Look Gosh & NYC


Een paar dagen geleden kon je mijn Kruidvat event verslag al lezen en wat ik onder andere meenam, was make-up! Inmiddels ben ik aan de slag gegaan met deze make-upjes en heb ik ze uitgeprobeerd, dus vandaag krijgen jullie een look te zien met deze producten en mijn mening over de producten!
Met het merk Gosh heb ik best wel een haat/liefde verhouding. Het is relatief prijzig als je het vergelijkt met Essence en Catrice, maar de producten zijn wel best fijn. Al eerder had ik deze Smokey Eyes Palettes gezien, maar alleen de bruine sprak me aan omdat ik dol ben op een neutrale look! Heel smokey vind ik dit palette en de look die uitgelegd staat op het kaartje eigenlijk niet, maar dat vind ik niet erg. De oogschaduws zijn best groot (er zit in totaal 8 gram in) en de kleuren zijn allemaal shimmery.


De kleuren zijn prima gepigmenteerd, dit zijn swatches zonder basis! Ze zijn wel vrij warm, waardoor ze denk ik het beste staan als je warme tonen in je gezicht hebt.
Een passende foundation vinden met mijn huidskleur is niet erg makkelijk en zeker niet bij bijvoorbeeld Kruidvat! Niet alleen heb ik een hele lichte huidskleur, maar ook een roze ondertoon en veel lichte foundations zijn juist geel van ondertoon. Soms kan dit juist helpen om het roze wat te onderdrukken, maar bij mij zie je dan duidelijk verschil tussen m’n hoofd en de rest van m’n lichaam. Wat niet zo mooi is, haha! Gelukkig matched deze X-ceptional Wear foundation van Gosh in de Kleur Porcelain wel goed, hij is licht en niet te roze!
En hoe kan ik het effect beter laten zien dan met foto’s zonder en met de foundation op? Op de eerste foto heb ik niets op, op wat kleine puistjes bij m’n kin na heb ik gelukkig niet echt een onrustige huid. Wel is de huid bij m’n wangen en kin vrij rood, wat ik graag neutraliseer met een foundation. Op de tweede en derde foto heb ik de foundation aangebracht over een Sephora primer, maar nog niet afgepoederd en geblushed.

De Gosh foundation geeft niet extreem veel dekking waardoor het alsnog vrij natuurlijk blijft. Bovendien is hij heel dun waardoor je hem goed kunt verdelen! Wel kan hij droge plekjes benadrukken, zorg dus zeker dat je van tevoren een voedende crème aanbrengt en indien nodig een primer. En ondanks dat hij na het aanbrengen vrij mat lijkt, raad ik je ook aan om hem echt af te poederen. Vooral bij m’n T-zone merk ik dat hij zonder af te poederen na een paar uurtjes erg glimmend wordt. Poeder ik hem wel gewoon af, is er niets aan de hand!Iets waar ik echt al een tijd benieuwd naar was is zo’n felt-tip eyeliner die op een stift lijkt! NYC heeft er eentje in het assortiment, dus nam ik hem mee om te proberen. Zo’n eyeliner kan fijn zijn omdat het aanvoelt alsof je met een stift tekent, wat makkelijk kan zijn dan met bijvoorbeeld een vloeibare eyeliner of een stroef oogpotlood.En nog iets waar ik benieuwd naar was, de Applelicous lipbalms van NYC! Schattige lipbalms met een appelvormpje erin, die niet alleen voedend zijn maar ook een kleurtje geven. Hoewel ik normaal echt niet van de gekleurde lipproducten ben, nam ik toch maar de meest rode mee – Big Apple Red.


Links de foundation, in het midden de eyeliner en rechts de lipbalm. De eyeliner bleek toch wel een beetje tegen te vallen.. Hij is namelijk niet pikzwart, heeft de neiging om in de lijntjes van je huid te lopen en een heel dun lijntje ermee trekken lukt ook niet echt. Bovendien is hij verre van waterproof of vette-oogleden-proof. Nee, wat mij betreft geen aanrader. Wel ben ik heel dol op de lipbalm! Hij geeft een mooi en natuurlijk kleurtje, maar toch net wat donkerder dan m’n eigen lippen zijn. Bovendien is hij voedend en verzorgend, wat fijner is dan een drogere lipstick!Een ooglook met het Gosh palette en de NYC eyeliner en een full face met naast de foundation een blush en de NYC lipbalm op! Onbewust heb ik eigenlijk gewoon de voorbeeldooglook van het palette gemaakt en ik vind hem best mooi! Wel is de donkere kleur eigenlijk niet heel erg donker, waardoor m’n crease niet sterk aangezet is. Vind ik overigens niet erg! De eyeliner was geen succes, ik breng het liefst m’n eyeliner dun en strak aan maar dat lukte niet. Ook kreeg ik kale plekken als ik er nogmaals overheen ging met de eyeliner.. Geen succes dus! De lipbalm vind ik wel erg mooi staan, love it!


Aanraders zijn in ieder geval de foundation (€10,50), de lipbalm (€2,79) en het oogschaduw palette (€11,49). De eyeliner (€2,99).. Kun je beter maar laten liggen, haha!

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Milou 7 oktober 2012

  Mooi! Lekker natuurlijk, staat je erg goed!

 2. Lisanne 7 oktober 2012

  Staat je goed, ik ga zeker eens kijken voor de lipbalm

 3. Samantha 7 oktober 2012

  Ik hoopte juist dat de eyeliner goed was, haha! Maar helaas. Leuk trio, maar ik vind Gosh net iets te duur en ik ga dan liever voor Catrice, wat (meestal) dezelfde kwaliteit geeft!

 4. Lotte 7 oktober 2012

  Leuke look! Ik vind het oogschaduwpalletje erg mooi!

 5. Chantal 7 oktober 2012

  Mooie look Marjolein! Dat Gosh oogschaduwpaletje heb ik ook en gebruik ik erg graag!

 6. beautybysandra 7 oktober 2012

  ziet er erg mooi uit!

 7. Sharon 7 oktober 2012

  Ah lijken me fijne producten!

 8. Laura 7 oktober 2012

  Supermooi oogschaduwpalletje! 🙂

 9. Miranda 7 oktober 2012

  Echt en mooie look;D

 10. Lotte 7 oktober 2012

  Die lippenbalsem is fijn hè! Jammer van de eyeliner zeg. Ik vind de ooglook die je hebt gemaakt wel mooi!

 11. Anne vdh 7 oktober 2012

  Jammer dat de eyeliner zo tegenvalt!
  Het oogschaduwpalletje vind ik daarentegen juist erg mooi! Ik heb zelf meer koelere ondertonen maar vind het soms juist leuk om dan oogschaduw met warme tonen te dragen, om een beetje te clashen zegmaar:D

 12. Me 7 oktober 2012

  Geslaagde look, je ogen komen zo veel beter uit.

 13. Amy-Denise 7 oktober 2012

  Mooie look! Jammer dat de eyeliner tegenvalt.

 14. Nicole 7 oktober 2012

  heel mooi!
  die lippenbalsem heb ik ook, is ondertussen echt een favoriet aan het worden!

 15. Esmay 7 oktober 2012

  Die foundation ziet er inderdaad goed uit! Die eyeliner van NYC vond ik ook een beetje tegenvallen, maar die oogschaduw van GOSH vind ik dan wel weer tof.
  En die Applelicious lipbalms van NYC zijn gewoon <3 .

 16. Danique 7 oktober 2012

  Hele mooie look! Die foundation ziet er echt goed uit! Ik wil ook nog echt even naar de applelicious lipbalms gaan kijken van NYC!

 17. Vera 7 oktober 2012

  Wat een mooie look! Die foundation staat jou veel beter dan mij! Bij mij zie je hem echt heel erg duidelijk zitten..

 18. Maaike 7 oktober 2012

  Jammer van de eyeliner, maar de rest ziet er prima uit 🙂
  Staat heel goed!

 19. Emilia 7 oktober 2012

  Mooie look! Die oogschaduw lijkt me super!
  Die GOSH foundation is inderdaad heel fijn. Ik heb hetzelfde als jij, dat ik nooit een goede kleur foundation kan vinden voor m’n bleke gezicht, maar deze is echt top :). X

 20. Lisa 7 oktober 2012

  Mooie, naturel look 🙂 Jammer dat de NYC eyeliner zo slecht is, die van Maybelline is wel een aanrader!

 21. Esmée 7 oktober 2012

  Dat palette is echt heel mooi!

  Liefs

 22. Lies 7 oktober 2012

  Leuke look heb je gemaakt! De lipbalm van NYC wil ik ook nog steeds een keer kopen. Alleen zie ik elke keer weer andere producten die ik ook graag wil hebben haha.

 23. jana 7 oktober 2012

  Mooie producten en look 🙂 jammer van eyeliner 🙂 x

 24. Jet 8 oktober 2012

  Mooie look + erg mooi palletje! Goed gepigmenteerd ook, deze komt op mijn wishlist!

 25. Jeanine 8 oktober 2012

  Mooi!
  Die kleuren staan je erg goed!
  En die lippenbalsem lijkt me heerlijk, hij ziet er ook zo schattig uit!

  Xxx

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén