Mijn everyday bakje


Of noem het een bak, haha! Een everyday bakje is voor mij echt noodzakelijk, omdat ik anders ’s ochtends veel te lang bezig ben met het zoeken naar de producten die ik nodig heb. De producten die erin zitten zijn dan ook die producten die ik het liefst gebruik om een simpele maar wel volledige look mee te maken. Benieuwd wat er op het moment in zit?


Allereerst natuurlijk kwasten! Voor mijn gezicht gebruik ik maar twee kwasten. De flat top kwast van Zoeva gebruik ik om mijn foundation mee aan te brengen en m’n poeder. Voor blush gebruik ik een stippling brush van Coastal Scents, zodat ik ’s ochtends niet belachelijk veel aan kan brengen in het halfdonker haha! Ik gebruik de fluffy blendingkwast van Hema (al zou ik wel een betere, iets stevigere en minder brede willen hebben) en twee kwasten van Essence voor oogschaduw. Eyeliner kan ik alleen goed zetten met zo’n dun penseeltje en die koop ik altijd gewoon bij een knutsel/kunst/verfwinkel en vouw ik zelf een beetje om met een tangetje. Deze twee komen van Harolds.


Er zit ook altijd een oogschaduw palette in en op dit moment is dat die van Gosh, met 4 kleurtjes die fijn zijn voor een everyday look. Omdat ik het liefst een matte highlighter gebruik, zit er enetje van MakeOver in het bakje. En m’n oogschaduwbasis is Urban Decay Primer Potion, ooit voorzien van een mooie verpakking haha!


Ik gebruik de laatste tijd weer de Primer van Sephora omdat mijn huid wat aan de droge kant is en dit dat nauwelijks doet opvallen. Sommige dagen ga ik voor de Gosh foundation, maar eigenlijk bijna altijd voor de Essence concealer die ik als foundation aanbreng. Afpoederen doe ik met een Skin Finish van Catrice.


Meestal gebruik ik de liquid liner van Catrice, die super waterproof is en bij mijn vette oogleden zelfs zonder ooglook gewoon goed blijft zitten. Af en toe gebruik ik m’n bruine MAC gelliner, die wat minder hard staat dan de zwarte Catrice eyeliner. De NYC eyeliner is helaas erg slecht, die moest er eigenlijk nog uit haha!


Qua mascara gebruik ik op het moment twee van NYC. Ik ben nog steeds fan van de MAX waterproof mascara, maar die droogt vrij langzaam en dat is niet heel handig als je haast hebt. De Big Bold lashes mascara vind ik erg fijn, de waterproof versie van de Showtime mascara niet echt. Ik gebruik ook altijd een wimperkruller, dat hebben m’n wimpers wel nodig!


Op dit moment gebruik ik graag m’n MAC MSF in Starwonder en de Rose blush van The Bodyshop door elkaar als blush. De TBS blush geeft echt kleur en m’n MSF vooral glans, een fijne en mooie combo dus!


Als laatste zitten er nog 4 lippenbalsems in, waar ik er vaak nog eentje van opsmeer voordat ik naar beneden ren om de rest van m’n spullen te pakken en deur uit te stappen. M’n everyday bakje is een beetje het verzamelbakje voor m’n lippenbalsems, want vaak stop ik ze ook in m’n tas.

En dat zit er in mijn bakje! Ik moet hem wel vaak even opruimen, want er komen vaak zat dingen bij terwijl er niets uit gaat, haha! Heb jij een everyday bakje? Wat zit erin?

Verder Bericht

Vorige Bericht

37 Reacties

 1. beautybysandra 23 oktober 2012

  Zelf heb ik geen everyday bakje, ik heb een grote la waarin alles in bakjes opgeruimd is, ik hoef maar 1 la open te trekken en dan ligt alles voor het grijpen haha.

 2. Lifesplash 23 oktober 2012

  Leuk om te zien, ik ben echt verliefd op Star Wonder.. hallelujaah. PRETTY! Maar er zit wel meers leuks tussen. Dankzij jou zit die Catrice liquid liner ook in mijn everyday bakje, fijn is die he? 😀 En mijn everyday spullen slingeren vaak overal door het huis, oepss..

  • Marjolein 23 oktober 2012 — Berichtauteur

   Die liner is echt mijn holy grail haha, moet binnenkort weer een nieuwe kopen! Ik hoop heel erg dat ze hem nooit uit het assortiment zullen halen!

 3. Moniek 23 oktober 2012

  Ik heb niet zozeer een bakje, alles staat bij mij in mijn mini-badkamer! 😉

 4. Paola 23 oktober 2012

  Leuk om te zien! Ik had eerder ook een everyday bakje, maar merkte dat ik er een beetje lui van werd en andere producten niet meer ging gebruiken!

 5. Esmay 23 oktober 2012

  Zo, that’s a BAK indeed! Ben ik echt de enige in bloggerland die ’s ochtends z’n stash bij langs gaat om te zien wat ik op wil doen? Anyways: kinda like dat GOSH oogschaduwpalette, ik hou wel van nude tinten! En ik ben verliefd op die MSF en die blush van TBS <3

 6. Marije 23 oktober 2012

  Dat is een mooie bak 🙂 Leuk om te zien wat anderen in hun bakje hebben. Ik heb van alles op mijn bureau staan en pak links en rechts wat producten uit verschillende bakjes. Kortom; ik heb ook best veel om me op te maken 🙂

 7. Samantha 23 oktober 2012

  Woop. Ik ben echt verliefd op MSF Starwonder! Ik kom hem denk ik van je stelen. 😀 Ik wil ook al erg lang zulke gezichtskwasten, dus ik denk dat ik die binnenkort maar ga kopen. Ik heb namelijk ook dat ik snel teveel blush aanbreng in de ochtend, aangezien het dan nog donker is. Dan moet ik het weer corrigeren en dat is niet fijn en kost veel tijd. :’)

 8. Kimberly 23 oktober 2012

  Starwonder is zoo mooi! <3

 9. Laura 23 oktober 2012

  Leuk dat er ook veel budget make-up tussen ligt! 😀

 10. Lies 23 oktober 2012

  Heel leuk om te zien! Zelf heb ik niet echt een bakje waar ik al mijn everyday make-up in heb zitten. Wel heb ik mijn stash allemaal in verschillende bakjes verdeeld waarvan ik van elk bakje precies weet wat er allemaal inzit. Hierdoor kan ik toch alles zo pakken ’s ochtends.

 11. Annelie 23 oktober 2012

  Mooie producten gebruik je! Ik vind de MAC MSF Starwonder echt zo gorgeous!

 12. Chantall 23 oktober 2012

  Wauw jou blush! Zo mooi 🙂
  Mag ik vragen waar jou kwast van is?
  Die flat topping brush zeg maar haha..

  liefs

  • Marjolein 23 oktober 2012 — Berichtauteur

   Uhm weet niet welke je bedoelt haha, maar die zwarte met donkere haren is van Zoeva en die met witte en donkere haren die ik voor blush gebruik is van Coastal Scents! Check google voor de webshops van die merken :).

 13. Josephine 23 oktober 2012

  Dat is zeker geen bakje haha! Mooie producten (:

 14. Kelly te Winkel 23 oktober 2012

  Erg leuk om te zien, ik heb ook altijd mijn producten die ik standaard pak.

 15. Nicole 23 oktober 2012

  heel leuk om te zien!
  zelf gebruik ik het bakje van de action, maar met eerlijk zeggen dat die me niet meer zo bevalt..

  • Marjolein 23 oktober 2012 — Berichtauteur

   Die vind ik ook niet zo handig, bij mij valt steeds alles eruit of het past niet haha! Dus ben maar weer over gegaan op een gewoon mandje :).

 16. Lizzy 23 oktober 2012

  Heel erg leuk om te zien! Ik gebruik het bakje van de action en die vind ik best fijn. Alle producten die ik nodig heb passen erin.

 17. Charlotte 23 oktober 2012

  Wat een prachtige kwasten<3
  en die MAC blush… ^^ eyecandy gewoon.
  xxx

 18. Sophie 23 oktober 2012

  Leuk artikel! Ik vind het altijd leuk om te zien wat bij iedereen in het everyday bakje zit, zo weet je wat bij iedereen favoriet is. 🙂

 19. BeautyLoves 23 oktober 2012

  Idem als ik hierboven al gelezen heb: ik heb zelf geen everyday bakje maar een grote lade en dus beslis ik dan wel wat ik gebruik.. Maar als ik haast heb, weet ik natuurlijk wel een paar vaste producten liggen.

 20. Eline 23 oktober 2012

  Leuk artikel, lijkt me handig om zo’n bakje te hebben!
  Ps. Er zit een typefoutje in het stukje onder de foto met de Urban Decay Primer Potion erop, daar staat “enetje”, ipv “eentje”.

 21. Maaike 23 oktober 2012

  Leuk artikel! Ik heb inderdaad ook zo’n bakje! Vet handig, eerst moest ik soms heel lang zoeken. 😛

 22. Mieke 23 oktober 2012

  Leuk, zo’n kijkje in jouw bakje! 🙂 ik heb ook een bakje, en wissel af en toe van inhoud, vooral blush en oogschaduwpalette! 🙂

 23. femketje 23 oktober 2012

  die mac starwonder is super pretty 😀

 24. jana 23 oktober 2012

  Leuk om te zien 😀 x

 25. Pauline 23 oktober 2012

  Ik moest wel even lachen toen ik je UDPP zag, haha. Zo erg is die van mij er nog niet aan toe 😛

  • Marjolein 23 oktober 2012 — Berichtauteur

   Haha zielig he? Werd helemaal gek van dat er allemaal chips van de verpakking op m’n producten kwamen dus heb ik alles maar eraf gehaald met nagellakremover haha. En de dop viel er spontaan af een keer :’).

 26. Amy-Denise 23 oktober 2012

  Leuk om te zien! Ik heb zo’n bakje niet nodig. Heb een make-up tafel met ÊÊn lade. Heb geen heel erg uitgebreide collectie dus moet niet liggen zoeken achter producten.

 27. Sharon 23 oktober 2012

  Oh god die MSF is echt te mooi haha, ik was het weer even vergeten maar omg <3

 28. Anne vdh 24 oktober 2012

  Mooie spullen, voorral die MSF, waauuw!
  Haha mijn everyday bakje is ook echt een verzmaelplaats van lipproducten!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén