New in – oorbellen van Shimmer & Shine


Laatst viel er een leuk pakketje op de deurmat, namelijk eentje van de webshop Shimmer & Shine! Eigenaresse Monique is net begonnen met deze leuke webshop en ze verkoopt hier trendy sieraden voor fijne prijzen, wat natuurlijk nooit verkeerd is. Ik ontving een setje oorbellen en die ga ik natuurlijk met plezier aan jullie laten zien!

Ik ontving een setje met appeltjesknopjes, super schattig! Ik ben dol op knopjes en ze zijn natuurlijk nog leuker als ze een beetje speciaal zijn. Ik vind ze super leuk en omdat je in het setje 3 verschillende kleuren krijgt, zijn ze ook prima te combineren. Bovendien draaien ze uit zichzelf recht doordat ze aan de onderkant wat zwaarder zijn, wat ik echt een voordeel vind omdat ik altijd aan m’n oorbellen zit te friemelen, haha! En ik vind ze precies het goede formaat – groot genoeg om op te vallen maar niet zo groot dat ze storend zijn. I like!


Ik ben niet alleen blij met de leuke oorbelletjes, maar ze werden ook nog eens snel verzonden en kwamen goed verpakt aan! Bij Shimmer & Shine kun je niet alleen deze oorbelletjes kopen (โ‚ฌ5,50), maar er zitten nog veel meer leuke oorbellen, armbanden, kettingen en ringen in het assortiment die zeker het bekijken waard zijn. Ook kun je de Facebook pagina van Shimmer & Shine liken om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Wat vind je van mijn nieuwe oorbelletjes? Heb je al iets leuks gespot in de webshop?

  1. Oh wauw, die appeltjes zijn cute! Haha. Niet helemaal iets waar ik mee zal lopen, maar ik vind ze echt te lief! Knopjes vind ik zelf ook zo leuk! Veel beter dan die huge ringen, naaaah not my cup of tea.

  2. Die appeltjes zijn echt ontzettend leuk! Ik wil nog graag rode appeltjes (op ebay heb ik van die leuke sneeuwwitje appel oorbellen gezien). Maar ik draag bijna nooit oorbellen, dus wat ik er dan in vredesnaam mee wil. :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *