Nail-art – dots on top


Hoewel ik meestal nail-art maak met stamping plates, leek het me deze keer wel leuk om weer eens iets uit de losse hand te maken. Maar dan moet het natuurlijk niet te moeilijk zijn, anders faal ik alsnog haha! Ik maakte een nail-art met leuke stipjes en vandaag ga ik jullie laten zien hoe ik dat deed. Kijk vooral verder!


Uiteraard begin je met een basiskleur en ik koos Put Lavender On Agenda van Catrice, maar je kunt natuurlijk zelf kiezen welke kleur je wilt! Geef dit even wat tijd om te drogen, het hoeft niet compleet droog te zijn maar wel droog genoeg om hem niet te beschadigen bij de volgende stap.
De volgende stap is het maken van een soort gedruppeld effect. Dit kun je doen met een los, rond afgerond kwastje, maar ik denk dat het je ook prima zal lukken met het kwastje van de nagellak zelf! Ik ben begonnen bij waar ik het donkere deel wilde laten beginnen op de nagel en de ene keer begon ik iets lager, de andere keer weer iets hoger. Ze hoeven zeker niet gelijk te zijn, het staat juist speelser als het verschilt!Hierna heb ik stipjes gemaakt met een gouden en paarse glitterlak en een dottingtool. Heb je geen dottingtool? Iets anders ronds werkt ook prima, zoals bijvoorbeeld een speld (prik ‘m in de gum van zo’n potlood met gum op de achterkant) of een pen die het niet meer doet. De paarse kleur bracht ik vooral onderaan aan en de gouden kleur erboven en ik varieerde wat met de grootte van de stipjes.Topcoat erover aaaand you’re done! Heel moeilijk is het niet om dit te maken (ik vond het in ieder geval prima te doen), maar het ziet er wel leuk uit! Je kunt natuurlijk onbeperkt variΓ«ren met de kleuren en ‘m zo herfstig, feestelijk of -als je nog in de ontkenningsfase zit- zo zomers mogelijk maken, haha!

Wat vind jij van deze nail-art? Ga je hem proberen?

  1. Pfff. Alwéér een nagellakpost? Waar gaat dit heen Marjolein? Nou, nou???
    Grapje! I like je nail-art. Het is vrij simpel, dus ook voor mij prima te doen hihi πŸ˜€

  2. Jaaa, leuk! Ik hou wel van die ‘simpele’ nail-arts. Simpel tussen aanhalingstekens omdat het er heel simpel uitziet, maar als ik het na wil maken ziet het er lang niet zo netjes uit, haha. Mooi!

  3. Leuk gedaan, doet me denken aan de cupcake nail-art, alleen is het nu dan geen cupcake maar alleen de topping als het ware. Door de kleuren en het design doet het me ook een beetje denken aan een kanten tafelkleedje ofzo. In ieder geval, wat ik probeer te zeggen is: LEUK! Love it!

  4. Zo leuk, maar toch zo simpel! πŸ™‚ Echt leuk bedacht. Ik denk dat ik ‘m ga proberen te maken met herfstige kleurtjes, maar ik weet nog niet met welke.. hmm.

  5. Oeh, wauw! Dit is echt zo mooi! Ook leuk dat de kleur van de paarse glitterlak bij de basislak past. En De gouden kleur geeft zo’n mooi contrast erbij!
    Love it <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *