Film Reviews


De laatste tijd heb ik eigenlijk niet bijzonder veel nieuwe films gezien – er is niet veel leuks uitgekomen en ik ben ook niet echt vaak naar de bioscoop geweest. Bovendien kijk ik de laatste tijd eigenlijk meer series! Maar ik heb wel een paar films gezien en het leek me leuk om hier weer eens wat over te schrijven. Lees vooral verder als je benieuwd bent naar mijn mening!

The Dark Knight Rises – Gezien in de bioscoop. Deel 1 van de Batman serie heb ik stiekem nog nooit gezien, maar deel 2 wel en deel 3 dus ook. Er is iets aan de Batman films wat me niet zo trekt, ik weet niet wat het is maar ik vond ook dit deel wel spannend, maar niet geweldig. Waarschijnlijk kwam het deze keer vooral omdat ik me de details van de vorige film niet echt kon herinneren, maar hij had ook wel iets korter gekund. 7,5 – niet slecht, maar ken het verhaal voordat je ‘m kijkt

To Rome With Love – Ook in de bios gezien. Iets compleet anders dan een actiefilm, maar met een fijne sfeer en verscheidene verhaallijnen. Geregisseerd door Woody Allen en wat mij betreft een heerlijke, rustgevende film. Romantisch, maar ook weer niet omdat niet alle verhaallijnen even goed aflopen ;). 8,5 – lekker wegzwijmelen, maar wel interessante verhaallijnen

LOL – Miley Cyrus in een film met een nogal onduidelijk verhaal.. Kijkt wel lekker weg, maar je landt echt midden in het verhaal met een boel jongens die ik niet uit elkaar wist te houden en het eindigt ook vrij abrupt. 6 – het beweegt

Magic Mike – Bonuspunten voor de lekkere meneren die halfnaakt rondhuppelen in deze film, maar die bonuspunten zijn hard nodig om het verhaal te redden. Ja, er zit een verhaal in, maar ik denk dat ze er meer mee hadden kunnen doen. Het eerste deel van de film is in ieder geval wel vermakelijk en hij zit beter in elkaar dan LOL. 7 – potentie en ik wil graag een Joe Manganiello of Alex Pettyfer voor kerst

Brave – Disney Pixar zoals we gewend zijn. Vermakelijk, leuke grappen voor jong en oud, maar ook met een boodschap erin. Ik heb ervan genoten, want ik ben dol op Disney Pixar films! 8,5 – omdat ik zulke films keer op keer kan kijken

Snow White and the Huntsman – een film die ik eigenlijk in de bios wilde zien maar wat er steeds niet van kwam. En op zich vind ik dat niet erg, de film was niet slecht maar ook weer niet bijzonder hoogstaand. Misschien dat het vooral aan mij lag, maar ik miste wat details en verklaringen in het verhaal die het beter hadden kunnen maken. 7 – niet slecht, ook niet bijzonder goed

Heb jij toevallig films uit dit lijstje gezien? Wat vond jij ervan?

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Sharon 14 oktober 2012

  Haha “het beweegt” :’) Ik denk dat ik echt To Rome With Love moet zien haha als Rome-addictje.

 2. April 14 oktober 2012

  Ik wil nog steeds Brave en Snow White and the Huntsman zien! The Dark Knight rises opzich ook nog wel maar, dan wil ik eerst de andere delen zien … Lijkt me wel zo handig!

 3. Floor 14 oktober 2012

  Ik vond Snow White and the Huntsman erg leuk, maar vooral om the Huntsman, hahaha!

 4. Moniek 14 oktober 2012

  Ik vond brave zo leuk 😀

 5. beautybysandra 14 oktober 2012

  Lijken me leuke films, zelf heb ik er nog geen van gezien.

 6. Lotte 14 oktober 2012

  Hahahaha bij LOL – ‘het beweegt’. Droogkloot. Ik vond LOL best oké, geen hoogstandje maar een prima film voor een sleepover als je een jaar of 14 bent.

 7. Tess 14 oktober 2012

  Haha, ik kan ook nog altijd disneyfilms heel vaak over kijken. Daarom ben ik ook zo benieuwd naar Brave! xx

 8. Laura 14 oktober 2012

  Ik vond To Rome With Love juist helemaaaaal niet leuk! Er zat naar mijn idee helemaal geen verhaallijn in.. Daarentegen vond ik Snow White and the Huntsman suuuuper goed :’)

 9. Sylvia 14 oktober 2012

  Eigenlijk had je Batman Begins moeten kijken voor je Dark Knight Rises keek – de derde film heeft heel veel elementen van de eerste erin zitten.
  Trouwens, het lijkt me ook wel leuk als je eens een artikel schrijft over series…ik kijk zelf ook meer series dan films, dus lijkt me leuk om daarover te lezen ^^

  • Marjolein 15 oktober 2012 — Berichtauteur

   Ja, dat had ik door.. Ga ze denk ik maar gewoon allemaal achter elkaar kijken een keer! Soms schrijf ik ook over series, maar zal ik binnenkort weer eens doen :).

 10. Esmay 14 oktober 2012

  Sommige films lijken me echt heel leuk! 😀
  LOL lijkt me juist best grappig, maar ik vind Miley gewoon leuk, dus ja. 😛
  En Magic Mike is gewoon om bij weg te kwijlen!

 11. roos 14 oktober 2012

  Ik vond LOL juist echt een hele leuke film, misschien ook omdat ik me wel een beetje in het verhaal herken en omdat het gewoon een makkelijke leuke film is. Magic Mike vond ik leuk om de beelden, niet om de verhaallijn. To Rome with love wil ik nog graag zien.

 12. Lies 14 oktober 2012

  Ik heb nog geen van deze films gezien, maar er staan er zeker wel wat op mijn lijstje van die ik wil zien. Zoals Snow White and the Huntsman die ga ik denk ik van de week kijken. Ook Brave en LOL zijn zeker nog films die ik eens wil zien.

 13. Soesja 14 oktober 2012

  To Rome with Love vond ik ook heerlijk wegkijken, ik wilde meteen weer op vakantie! En Magic Mike was ook niet vervelend, haha 😀 De rest van de films heb ik nog niet gezien, maar zijn ook niet echt iets voor mij.

 14. Lisa 14 oktober 2012

  Ik wil Snow White And The Huntsman graag nog zien, en LOL vond ik echt vreselijk :p

 15. Joyce 14 oktober 2012

  Ik vind nog nieuwsgierig naar To Rome With Love! (:

 16. Jolien 14 oktober 2012

  De laatste 4 films heb ik gezien en ik vond ze eigenlijk allemaal leuk! Vooral Brave dan, zo’n mooie film!

 17. jana 14 oktober 2012

  Ik wil ze wel eens zien 😀 x

 18. Angelique 15 oktober 2012

  Inderdaad hele leuke films! Weet niet of je van Thrillers houd? Maar hou je daar van dan is Insidious waarschijnlijk ook een leuke film voor je. Insidious heeft een grote indruk op me achter gelaten, hij is volgens mijn vriend eng, ik vind van niet maar hij is wel een film die je even op je stoel zet zeg maar

  • Marjolein 15 oktober 2012 — Berichtauteur

   Ja vind ik wel leuk! Die heb ik gezien, maar vond hem eng haha. Nou ja, die scene met die enge man achter die andere. Vond hem verder een beetje meh, einde was vaag!

 19. joanydvv 15 oktober 2012

  Ik vond Snowwhite and the huntsman echt supergaaf! En de laatste Batman film vond ik ook heel erg goed 🙂

 20. Charlotte 17 oktober 2012

  Leuke films!
  Ik ben laatst naar TED geweest. dat is ook echt een aanrader:)
  xx

 21. Saskia 20 oktober 2012

  Brave wil ik nog zien… Heerlijke films altijd… Ik vond Snow white ook wel gaan.. en Batman vond ik tegen vallen.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén