Nail-art – dots on top


Hoewel ik meestal nail-art maak met stamping plates, leek het me deze keer wel leuk om weer eens iets uit de losse hand te maken. Maar dan moet het natuurlijk niet te moeilijk zijn, anders faal ik alsnog haha! Ik maakte een nail-art met leuke stipjes en vandaag ga ik jullie laten zien hoe ik dat deed. Kijk vooral verder!


Uiteraard begin je met een basiskleur en ik koos Put Lavender On Agenda van Catrice, maar je kunt natuurlijk zelf kiezen welke kleur je wilt! Geef dit even wat tijd om te drogen, het hoeft niet compleet droog te zijn maar wel droog genoeg om hem niet te beschadigen bij de volgende stap.
De volgende stap is het maken van een soort gedruppeld effect. Dit kun je doen met een los, rond afgerond kwastje, maar ik denk dat het je ook prima zal lukken met het kwastje van de nagellak zelf! Ik ben begonnen bij waar ik het donkere deel wilde laten beginnen op de nagel en de ene keer begon ik iets lager, de andere keer weer iets hoger. Ze hoeven zeker niet gelijk te zijn, het staat juist speelser als het verschilt!Hierna heb ik stipjes gemaakt met een gouden en paarse glitterlak en een dottingtool. Heb je geen dottingtool? Iets anders ronds werkt ook prima, zoals bijvoorbeeld een speld (prik ‘m in de gum van zo’n potlood met gum op de achterkant) of een pen die het niet meer doet. De paarse kleur bracht ik vooral onderaan aan en de gouden kleur erboven en ik varieerde wat met de grootte van de stipjes.Topcoat erover aaaand you’re done! Heel moeilijk is het niet om dit te maken (ik vond het in ieder geval prima te doen), maar het ziet er wel leuk uit! Je kunt natuurlijk onbeperkt variΓ«ren met de kleuren en ‘m zo herfstig, feestelijk of -als je nog in de ontkenningsfase zit- zo zomers mogelijk maken, haha!

Wat vind jij van deze nail-art? Ga je hem proberen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

39 Reacties

 1. Annelie 22 oktober 2012

  Erg leuke nailart, mooi gedaan! Deze ga ik een keertje proberen na te maken πŸ™‚

 2. Joyce 22 oktober 2012

  Wauw Marjolein, echt prachtig! <3

 3. Lifesplash 22 oktober 2012

  Ahw, dat ziet er heeeeel leuk en cute uit! πŸ˜€ Omg unfair. heb ik gisteren mijn nagels gelakt… en nu, nooooooooooh wat doe je me aan man. :c

 4. Chantal 22 oktober 2012

  Onwijs leuk gedaan!

 5. Esmay 22 oktober 2012

  Pfff. Alwéér een nagellakpost? Waar gaat dit heen Marjolein? Nou, nou???
  Grapje! I like je nail-art. Het is vrij simpel, dus ook voor mij prima te doen hihi πŸ˜€

 6. Kimberly 22 oktober 2012

  Dit ziet er echt heel leuk uit! I like it! πŸ˜€

 7. Laura 22 oktober 2012

  ahh ziet echt cute uit! Doet me een beetje aan cupcakes denken, haha.

 8. Stasja 22 oktober 2012

  Mooi! En het ziet er iets uit dat een nail art noob zoals ik ook nog wel kan doen. πŸ™‚

 9. Paola 22 oktober 2012

  Ziet er heel leuk uit en best makkelijk om te maken! Leuk!

 10. Samantha 22 oktober 2012

  Wow, heel erg mooi! Ik moet stiekem toegeven, dat zelfs dit me moeilijk lijkt, haha! Ik ga het binnenkort eens proberen. πŸ˜€ Ik ben echt een nailart kluns.

 11. Mandy 22 oktober 2012

  Heel erg leuk gedaan!

 12. Myrthe 22 oktober 2012

  Wat een vrolijke nail-art! Echt heel mooi gedaan πŸ™‚

 13. Juudith 22 oktober 2012

  Hij ziet er leuk uit zeg!! Enn mooie kleuren bij elkaar!! tof!!

 14. Sharon 22 oktober 2012

  Wauw echt heel mooi! Ik vind die paarse kleur ook superpretty.

 15. Danique 22 oktober 2012

  Aaah dit is echt super cute gedaan! Die kleuren bij elkaar zijn zo pretty!

 16. femketje 22 oktober 2012

  echt super netjes gedaan πŸ˜€ ook mooi met de verschillende kleuren dots πŸ˜€

 17. Lies 22 oktober 2012

  Ah wat heb je dat leuk gedaan! Dit wil ik zeker eens gaan proberen.

 18. Marije 22 oktober 2012

  Wow, superleuk gedaan! Hele gave kleurencombinatie ook.

 19. EsmΓ©e 22 oktober 2012

  Hele leuke nailart, echt waar ik van houdt πŸ™‚

  Liefs

 20. Marieke 22 oktober 2012

  HΓ©, deze had je volgens mij op twitter geplaatst een keertje! Ik vind hem echt heel tof πŸ˜€

 21. showmesomestyle 22 oktober 2012

  wow! vet man! die zal ik ook eens proberen… (ik ben niet zo’n held met nailart…)

 22. beautybysandra 22 oktober 2012

  Ziet er erg leuk uit =)

 23. Lotte 22 oktober 2012

  Jaaa, leuk! Ik hou wel van die ‘simpele’ nail-arts. Simpel tussen aanhalingstekens omdat het er heel simpel uitziet, maar als ik het na wil maken ziet het er lang niet zo netjes uit, haha. Mooi!

 24. Marjolein 22 oktober 2012

  I like a lot πŸ˜€ Ik ga morgen mijn nagels weer lakken, want vanavond moet ik toch werken (vakkenvullen) dus dat heeft niet zoveel zin πŸ˜‰

 25. Josephinei 22 oktober 2012

  Echt superleuk gedaan!

 26. Tara - KittehsCupcakes 22 oktober 2012

  Leuk gedaan, doet me denken aan de cupcake nail-art, alleen is het nu dan geen cupcake maar alleen de topping als het ware. Door de kleuren en het design doet het me ook een beetje denken aan een kanten tafelkleedje ofzo. In ieder geval, wat ik probeer te zeggen is: LEUK! Love it!

 27. jana 22 oktober 2012

  Superleuk gedaan πŸ˜€ x

 28. Bianca 22 oktober 2012

  Ooh super cute! en ja ik zit nog keihard in de ontkenningsfase haha, ik vind dat we recht hebben op nog een paar weken zomer :p

 29. Sas 23 oktober 2012

  Zo leuk, maar toch zo simpel! πŸ™‚ Echt leuk bedacht. Ik denk dat ik ‘m ga proberen te maken met herfstige kleurtjes, maar ik weet nog niet met welke.. hmm.

 30. Charlotte 23 oktober 2012

  Pretty!
  Echt heel leuk gedaan en het staat cute!
  xxxx

 31. Sophie 23 oktober 2012

  Oeh, wauw! Dit is echt zo mooi! Ook leuk dat de kleur van de paarse glitterlak bij de basislak past. En De gouden kleur geeft zo’n mooi contrast erbij!
  Love it <3

 32. MySuperSweetLife 23 oktober 2012

  Wat een leuke nail art, wil deze ook eens proberen!
  Liefs

 33. sisier 24 oktober 2012

  Deze is echt leuk, simpel maar net ff anders dan “gewoon” stipjes

 34. laura 24 oktober 2012

  Echt suupermooi! Gaan we zeker proberen!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén