Favorite brand – The Body Shop


Een aantal favoriete verzorgings- en make-upmerken heb ik zeker. Ik vind het leuk om nieuwe merken uit te proberen, maar als ik weet dat iets gewoon fijn en goed is, keer ik er vanzelf wel weer naar terug! Een voorbeeld hiervan is The Body Shop, een merk met hele fijne verzorgingsproducten waar ik echt fan van ben. Ook hebben ze make-up in het assortiment, maar dat spreekt me eigenlijk iets minder aan. Ik heb al m’n TBS producten bij elkaar gezocht en ik ga jullie laten zien welke producten echt aanraders zijn!Zoals ik al zei trekt de make-up me niet zo, maar ik heb wel twee erg mooie blushes (die ik van Ilja heb gekregen). Deze zijn niet meer te koop, maar natuurlijk zijn er nu weer andere blushes voor in de plaats gekomen bij TBS! Eigenlijk zou ik eens wat beter moeten kijken bij de make-up, er zitten volgens mij ook prachtige oogschaduws tussen en de mascara’s die ik geprobeerd heb van TBS, waren eigenlijk ook wel fijn. De Camomile oogmake-up remover was helaas geen succes, ik heb hele gevoelige oogleden en kan tegen bijna geen enkele remover, helaas ook niet tegen deze! Wel reinigde hij verder goed, dus als je er wel tegen kunt is het een fijne optie.


De grote potten bodybutter kennen jullie vast wel en ik vind ze echt heel fijn! Wel ben ik zelf vooral fan van de zoete geurtjes, de butters met nootachtige geuren zijn meer voedend en dikker. In diezelfde productlijn vind je ook scrubs en andere producten, die ook erg prettig zijn! Zeker aanraders.


Ik moet zeggen dat ik de shampoos eigenlijk niet echt aanraders vind, zeker niet als je snel vet wordend haar hebt. De bananenshampoo is echt een ramp bij mij, het maakt mijn haar juist nog vetter in plaats van schoon. De conditioner hiervan vind ik juist wel weer fijn, die is ook al een flinke tijd op! Ook de Rainforest shampoo is mweh, hij maakt mijn haar op zich wel stukken beter schoon dan de bananenshampoo doet, maar alsnog niet erg luchtig. Deze gebruik ik dan ook af en toe, als ik m’n haar wel wil wassen maar niet teveel wil belasten (deze shampoo bevat namelijk geen siliconen en andere vervelende stoffen).


Wat ik echt fijn vind van TBS – skincare! Mijn huid is niet altijd even makkelijk en producten moeten niet alleen voedend zijn, maar ook niet te agressief zijn. In eerste instantie gebruikte ik producten van de Vitamin E lijn – voedende producten die errug fijn zijn in de winter. Voor nu zijn ze te vettig voor mijn huid en gebruik ik de dagcrème van de Aloe lijn, die wat minder heftig is. De face mist van de Vitamin E lijn gebruik ik wel nog steeds, als finishing spray over m’n make-up! Oh en ik heb nu de crème en de mist dubbel, omdat ze bijna op zijn en ik al back-ups heb ;).


TBS verkoopt ook parfums en natuurlijk bijbehorende douchegels en bodylotions. Ik had White Musk, maar dat was toch niet helemaal mijn ding dus die heb ik aan m’n ma gedoneerd. Wel fijn vind ik de Love Etc lijn, de douchegel is inmiddels ook al bijna op! En sinds kort heb ik de Dreams Unlimited bodylotion.. En nu wil ik dat parfum ook wel haha! Hij is heerlijk :).


En nog twee random dingen, een douchegel in de geur Sweet Lemon (heerlijk zoet en fris) en een beautifying oil die ik echt veel gebruik, vooral in m’n haar. De douchegels van TBS vind ik heerlijk en dan vooral de zoete geurtjes, ik heb er in het verleden al aardig wat opgemaakt ;).


Natuurlijk heeft TBS hits en ook misses, maar over het algemeen vind ik het verrassend fijne producten! Mijn moeder is echt TBS-verslaafde, de hele douche staat dan ook vol met producten haha. Ze zijn natuurlijk wel iets prijziger, maar er zijn vaak kortingsacties en ik vind het ’t wel waard.

Gebruik jij producten van The Body Shop?

Verder Bericht

Vorige Bericht

32 Reacties

 1. Charile 10 oktober 2012

  Ik ben ook gek op The Body Shop!

 2. Jessica 10 oktober 2012

  Ik ben er zelf ook echt GEK op!!!
  Mijn favoriet: de Vitamine E dagcreme, maar vooral de Ice Blue shampoo.
  Die is heel verfrissend (heb ook last van snel vet wordend haar) en werkt perfect.
  Maar jammer genoeg is die weer uit het assortiment gehaald (was van de Classics lijn), dus heb gelukkig nog 2 backups.

 3. Lifesplash 10 oktober 2012

  De Boddy Butters van TBS zijn echt holyyyyy! Werken heerlijk! Ik ben zelf ook fan van de Vitamine E lijn. Die vind ik zo fijn, haha lufff it. Die gebruik ik altijd. Die vind ik zelf veruit het beste, maar er zijn ook zat andere producten die ik fijn vind. 😀

 4. Charlotte 10 oktober 2012

  Leuk artikel!
  Jammer dat die bananen shampoo je haar nog vetter maakt…
  Ik gebruik de tea tree facial wash en heel veel pretty bodybutters^^
  xxxx

 5. MySuperSweetLife 10 oktober 2012

  Ik heb ook aardig wat producten van the Body shop! De beautifying oil is mijn favoriet!
  Liefs

 6. beautybysandra 10 oktober 2012

  lijken me erg fijne producten!

 7. Jaimie 10 oktober 2012

  Ik heb eigenlijk alleen een bodybutter en lipbalm van TBS, maar ze hebben inderdaad echt fijne producten!

 8. Kimberly 10 oktober 2012

  Ik ben echt een hugeee fan van de body butters van TBS, de meeste ruiken zo lekker en ze voeden je huid super!

 9. Alyssa 10 oktober 2012

  Leuk artikel! Ik heb niet zo heel veel van TBS, maar ik vind het wel een mooi merk! Love Etc… is echt mijn favo parfum 🙂

 10. Chantal 10 oktober 2012

  Oh jaa, I love TBS too! <3

 11. Tedje 10 oktober 2012

  Jaa ik hou van de body butters!

 12. Christel 10 oktober 2012

  De Rainforest Shine shampoo vind ik zelf wel heel erg lekker, maar goed om te horen dat het van deze shampoo niet beschadigd! Misschien dat ik deze wel aanschaf, samen met de conditioner. En ik ben ook gek op The Body Shop, ook qua makeup. Ik heb zelf een poos lang de compact powder gebruikt, die was erg fijn en ik heb twee oogschaduws die ook erg fijn zijn. En dan natuurlijk nog een hele zooi aan verzorgingsproducten, haha! Het hele huis staat vol hier!:P

 13. Sharon 10 oktober 2012

  Ah pretty producten heb je ervan zeg! Ik heb net 5 miniflesjes Aloe tonic besteld aangezien dat goedkoper was dan een grote haha! Ik wil eigenlijk nog wel graag de perzik bodybutter ^^

 14. jessy 10 oktober 2012

  wauw! wat heb jij een hoop fijne producten van de body shop! vooral de blushes zien er erg mooi uit! Ik moet er maar eens een gaan aanschaffen

 15. Laura 10 oktober 2012

  Make-up van de bodyshop is altijd heel mooi vind ik. En de parfums zijn heerlijk en de bodybutters ook! Eigenlijk is inderdaad alles van TBS lekker, haha

 16. Lisa 10 oktober 2012

  Makeup van TBS spreekt mij inderdaad ook minder aan! De bodybutters zijn heerlijk, een van de weinige voordelen aan de winter 🙂

 17. Milou 10 oktober 2012

  I LOVE TBS! Body butters, Vit E mist, make-up en ga zo maar door! Oh en de shea producten zijn ook zo heerlijk! Jij hebt veeeel zeg. 🙂

 18. Anne vdh 10 oktober 2012

  Ohh the vitame E spray van de body shop is echt mijn holy grail voor mijn rode wangen haha:D Ik gebruik die spray als een soort serum. Spray m op voordat ik mijn dagcreme aanbreng! Echt heerlijk issie!

 19. Esmay 10 oktober 2012

  TBS is liefde! En ik zal dan maar niet zeggen dat ze nu dus sale hebben, he, Marjo .. (a) Echt zoooveel lekkers voor goedkoop, gotta love sales <3

 20. Elly 10 oktober 2012

  Ik ben ook he-le-maal dol op TBS. Wat ik daar nou echt mis, is de Raspberry lijn. De douchegels zijn nog te vinden, maar de Bodylotions en butters niet. Jammer!

 21. Nicole 10 oktober 2012

  TBS heeft echt super fijne producten! ben er zelf ook helemaal fan van (op de shampoo’s na dan :P)
  leuk ook om zo eens een kijkje in je stash te nemen 🙂

 22. Annelie 10 oktober 2012

  Je hebt al best veel producten 🙂 ik heb twee bodybutters en een gezicht en nacht creme. Ik ben ook zeker gek op deze producten 🙂 De parfums lijken me ook geweldige producten.

 23. Lisa 10 oktober 2012

  Nu heb ik echt zin om met mijn cadeaukaart naar de winkel te rennen… The Body Shop is echt mijn favoriete merk qua verzorging, vooral de douchegels en parfums vind ik fijn. En de bodybutters natuurlijk! De make-up vind ik ook nooit heel geweldig, maar ik heb wel een hele mooie baked bronzer.

 24. Amy-Denise 10 oktober 2012

  Ik ben zelf verslaafd aan The Body Shop. Al mijn producten, behalve make-up komen er vandaan!

 25. Emilia 10 oktober 2012

  Ah ja TBS heeft echt fijne producten, ik ben vooral fan van de lip- en bodybutters.
  Dat ze een face mist hadden wist ik trouwens niet! Dat ga ik even onthouden voor als ik weer in de stad ben 🙂

 26. Lies 10 oktober 2012

  Ik gebruik zelf jammer genoeg nog niks van de TBS. Ik ben er pasgeleden wel weer eens gaan kijken na een hele lange tijd en heb zoveel lekkere producten gezien die ik zeker wel eens wil gaan kopen en gebruiken.

 27. Lotte 10 oktober 2012

  Ik vind de shampoos ook niet echt aanraders nee, ik had hetzelfde; ze maakten m’n haar heel vet! De body butters zijn mijn favoriet, maar ook de douchegels en inderdaad de gezichtsverzorging is fijn. En de parfums, jaaa <3

 28. Sophie 10 oktober 2012

  Oh, ik hou ook echt van the body shop! Ze hebben zulke fijne producten!

 29. jana 10 oktober 2012

  Ik hou van the body shop 😀 x

 30. Melissa 11 oktober 2012

  De skincare producten van TBS vind ik ook zó fijn! Echt een mooi merk 🙂 Ik heb de vitamine C dagcrème met SPF, echt m’n favo dagcrème voor in de zomer!

 31. Soesja 11 oktober 2012

  Loooove voor de Vitamine E lijn! En ik vind juist vooral de Shea/Macadamia/etc. bodybutters errrrug lekker, en Moringa is mijn lievelingsgeur 🙂

 32. Kelly 11 oktober 2012

  Wat een heerlijke producten! Ik moet zeggen dat ik de producten van TBS niet meer zo heel vaak gebruik.. Ik heb potten body butters in mn lade liggen, en ik weet niet eens of dat ze nog wel goed zijn haha! Zólang liggen ze er dus al…

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén