuuurlijk krijgen jullie nog een volledige review met swatches en looks, maar ik wilde ‘m toch al delen! Hij kostte me overigens €38,95 met de standaard 15% korting bij Sephora, wat me eerlijk gezegd nog wel meeviel (ik had hem een stuk duurder verwacht!). Verder kocht ik nog nep uggs die ik als pantoffels draag en een conditioner van Boots, niet veel interessants dus. Maar was al blij genoeg met het palette, haha ;).

  1. Ik vind hem Γ©cht kdbnsdncoijf mooi! Oh my. Hij is wel erg deur en ik wil hem ook en noooh nu breng je me aan het twijfelen. Die freakin’ prijs. Bah. Ik ben echt benieuwd naar je looks! πŸ˜€

  2. Ik ben verliefd. Ik wil dit palette zΓ³ graag hebben. De kleuren zijn zo mooi en er zitten zoveel verschillende kleuren in. Waaaauw! Ik kom hem stiekem van je stelen. πŸ™‚

  3. Echt prachtig! Ik vind vooral ‘Chaos’ echt een gave kleur.
    Ik heb zelf nu (nog) niet echt de behoefte (of het geld :p) om zulke dure palettes te kopen, maar ik snap zeker wel dat je voor deze beauty bent gevallen!

  4. Weet jij ook als deze ergens nog te koop is?
    Ik wil deze dolgraag maar ik kan hem nergens vinden.
    Wel de 2de van Vice maar ik wil deze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *