Favorite brand – The Body Shop


Een aantal favoriete verzorgings- en make-upmerken heb ik zeker. Ik vind het leuk om nieuwe merken uit te proberen, maar als ik weet dat iets gewoon fijn en goed is, keer ik er vanzelf wel weer naar terug! Een voorbeeld hiervan is The Body Shop, een merk met hele fijne verzorgingsproducten waar ik echt fan van ben. Ook hebben ze make-up in het assortiment, maar dat spreekt me eigenlijk iets minder aan. Ik heb al m’n TBS producten bij elkaar gezocht en ik ga jullie laten zien welke producten echt aanraders zijn!Zoals ik al zei trekt de make-up me niet zo, maar ik heb wel twee erg mooie blushes (die ik van Ilja heb gekregen). Deze zijn niet meer te koop, maar natuurlijk zijn er nu weer andere blushes voor in de plaats gekomen bij TBS! Eigenlijk zou ik eens wat beter moeten kijken bij de make-up, er zitten volgens mij ook prachtige oogschaduws tussen en de mascara’s die ik geprobeerd heb van TBS, waren eigenlijk ook wel fijn. De Camomile oogmake-up remover was helaas geen succes, ik heb hele gevoelige oogleden en kan tegen bijna geen enkele remover, helaas ook niet tegen deze! Wel reinigde hij verder goed, dus als je er wel tegen kunt is het een fijne optie.


De grote potten bodybutter kennen jullie vast wel en ik vind ze echt heel fijn! Wel ben ik zelf vooral fan van de zoete geurtjes, de butters met nootachtige geuren zijn meer voedend en dikker. In diezelfde productlijn vind je ook scrubs en andere producten, die ook erg prettig zijn! Zeker aanraders.


Ik moet zeggen dat ik de shampoos eigenlijk niet echt aanraders vind, zeker niet als je snel vet wordend haar hebt. De bananenshampoo is echt een ramp bij mij, het maakt mijn haar juist nog vetter in plaats van schoon. De conditioner hiervan vind ik juist wel weer fijn, die is ook al een flinke tijd op! Ook de Rainforest shampoo is mweh, hij maakt mijn haar op zich wel stukken beter schoon dan de bananenshampoo doet, maar alsnog niet erg luchtig. Deze gebruik ik dan ook af en toe, als ik m’n haar wel wil wassen maar niet teveel wil belasten (deze shampoo bevat namelijk geen siliconen en andere vervelende stoffen).


Wat ik echt fijn vind van TBS – skincare! Mijn huid is niet altijd even makkelijk en producten moeten niet alleen voedend zijn, maar ook niet te agressief zijn. In eerste instantie gebruikte ik producten van de Vitamin E lijn – voedende producten die errug fijn zijn in de winter. Voor nu zijn ze te vettig voor mijn huid en gebruik ik de dagcrème van de Aloe lijn, die wat minder heftig is. De face mist van de Vitamin E lijn gebruik ik wel nog steeds, als finishing spray over m’n make-up! Oh en ik heb nu de crème en de mist dubbel, omdat ze bijna op zijn en ik al back-ups heb ;).


TBS verkoopt ook parfums en natuurlijk bijbehorende douchegels en bodylotions. Ik had White Musk, maar dat was toch niet helemaal mijn ding dus die heb ik aan m’n ma gedoneerd. Wel fijn vind ik de Love Etc lijn, de douchegel is inmiddels ook al bijna op! En sinds kort heb ik de Dreams Unlimited bodylotion.. En nu wil ik dat parfum ook wel haha! Hij is heerlijk :).


En nog twee random dingen, een douchegel in de geur Sweet Lemon (heerlijk zoet en fris) en een beautifying oil die ik echt veel gebruik, vooral in m’n haar. De douchegels van TBS vind ik heerlijk en dan vooral de zoete geurtjes, ik heb er in het verleden al aardig wat opgemaakt ;).


Natuurlijk heeft TBS hits en ook misses, maar over het algemeen vind ik het verrassend fijne producten! Mijn moeder is echt TBS-verslaafde, de hele douche staat dan ook vol met producten haha. Ze zijn natuurlijk wel iets prijziger, maar er zijn vaak kortingsacties en ik vind het ‘t wel waard.

Gebruik jij producten van The Body Shop?