New in – piercings van eBay


Laatst bestelde ik twee setjes met piercings op eBay en een week of 2 later vielen ze op de mat. Nee, ik heb niet spontaan een piercing laten zetten en ik ben het ook niet van plan haha, ik houd het gewoon bij m’n 2 gaatjes in m’n oorlellen. Waarom ik dan toch piercings bestelde? Lees verder!Eigenlijk is het heel simpel: Ik ben vaak te lui om oorbellen in te doen Γ©n ik raak ze altijd kwijt zodra ik ze uit doe. Het leek me dan ook eigenlijk wel een slim idee om piercings te kopen die ik niet uit hoefde te doen, zodat ik niet elke ochtend weer hoef te denken aan het indoen ervan! En dus bestelde ik ringetjes met puntjes eraan (die eigenlijk voor je wenkbrauw zijn) en hele kleine spikes met bolletjes aan de andere kant (die eigenlijk voor je neus zijn).


De ringetjes.. Meh, toch niet zo’n succes! Het zijn echt van die overduidelijke piercings. Bovendien zijn ze ontzettend lastig vast te krijgen, de puntjes kun je losdraaien en weer vastdraaien maar heel makkelijk is het niet. Ik vind het ook echt van die jongensdingen, haha. Een beetje een miskoop dus.


Maar ik vind de kleine spikes echt awesome! Ze zijn wel echt mini, maar ik draag sowieso altijd alleen maar knopjes. Nadeel is wel dat ze eruit kunnen, het bolletje aan de achterkant is niet erg groot want je kunt niets losdraaien. Bij mij blijven ze wel prima zitten, ik kan er ook gewoon mee slapen en alles zonder dat ze er zomaar uitvallen. Mijn gaatjes zijn dan ook wel echt klein, ik draag nooit grote oorbellen of knopjes met vrij dikke staafjes. Ik vind het simpele en kleine echt iets hebben, het valt niet op maar het is toch leuker dan helemaal geen oorbellen.

Inmiddels heb ik dezelfde soort neuspiercings besteld met bolletjes en gekleurde steentjes erin, voor de afwisseling! Dit soort piercings kosten op eBay geen drol, maar ze zijn dan ook niet van zilver maar van staal. Ik kan er gewoon tegen en ze laten bij mij ook geen groene waas achter. Ik kocht ze bij deze verkoper, de ringetjes waren ongeveer €2 voor 10 stuks en de pinnetjes €1,60 voor 10.

De ringetjes waren dus niet zo’n succes haha, maar de pinnetjes vind ik erg leuk! Wat vind jij, yay or nay?

  1. Ik heb zoiets als de bovenste altijd in.. πŸ™‚ Maar dan groter en met bolletjes i.p.v spikes. Draag al jaren piercings i.p.v oorbellen omdat ik niet tegen goedkope sieraden kan (en ik ben piercing gek <3)

  2. Wat een leuk idee om piercings als oorbellen te dragen! Zelf heb ik wel een neuspiercing en zou deze ook best wel in mijn neus willen dragen. Alleen kan ik helaas geen piercings met balletje dragen. Het erin doen gaat altijd prima, maar dan lijkt het gaatje wat kleiner te worden en krijg ik hem alleen nog met veel pijn en moeite eruit. Misschien dat ik ze dan ook eens ga dragen als oorbellen, dan zijn ze tenminste niet voor niets gekocht.

  3. Ik draag gewone oorbellen eerlijk gezegd ook altijd heel lang, zonder ze uit te doen! Knopjes dan wel he πŸ™‚ Maar op een gegeven moment raken achterkantjes kwijt en zo… Ik vind de ringetjes inderdaad niet zo mooi van deze, maar de staafjes wel πŸ™‚ En wat een fijne prijs πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *