Nail-art – like a girl


Voordat ik echt begin: ik denk dat het vanaf nu maandag nail-art dag wordt! Ik vind het leuk om te nail-arten en omdat jullie denk ik op maandag nog niet zo wakker zijn.. Leest zo’n nail-art artikeltje vast lekker weg. Dus verwacht de komende tijd op maandag nail-art! En deze week is dat een roze en girly variant. Lees verder voor meer info!
Roze, glitter, bling, perfect combo dacht ik zo! Ik gebruikte een roze kleurtje van de voorjaarscollectie van Trind voor de gewone roze nagels en bracht daarop vierkante, gele rhinestones aan uit een wieltje van eBay. Om het af te wisselen bracht ik Pink Fizz van Models Own aan, een roze glitterlak die in 2 laagjes dekt.Het enige “moeilijke” aan deze nail-art is het erop plakken van de steentjes, maar met een pincet kun je dat gemakkelijk doen. Ik vind hem zeker geslaagd, jullie hopelijk ook!