Looking for new kicks/boots


Hoewel m’n wardrobe vrij herfst-proof is, mist er wel iets.. Awesome shoes! Of fijne enkellaarsjes, handig voor het herfstige weer. Ik heb al wat rondgekeken, maar ik ben m’n droompaar nog niet tegen gekomen. Wellicht zullen we elkaar snel ontmoeten! 😉 Tot die tijd moeten we het doen met onderstaande schoenen en laarsjes, die op zich nog wel op de nominatie staan voor het worden van m’n droompaar.


1 2 3 4 5 6

New kicks.. Stiekem wil ik het liefst hoge Nikes (Air Dunks) maar ik heb nog geen tof paar gevonden. Een lekker fel en opvallend paar moet het sowieso worden, niet te saai! Of een nieuw paar Vans, dat is ook best welkom. Helaas zijn Vans niet erg regen-proof, al zijn er ook hogere versies en versies van leer.. Maybe, maybe! Binnenkort maar weer eens langs bij Woei, m’n favo sneakershop in Rotterdam!


1 2 3 4 5 6

Beter zou het eigenlijk zijn om enkellaarsjes te kopen, zeker omdat ik dit ook prima onder een rokje kan dragen en sneakers niet echt. Ik ben dol op de modellen met studs erop! Maar een mooie én betaalbare optie heb ik nog niet echt gespot.. Ook begin ik de laarzen met een stukje stof zoals nummer 3 steeds leuker te vinden, al is dat weer wat lastiger te combineren. Wat betreft laarzen moet ik toch echt er tegenaan lopen, denk ik!

Heb jij al je droomschoenen of -boots voor deze herfst gescoord?

 1. OEEEH, laars nummer 2, 3 en 4 zijn gorgeous! Ik wil nog heel graag zwarte wedges en nieuwe allstars in een bordeauxrood kleurtje (zoals Sharon dus krijgt, maar ik wil ze ook al heel lang, haha). Ik vind nummer 3 van de laarzen echt heel mooi, vooral met dat printje! Ik moet dus nog op zoek gaan naar nieuwe schoenen voor het najaar.

 2. Nummer 4 of 6 van de kicks, gotta loooooove! En van de laarsjes? Mmm, geef mij maar nummer 5, that’s my favorite. Haha. Alhoewel ik nummer 2 ook heel leuk vind. Oké het is duidelijk dat ik van die studs hou, right? hahaha ja.

 3. Die blauwe nikes vond ik hartstikke leuk op internet en wou ik kopen een tijdje terug maar in het echt vallen ze me tegen moet ik zeggen. Van de laarsjes vind ik 5 heel leuk!

  Liefs, Esmée

  1. Oh jammer, ik vind ze er zo wel leuk uit zien! Ik koop ook eigenlijk alleen schoenen in de winkel, het is vaak zo moeilijk op foto’s te zien hoe een schoen er in het echt uit ziet!

 4. In love with the sneakers!
  Ik ga dus volgende week even bij Woei langs.
  Weet je misschien ook een winkel in Rotterdam(ook in de buurt van de hoogstraat of gewoon in het centrum), waar ze Jordan sneakers verkopen?

  1. Hmm er zitten vrij veel sneakerwinkels op de Lijnbaan, vanaf de ingang van de koopgoot (en dan de Claire’s/Apple Store ingang van de koopgoot zeg maar, niet de V&D kant) richting Stadhuisplein/CS! Onder andere Footlocker, denk dat je daar de meeste kans hebt om Jordans te scoren! Bij V&D heb je in een zijstraat (Korte Hoogstraat) nog Funkie House, Daily Rush en Go-Britian waar ze ook sneakers hebben, misschien hebben ze bij Go-Britian ook Jordans (bij de andere 2 winkels niet denk ik). En op de Hoogstraat zitten nog wat sneakerwinkels/sportwinkels, waar ze waarschijnlijk wel Jordans hebben!

 5. Leuke collages! Ik zoek ook nog een paar sneakers en laarzen. Ik heb laatst wel al enkel boots gekocht met studs, me loveee en dat is echt mijn droom paar. Alleen voor de winter wil het nog niet echt lukken 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *