Mijn everyday bakje


Of noem het een bak, haha! Een everyday bakje is voor mij echt noodzakelijk, omdat ik anders ‘s ochtends veel te lang bezig ben met het zoeken naar de producten die ik nodig heb. De producten die erin zitten zijn dan ook die producten die ik het liefst gebruik om een simpele maar wel volledige look mee te maken. Benieuwd wat er op het moment in zit?


Allereerst natuurlijk kwasten! Voor mijn gezicht gebruik ik maar twee kwasten. De flat top kwast van Zoeva gebruik ik om mijn foundation mee aan te brengen en m’n poeder. Voor blush gebruik ik een stippling brush van Coastal Scents, zodat ik ‘s ochtends niet belachelijk veel aan kan brengen in het halfdonker haha! Ik gebruik de fluffy blendingkwast van Hema (al zou ik wel een betere, iets stevigere en minder brede willen hebben) en twee kwasten van Essence voor oogschaduw. Eyeliner kan ik alleen goed zetten met zo’n dun penseeltje en die koop ik altijd gewoon bij een knutsel/kunst/verfwinkel en vouw ik zelf een beetje om met een tangetje. Deze twee komen van Harolds.


Er zit ook altijd een oogschaduw palette in en op dit moment is dat die van Gosh, met 4 kleurtjes die fijn zijn voor een everyday look. Omdat ik het liefst een matte highlighter gebruik, zit er enetje van MakeOver in het bakje. En m’n oogschaduwbasis is Urban Decay Primer Potion, ooit voorzien van een mooie verpakking haha!


Ik gebruik de laatste tijd weer de Primer van Sephora omdat mijn huid wat aan de droge kant is en dit dat nauwelijks doet opvallen. Sommige dagen ga ik voor de Gosh foundation, maar eigenlijk bijna altijd voor de Essence concealer die ik als foundation aanbreng. Afpoederen doe ik met een Skin Finish van Catrice.


Meestal gebruik ik de liquid liner van Catrice, die super waterproof is en bij mijn vette oogleden zelfs zonder ooglook gewoon goed blijft zitten. Af en toe gebruik ik m’n bruine MAC gelliner, die wat minder hard staat dan de zwarte Catrice eyeliner. De NYC eyeliner is helaas erg slecht, die moest er eigenlijk nog uit haha!


Qua mascara gebruik ik op het moment twee van NYC. Ik ben nog steeds fan van de MAX waterproof mascara, maar die droogt vrij langzaam en dat is niet heel handig als je haast hebt. De Big Bold lashes mascara vind ik erg fijn, de waterproof versie van de Showtime mascara niet echt. Ik gebruik ook altijd een wimperkruller, dat hebben m’n wimpers wel nodig!


Op dit moment gebruik ik graag m’n MAC MSF in Starwonder en de Rose blush van The Bodyshop door elkaar als blush. De TBS blush geeft echt kleur en m’n MSF vooral glans, een fijne en mooie combo dus!


Als laatste zitten er nog 4 lippenbalsems in, waar ik er vaak nog eentje van opsmeer voordat ik naar beneden ren om de rest van m’n spullen te pakken en deur uit te stappen. M’n everyday bakje is een beetje het verzamelbakje voor m’n lippenbalsems, want vaak stop ik ze ook in m’n tas.

En dat zit er in mijn bakje! Ik moet hem wel vaak even opruimen, want er komen vaak zat dingen bij terwijl er niets uit gaat, haha! Heb jij een everyday bakje? Wat zit erin?