Looking for new kicks/boots


Hoewel m’n wardrobe vrij herfst-proof is, mist er wel iets.. Awesome shoes! Of fijne enkellaarsjes, handig voor het herfstige weer. Ik heb al wat rondgekeken, maar ik ben m’n droompaar nog niet tegen gekomen. Wellicht zullen we elkaar snel ontmoeten! 😉 Tot die tijd moeten we het doen met onderstaande schoenen en laarsjes, die op zich nog wel op de nominatie staan voor het worden van m’n droompaar.


1 2 3 4 5 6

New kicks.. Stiekem wil ik het liefst hoge Nikes (Air Dunks) maar ik heb nog geen tof paar gevonden. Een lekker fel en opvallend paar moet het sowieso worden, niet te saai! Of een nieuw paar Vans, dat is ook best welkom. Helaas zijn Vans niet erg regen-proof, al zijn er ook hogere versies en versies van leer.. Maybe, maybe! Binnenkort maar weer eens langs bij Woei, m’n favo sneakershop in Rotterdam!


1 2 3 4 5 6

Beter zou het eigenlijk zijn om enkellaarsjes te kopen, zeker omdat ik dit ook prima onder een rokje kan dragen en sneakers niet echt. Ik ben dol op de modellen met studs erop! Maar een mooie én betaalbare optie heb ik nog niet echt gespot.. Ook begin ik de laarzen met een stukje stof zoals nummer 3 steeds leuker te vinden, al is dat weer wat lastiger te combineren. Wat betreft laarzen moet ik toch echt er tegenaan lopen, denk ik!

Heb jij al je droomschoenen of -boots voor deze herfst gescoord?

Verder Bericht

Vorige Bericht

28 Reacties

 1. Josephine 5 oktober 2012

  OEEEH, laars nummer 2, 3 en 4 zijn gorgeous! Ik wil nog heel graag zwarte wedges en nieuwe allstars in een bordeauxrood kleurtje (zoals Sharon dus krijgt, maar ik wil ze ook al heel lang, haha). Ik vind nummer 3 van de laarzen echt heel mooi, vooral met dat printje! Ik moet dus nog op zoek gaan naar nieuwe schoenen voor het najaar.

 2. Charile 5 oktober 2012

  Nummer 3 van de laarzen vind ik echt heel leuk!

 3. Lifesplash 5 oktober 2012

  Nummer 4 of 6 van de kicks, gotta loooooove! En van de laarsjes? Mmm, geef mij maar nummer 5, that’s my favorite. Haha. Alhoewel ik nummer 2 ook heel leuk vind. Oké het is duidelijk dat ik van die studs hou, right? hahaha ja.

 4. Nadine 5 oktober 2012

  Numero 2, ik had hele toffe Nikes gezien met bloemetjes super schattig. Maar ik denk dat ik toch nog even blijf door stappen op m’n all stars. ;d

 5. Esmay 5 oktober 2012

  nummer 1 van de sneakers en de Sascha laarsjes (4)! 😀

 6. Yara 5 oktober 2012

  NUMMER 4!!! Ik hou daar van, enige wat ik jammer vind is dat het nu echt zo’n trend is.

 7. Mieke 5 oktober 2012

  Ik moet ook nodig een paar enkellaarsjes zonder hak, grijs of cognac lijkt me wel wat.

 8. Touch of Buddha 5 oktober 2012

  Ik ben ook nog steeds op zoek naar goede herfst-proof laarsjes! Hoe maak je trouwens zo’n collage?! Ziet er heel tof uit.

 9. beautybysandra 5 oktober 2012

  wat een leuke schoenen staan ertussen!

 10. Jaimie 5 oktober 2012

  Laars nummer 2, 3 en 6 vind ik hééél leuk. Bij de Primark hebben ze nu ook van die biker boots zoals nummer 2 dacht ik.

 11. Laura 5 oktober 2012

  Ik moet ook echt nog nieuwe boots hebben.. Heel lastig aangezien heel veel schoenen een hak hebben!

 12. Anna 5 oktober 2012

  Die bikerboots van Sacha zijn geweldig! Ik wil nog zwarte bikerboots, maar niet té stoer zegmaar…

 13. Laralaurentia 5 oktober 2012

  Van de eerste vind ik nummer 6 wel echt heel tof, ik zeg doen 😀

 14. Lisa 5 oktober 2012

  Ik ben niet echt van de Kicks, maar nr. 2 en nr. 4 van de laarsjes vind ik daarentegen wel erg leuk 🙂

 15. Danique 5 oktober 2012

  Nummer 4 van de laarzen is prachtig!

 16. Milou 5 oktober 2012

  Nummer 1 van de kicks en nummer 2 van de bootiess, ze zijn leuk! Ik weet nog helemaal niet wat ik wil dit najaar!

 17. Esmée 5 oktober 2012

  Die blauwe nikes vond ik hartstikke leuk op internet en wou ik kopen een tijdje terug maar in het echt vallen ze me tegen moet ik zeggen. Van de laarsjes vind ik 5 heel leuk!

  Liefs, Esmée

  • Marjolein 6 oktober 2012 — Berichtauteur

   Oh jammer, ik vind ze er zo wel leuk uit zien! Ik koop ook eigenlijk alleen schoenen in de winkel, het is vaak zo moeilijk op foto’s te zien hoe een schoen er in het echt uit ziet!

 18. Kimberly 5 oktober 2012

  Nummer 5 van de sneakers is leuk zeg! Heel tof! 🙂

 19. Sharon 5 oktober 2012

  Ah je hebt nice ones uitgekozen! Ik wil eigenlijk nog leuke laarsjes haha..

 20. Judith 6 oktober 2012

  die Vans op het eerste plaatje zijn geweldig! xo

 21. Roos 6 oktober 2012

  In love with the sneakers!
  Ik ga dus volgende week even bij Woei langs.
  Weet je misschien ook een winkel in Rotterdam(ook in de buurt van de hoogstraat of gewoon in het centrum), waar ze Jordan sneakers verkopen?

  • Marjolein 6 oktober 2012 — Berichtauteur

   Hmm er zitten vrij veel sneakerwinkels op de Lijnbaan, vanaf de ingang van de koopgoot (en dan de Claire’s/Apple Store ingang van de koopgoot zeg maar, niet de V&D kant) richting Stadhuisplein/CS! Onder andere Footlocker, denk dat je daar de meeste kans hebt om Jordans te scoren! Bij V&D heb je in een zijstraat (Korte Hoogstraat) nog Funkie House, Daily Rush en Go-Britian waar ze ook sneakers hebben, misschien hebben ze bij Go-Britian ook Jordans (bij de andere 2 winkels niet denk ik). En op de Hoogstraat zitten nog wat sneakerwinkels/sportwinkels, waar ze waarschijnlijk wel Jordans hebben!

 22. Maaike 7 oktober 2012

  Leuke collages! Ik zoek ook nog een paar sneakers en laarzen. Ik heb laatst wel al enkel boots gekocht met studs, me loveee en dat is echt mijn droom paar. Alleen voor de winter wil het nog niet echt lukken 🙁

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén