Filmpje – hoe ik mijn nagels lak!

Jaja, een filmpje! Aaaah! Gelukkig zie je alleen in het begin mijn hoofd, haha. Ik krijg vaak lieve complimentjes over hoe netjes ik mijn nagels lak en dan de vraag hoe ik dat toch kan doen, dus heb ik gefilmd hoe ik mijn nagels altijd lak. Vergeet hem niet op 720p te zetten! Nog wat extra uitleg bij de stappen:

1. Je nagellak eraf halen. Ik gebruik eigenlijk altijd remover mรฉt aceton, omdat ik dat fijner vind werken. Heb je geen oude nagellak op? Ontvet je nagels dan wel, dit kan je ook gemakkelijk doen door even je handen te wassen met water en zeep. Dan pakt je nagellak beter!

2. Een basecoat aanbrengen. Ik gebruik hier de nagellakverharder van Essence, maar je kunt natuurlijk ook een gewone basecoat gebruiken. Een basecoat zorgt ervoor dat het beter blijft zitten en nog veel belangrijker: voorkomt dat de kleur van de nagellak in je nagels trekt!

3. Het eerste laagje aanbrengen. Zorg dat je stevig zit en je ellebogen ergens op kunt laten rusten, zodat je zo netjes mogelijk kan lakken. Het hoeft niet perfect, want we gaan het in stap 5 netjes maken!

4. Het tweede laagje aanbrengen. Ik wacht vaak een minuut of 3 tussen laagjes, zodat ik ze bij de tweede keer aanbrengen niet wegveeg met het kwastje.

5. Clean-up! Hierdoor lijkt het alsof ik perfect kan lakken, ook al is dat niet zo ;). Ik gebruik hiervoor een kwastje van een schilderswinkel, maar je kan ook gewoon een eyeliner kwastje of nail-art kwastje gebruiken. Doe wat remover in de dop en leg er een wattenschijfje naast om je kwastje aan af te vegen.

6. Een topcoat aanbrengen. Breng een topcoat aan voor meer glans en bescherming! Een sneldrogende topcoat is het fijnst, dan hoef je niet zo lang te wachten tot je nagels droog zijn. Breng dit vrij ruim aan, omdat je anders je nagellak mee smeert.


Ik hoop dat jullie het filmpje in ieder geval handig vinden! En ohja, ik wil eigenlijk wel wat meer video’s maken. Ik moet veel presenteren op de universiteit, maar ik merk dat ik het de laatste tijd wat lastiger vind worden. Dus ik hoop dat het wat beter wordt als ik vaker video’s opneem! Dus heb je suggesties voor een leuke video, laat het me weten! Ik heb ook een nieuw kanaal gemaakt voor mijn blog, dus als je wilt kun je subscriben haha!

Verder Bericht

Vorige Bericht

34 Reacties

 1. Elien 18 oktober 2012

  Leuk filmpje! En ik zou het leuk vinden als je vaker filmpjes op gaat nemen, je hebt een fijne stem om naar te luisteren!

 2. Desirรฉe 18 oktober 2012

  Wat doe je dat toch pretty! (En je bent cute ^^)

 3. Nicole 18 oktober 2012

  heel leuk filmpje!
  je lakt je nagels echt zo mooi ๐Ÿ™‚

 4. beautybysandra 18 oktober 2012

  Ziet er netjes uit =) , dat lakje is trouwens echt prachtig!

 5. Floor 18 oktober 2012

  Ah maar Marjo, dit is toch een hartstikke leuk filmpje? ๐Ÿ˜€ Ik vind het echt leuk om je stem een keer te horen, haha.

 6. Anne 18 oktober 2012

  Wat een prettige stem heb jij!
  En het is inderdaad leuk om je eens te zien zo ๐Ÿ™‚

 7. Laura 18 oktober 2012

  Ahhh leuk filmpje! Leuk om een keer te zien hoe jij je nagels altijd zo praaaachtig lakt! ๐Ÿ˜€

 8. Lisa 18 oktober 2012

  Echt heel leuk om naar te kijken! En ik ben er zelf meestal na het lakken alweer zat van dus dat “clean up” gedeelte sla ik over, maar jij doet t wel erg handig met dat kwastje!

 9. Charile 18 oktober 2012

  Leuk om te zien ๐Ÿ˜€

 10. Jesdiny 18 oktober 2012

  Wat handig!! Ik ben zelf altijd een beetje een kluns hahaha

 11. Eline 18 oktober 2012

  Leuk om eens een filmje van je te zien! Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren.
  Misschien kan je aan het begin iets minder close-up van je gezicht doen, maar net iets meer zodat ook je schouders op de film staan, dat lijkt mij persoonlijk iets beter/mooier.

 12. Esmay 18 oktober 2012

  HALLO, net of er wat mis is met jouw gezicht trut?!!!
  Vaker filmpjes maken. Ja?! ๐Ÿ˜€
  Oke, back to business: I like your filmpje. Zo doe ik het zelf ook. Die nagellak is pretty trouwens ๐Ÿ˜€

 13. Angelique 18 oktober 2012

  Leuk filmpje heb je ervan gemaakt:-)

 14. Peggy Timmermans Visagie 18 oktober 2012

  Handig die tip van eerst dat randje en dan pas de hele nagel lakken! Ga ik proberen!

 15. Lies 18 oktober 2012

  Heel leuk om dit filmpje te zien! Ook een hele fijne en vooral duidelijke uitleg die je eronder hebt gezet in de tekst!

 16. Kelly 18 oktober 2012

  Je lakt je nagels echt prachtig! Meer filmpjes zou ik zeggen!!

 17. Sharon 18 oktober 2012

  Jaaaa I like! Handig uitgelegd en nice om je weer eens in beweging te zien haha :’) Ik wil wel graag een daily make-up filmpje of misschien een shoplog wanneer je iets hebt gekocht!

 18. Helen 18 oktober 2012

  Super leuk filmpje, mag je wat mij betreft vaker doen ๐Ÿ˜€

 19. Cynthia 18 oktober 2012

  Eigenlijk lak je dus helemaal niet zo netjes. Je corrigeert het eigenlijk gewoon. Zo kan iedereen het, dus echt knap is het niet.

  • Samantha 18 oktober 2012

   Het gaat er niet om dat ze in รฉรฉn keer netjes lakt. Het gaat erom dat mensen die niet weten hoe, nu wel weten/snappen hoe ze het doet…

  • Marjolein 18 oktober 2012 — Berichtauteur

   Wat Samantha zegt. Bovendien zeg ik ook nergens dat het heel knap is of iets, het is juist heel simpel! En daarom heb ik er juist een video van gemaakt :).

 20. Maaike 18 oktober 2012

  Leuk filmpje! Ik doe het meestal ook ongeveer zo!

 21. Anne vdh 18 oktober 2012

  Wauw je lakt ze echt heeel netjes! Het eindresultaat is echt prachtig! Ik denk dat als ik met een kwastje en remover in de weer ga het alsnog niet zo mooi recht wordt haha!

 22. Ilja 18 oktober 2012

  Nice! Natuurlijk heb ik de Real Life versie gezien ๐Ÿ˜‰ Misschien ook leuk om eens een shoplogje op te nemen of een stash filmpje?

 23. jana 18 oktober 2012

  Erg leuk om te zien, mooi gelakt ๐Ÿ™‚ x

 24. Danique 18 oktober 2012

  Aaah leuk een filmpje! I want more hihi. Ik vind je nagels echt mooi!

 25. Meer 18 oktober 2012

  oh men wat doe je dat knap! Dat kwastje vond ik echt een geweldig idee.. doe het zelf altijd maar met een wattenstokje maar dat gaat soms mis en moet die nagel over ;).

 26. joanydvv 19 oktober 2012

  Ik heb hier echt een hoop van opgestoken. Wat een goed idee om de randjes met een kwastje schoon te maken. Ik doe het meestal met een wattenstaafje, maar dat is niet heel erg precies.

 27. Josephine 19 oktober 2012

  Wat handig van de clean-up met een kwastje! Leuk filmpje ook (:

 28. Lotte 19 oktober 2012

  Aaaaah, wat ben je schattig! Lief stemmetje heb je, precies zoals ik had verwacht. En een goed idee, dat schoonmaken van de randjes met een kwastje, ga ik ook eens proberen!

 29. Pauline 19 oktober 2012

  Handig en heel leuk filmpje! Zeker een goed idee om meer filmpjes op te nemen, ik ben alvast geabonneerd op je kanaal!

 30. Lifesplash 20 oktober 2012

  AH JIJ BENT CUTE kbnanoirjm i love je filmpje. Moet je vaker doen hรจ! Oh en je nagellak is oooo zo pretty. Echt mooi haha! ๐Ÿ˜€

 31. Janneke 22 oktober 2012

  Ik heb twee dingen te zeggen:
  – Dankjewel, nu kan ik ook eindelijk mooi gelakte nagels hebben!
  – Meer filmpjes! Je bent leuk!

 32. Marije 23 oktober 2012

  Thanks, hier heb ik echt wat van opgestoken. Ik ga straks mijn nagels lakken en dan neem ik meteen de randjes aan de bovenkant van mijn nagels goed mee. Ik ben benieuwd hoe lang het dan duurt voordat ik tipwear krijg!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén