Mijn everyday bakje


Of noem het een bak, haha! Een everyday bakje is voor mij echt noodzakelijk, omdat ik anders ’s ochtends veel te lang bezig ben met het zoeken naar de producten die ik nodig heb. De producten die erin zitten zijn dan ook die producten die ik het liefst gebruik om een simpele maar wel volledige look mee te maken. Benieuwd wat er op het moment in zit?


Allereerst natuurlijk kwasten! Voor mijn gezicht gebruik ik maar twee kwasten. De flat top kwast van Zoeva gebruik ik om mijn foundation mee aan te brengen en m’n poeder. Voor blush gebruik ik een stippling brush van Coastal Scents, zodat ik ’s ochtends niet belachelijk veel aan kan brengen in het halfdonker haha! Ik gebruik de fluffy blendingkwast van Hema (al zou ik wel een betere, iets stevigere en minder brede willen hebben) en twee kwasten van Essence voor oogschaduw. Eyeliner kan ik alleen goed zetten met zo’n dun penseeltje en die koop ik altijd gewoon bij een knutsel/kunst/verfwinkel en vouw ik zelf een beetje om met een tangetje. Deze twee komen van Harolds.


Er zit ook altijd een oogschaduw palette in en op dit moment is dat die van Gosh, met 4 kleurtjes die fijn zijn voor een everyday look. Omdat ik het liefst een matte highlighter gebruik, zit er enetje van MakeOver in het bakje. En m’n oogschaduwbasis is Urban Decay Primer Potion, ooit voorzien van een mooie verpakking haha!


Ik gebruik de laatste tijd weer de Primer van Sephora omdat mijn huid wat aan de droge kant is en dit dat nauwelijks doet opvallen. Sommige dagen ga ik voor de Gosh foundation, maar eigenlijk bijna altijd voor de Essence concealer die ik als foundation aanbreng. Afpoederen doe ik met een Skin Finish van Catrice.


Meestal gebruik ik de liquid liner van Catrice, die super waterproof is en bij mijn vette oogleden zelfs zonder ooglook gewoon goed blijft zitten. Af en toe gebruik ik m’n bruine MAC gelliner, die wat minder hard staat dan de zwarte Catrice eyeliner. De NYC eyeliner is helaas erg slecht, die moest er eigenlijk nog uit haha!


Qua mascara gebruik ik op het moment twee van NYC. Ik ben nog steeds fan van de MAX waterproof mascara, maar die droogt vrij langzaam en dat is niet heel handig als je haast hebt. De Big Bold lashes mascara vind ik erg fijn, de waterproof versie van de Showtime mascara niet echt. Ik gebruik ook altijd een wimperkruller, dat hebben m’n wimpers wel nodig!


Op dit moment gebruik ik graag m’n MAC MSF in Starwonder en de Rose blush van The Bodyshop door elkaar als blush. De TBS blush geeft echt kleur en m’n MSF vooral glans, een fijne en mooie combo dus!


Als laatste zitten er nog 4 lippenbalsems in, waar ik er vaak nog eentje van opsmeer voordat ik naar beneden ren om de rest van m’n spullen te pakken en deur uit te stappen. M’n everyday bakje is een beetje het verzamelbakje voor m’n lippenbalsems, want vaak stop ik ze ook in m’n tas.

En dat zit er in mijn bakje! Ik moet hem wel vaak even opruimen, want er komen vaak zat dingen bij terwijl er niets uit gaat, haha! Heb jij een everyday bakje? Wat zit erin?

 1. Leuk om te zien, ik ben echt verliefd op Star Wonder.. hallelujaah. PRETTY! Maar er zit wel meers leuks tussen. Dankzij jou zit die Catrice liquid liner ook in mijn everyday bakje, fijn is die he? πŸ˜€ En mijn everyday spullen slingeren vaak overal door het huis, oepss..

 2. Zo, that’s a BAK indeed! Ben ik echt de enige in bloggerland die ’s ochtends z’n stash bij langs gaat om te zien wat ik op wil doen? Anyways: kinda like dat GOSH oogschaduwpalette, ik hou wel van nude tinten! En ik ben verliefd op die MSF en die blush van TBS <3

 3. Dat is een mooie bak πŸ™‚ Leuk om te zien wat anderen in hun bakje hebben. Ik heb van alles op mijn bureau staan en pak links en rechts wat producten uit verschillende bakjes. Kortom; ik heb ook best veel om me op te maken πŸ™‚

 4. Woop. Ik ben echt verliefd op MSF Starwonder! Ik kom hem denk ik van je stelen. πŸ˜€ Ik wil ook al erg lang zulke gezichtskwasten, dus ik denk dat ik die binnenkort maar ga kopen. Ik heb namelijk ook dat ik snel teveel blush aanbreng in de ochtend, aangezien het dan nog donker is. Dan moet ik het weer corrigeren en dat is niet fijn en kost veel tijd. :’)

 5. Heel leuk om te zien! Zelf heb ik niet echt een bakje waar ik al mijn everyday make-up in heb zitten. Wel heb ik mijn stash allemaal in verschillende bakjes verdeeld waarvan ik van elk bakje precies weet wat er allemaal inzit. Hierdoor kan ik toch alles zo pakken ’s ochtends.

  1. Uhm weet niet welke je bedoelt haha, maar die zwarte met donkere haren is van Zoeva en die met witte en donkere haren die ik voor blush gebruik is van Coastal Scents! Check google voor de webshops van die merken :).

 6. Idem als ik hierboven al gelezen heb: ik heb zelf geen everyday bakje maar een grote lade en dus beslis ik dan wel wat ik gebruik.. Maar als ik haast heb, weet ik natuurlijk wel een paar vaste producten liggen.

 7. Leuk artikel, lijkt me handig om zo’n bakje te hebben!
  Ps. Er zit een typefoutje in het stukje onder de foto met de Urban Decay Primer Potion erop, daar staat “enetje”, ipv “eentje”.

  1. Haha zielig he? Werd helemaal gek van dat er allemaal chips van de verpakking op m’n producten kwamen dus heb ik alles maar eraf gehaald met nagellakremover haha. En de dop viel er spontaan af een keer :’).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *