Looking for new kicks/boots


Hoewel m’n wardrobe vrij herfst-proof is, mist er wel iets.. Awesome shoes! Of fijne enkellaarsjes, handig voor het herfstige weer. Ik heb al wat rondgekeken, maar ik ben m’n droompaar nog niet tegen gekomen. Wellicht zullen we elkaar snel ontmoeten! 😉 Tot die tijd moeten we het doen met onderstaande schoenen en laarsjes, die op zich nog wel op de nominatie staan voor het worden van m’n droompaar.


1 2 3 4 5 6

New kicks.. Stiekem wil ik het liefst hoge Nikes (Air Dunks) maar ik heb nog geen tof paar gevonden. Een lekker fel en opvallend paar moet het sowieso worden, niet te saai! Of een nieuw paar Vans, dat is ook best welkom. Helaas zijn Vans niet erg regen-proof, al zijn er ook hogere versies en versies van leer.. Maybe, maybe! Binnenkort maar weer eens langs bij Woei, m’n favo sneakershop in Rotterdam!


1 2 3 4 5 6

Beter zou het eigenlijk zijn om enkellaarsjes te kopen, zeker omdat ik dit ook prima onder een rokje kan dragen en sneakers niet echt. Ik ben dol op de modellen met studs erop! Maar een mooie én betaalbare optie heb ik nog niet echt gespot.. Ook begin ik de laarzen met een stukje stof zoals nummer 3 steeds leuker te vinden, al is dat weer wat lastiger te combineren. Wat betreft laarzen moet ik toch echt er tegenaan lopen, denk ik!

Heb jij al je droomschoenen of -boots voor deze herfst gescoord?