New in – piercings van eBay


Laatst bestelde ik twee setjes met piercings op eBay en een week of 2 later vielen ze op de mat. Nee, ik heb niet spontaan een piercing laten zetten en ik ben het ook niet van plan haha, ik houd het gewoon bij m’n 2 gaatjes in m’n oorlellen. Waarom ik dan toch piercings bestelde? Lees verder!Eigenlijk is het heel simpel: Ik ben vaak te lui om oorbellen in te doen Γ©n ik raak ze altijd kwijt zodra ik ze uit doe. Het leek me dan ook eigenlijk wel een slim idee om piercings te kopen die ik niet uit hoefde te doen, zodat ik niet elke ochtend weer hoef te denken aan het indoen ervan! En dus bestelde ik ringetjes met puntjes eraan (die eigenlijk voor je wenkbrauw zijn) en hele kleine spikes met bolletjes aan de andere kant (die eigenlijk voor je neus zijn).


De ringetjes.. Meh, toch niet zo’n succes! Het zijn echt van die overduidelijke piercings. Bovendien zijn ze ontzettend lastig vast te krijgen, de puntjes kun je losdraaien en weer vastdraaien maar heel makkelijk is het niet. Ik vind het ook echt van die jongensdingen, haha. Een beetje een miskoop dus.


Maar ik vind de kleine spikes echt awesome! Ze zijn wel echt mini, maar ik draag sowieso altijd alleen maar knopjes. Nadeel is wel dat ze eruit kunnen, het bolletje aan de achterkant is niet erg groot want je kunt niets losdraaien. Bij mij blijven ze wel prima zitten, ik kan er ook gewoon mee slapen en alles zonder dat ze er zomaar uitvallen. Mijn gaatjes zijn dan ook wel echt klein, ik draag nooit grote oorbellen of knopjes met vrij dikke staafjes. Ik vind het simpele en kleine echt iets hebben, het valt niet op maar het is toch leuker dan helemaal geen oorbellen.

Inmiddels heb ik dezelfde soort neuspiercings besteld met bolletjes en gekleurde steentjes erin, voor de afwisseling! Dit soort piercings kosten op eBay geen drol, maar ze zijn dan ook niet van zilver maar van staal. Ik kan er gewoon tegen en ze laten bij mij ook geen groene waas achter. Ik kocht ze bij deze verkoper, de ringetjes waren ongeveer €2 voor 10 stuks en de pinnetjes €1,60 voor 10.

De ringetjes waren dus niet zo’n succes haha, maar de pinnetjes vind ik erg leuk! Wat vind jij, yay or nay?