Nail-art – like a girl


Voordat ik echt begin: ik denk dat het vanaf nu maandag nail-art dag wordt! Ik vind het leuk om te nail-arten en omdat jullie denk ik op maandag nog niet zo wakker zijn.. Leest zo’n nail-art artikeltje vast lekker weg. Dus verwacht de komende tijd op maandag nail-art! En deze week is dat een roze en girly variant. Lees verder voor meer info!
Roze, glitter, bling, perfect combo dacht ik zo! Ik gebruikte een roze kleurtje van de voorjaarscollectie van Trind voor de gewone roze nagels en bracht daarop vierkante, gele rhinestones aan uit een wieltje van eBay. Om het af te wisselen bracht ik Pink Fizz van Models Own aan, een roze glitterlak die in 2 laagjes dekt.Het enige “moeilijke” aan deze nail-art is het erop plakken van de steentjes, maar met een pincet kun je dat gemakkelijk doen. Ik vind hem zeker geslaagd, jullie hopelijk ook!

  1. JA! Nail art maandag klinkt leuk! πŸ˜€ Ik vind deze echt cute! Deze nail art is pretty simpel maar echt heel leuk. πŸ˜€ Die gliterlak is zo gorgeous! En of ik ‘m geslaagd vind? Of course!

  2. Dat lakje van models own is echt zo mooi! πŸ™‚ Dit moet ik een keer namaken, maar dan met andere kleuren ^^. Hopelijk heb ik lakje die een beetje lijkt op die van models own haha

  3. Heel erg mooie nailart! Ik heb mijn nagels gisteren ook een beetje op deze manier gelakt haha. Alleen dan in een turquoise kleur met op mijn wijs en ringvinger een holografische glitter en alleen op mijn pink een zilveren rhinestone.

  4. Ik was even vergeten hoe mooi dat lakje van Models own was…!! Ik heb hem ook gekregen van een lief vriendinnetje een poosje geleden, OJA VAN JOU πŸ˜‰ hihi

  5. die steentjes zijn verdomd lastig! Ik plak ze bijna altijd verkeerd xD
    Je nail art is idd heel girly maar ik vindt em wel heel leuk, die afwisseling tussen glitter en gewoon roze is leuk πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *