Nail-art – dots on top


Hoewel ik meestal nail-art maak met stamping plates, leek het me deze keer wel leuk om weer eens iets uit de losse hand te maken. Maar dan moet het natuurlijk niet te moeilijk zijn, anders faal ik alsnog haha! Ik maakte een nail-art met leuke stipjes en vandaag ga ik jullie laten zien hoe ik dat deed. Kijk vooral verder!


Uiteraard begin je met een basiskleur en ik koos Put Lavender On Agenda van Catrice, maar je kunt natuurlijk zelf kiezen welke kleur je wilt! Geef dit even wat tijd om te drogen, het hoeft niet compleet droog te zijn maar wel droog genoeg om hem niet te beschadigen bij de volgende stap.
De volgende stap is het maken van een soort gedruppeld effect. Dit kun je doen met een los, rond afgerond kwastje, maar ik denk dat het je ook prima zal lukken met het kwastje van de nagellak zelf! Ik ben begonnen bij waar ik het donkere deel wilde laten beginnen op de nagel en de ene keer begon ik iets lager, de andere keer weer iets hoger. Ze hoeven zeker niet gelijk te zijn, het staat juist speelser als het verschilt!Hierna heb ik stipjes gemaakt met een gouden en paarse glitterlak en een dottingtool. Heb je geen dottingtool? Iets anders ronds werkt ook prima, zoals bijvoorbeeld een speld (prik ‘m in de gum van zo’n potlood met gum op de achterkant) of een pen die het niet meer doet. De paarse kleur bracht ik vooral onderaan aan en de gouden kleur erboven en ik varieerde wat met de grootte van de stipjes.Topcoat erover aaaand you’re done! Heel moeilijk is het niet om dit te maken (ik vond het in ieder geval prima te doen), maar het ziet er wel leuk uit! Je kunt natuurlijk onbeperkt variΓ«ren met de kleuren en ‘m zo herfstig, feestelijk of -als je nog in de ontkenningsfase zit- zo zomers mogelijk maken, haha!

Wat vind jij van deze nail-art? Ga je hem proberen?