Favorite brand – The Body Shop


Een aantal favoriete verzorgings- en make-upmerken heb ik zeker. Ik vind het leuk om nieuwe merken uit te proberen, maar als ik weet dat iets gewoon fijn en goed is, keer ik er vanzelf wel weer naar terug! Een voorbeeld hiervan is The Body Shop, een merk met hele fijne verzorgingsproducten waar ik echt fan van ben. Ook hebben ze make-up in het assortiment, maar dat spreekt me eigenlijk iets minder aan. Ik heb al m’n TBS producten bij elkaar gezocht en ik ga jullie laten zien welke producten echt aanraders zijn!Zoals ik al zei trekt de make-up me niet zo, maar ik heb wel twee erg mooie blushes (die ik van Ilja heb gekregen). Deze zijn niet meer te koop, maar natuurlijk zijn er nu weer andere blushes voor in de plaats gekomen bij TBS! Eigenlijk zou ik eens wat beter moeten kijken bij de make-up, er zitten volgens mij ook prachtige oogschaduws tussen en de mascara’s die ik geprobeerd heb van TBS, waren eigenlijk ook wel fijn. De Camomile oogmake-up remover was helaas geen succes, ik heb hele gevoelige oogleden en kan tegen bijna geen enkele remover, helaas ook niet tegen deze! Wel reinigde hij verder goed, dus als je er wel tegen kunt is het een fijne optie.


De grote potten bodybutter kennen jullie vast wel en ik vind ze echt heel fijn! Wel ben ik zelf vooral fan van de zoete geurtjes, de butters met nootachtige geuren zijn meer voedend en dikker. In diezelfde productlijn vind je ook scrubs en andere producten, die ook erg prettig zijn! Zeker aanraders.


Ik moet zeggen dat ik de shampoos eigenlijk niet echt aanraders vind, zeker niet als je snel vet wordend haar hebt. De bananenshampoo is echt een ramp bij mij, het maakt mijn haar juist nog vetter in plaats van schoon. De conditioner hiervan vind ik juist wel weer fijn, die is ook al een flinke tijd op! Ook de Rainforest shampoo is mweh, hij maakt mijn haar op zich wel stukken beter schoon dan de bananenshampoo doet, maar alsnog niet erg luchtig. Deze gebruik ik dan ook af en toe, als ik m’n haar wel wil wassen maar niet teveel wil belasten (deze shampoo bevat namelijk geen siliconen en andere vervelende stoffen).


Wat ik echt fijn vind van TBS – skincare! Mijn huid is niet altijd even makkelijk en producten moeten niet alleen voedend zijn, maar ook niet te agressief zijn. In eerste instantie gebruikte ik producten van de Vitamin E lijn – voedende producten die errug fijn zijn in de winter. Voor nu zijn ze te vettig voor mijn huid en gebruik ik de dagcrème van de Aloe lijn, die wat minder heftig is. De face mist van de Vitamin E lijn gebruik ik wel nog steeds, als finishing spray over m’n make-up! Oh en ik heb nu de crème en de mist dubbel, omdat ze bijna op zijn en ik al back-ups heb ;).


TBS verkoopt ook parfums en natuurlijk bijbehorende douchegels en bodylotions. Ik had White Musk, maar dat was toch niet helemaal mijn ding dus die heb ik aan m’n ma gedoneerd. Wel fijn vind ik de Love Etc lijn, de douchegel is inmiddels ook al bijna op! En sinds kort heb ik de Dreams Unlimited bodylotion.. En nu wil ik dat parfum ook wel haha! Hij is heerlijk :).


En nog twee random dingen, een douchegel in de geur Sweet Lemon (heerlijk zoet en fris) en een beautifying oil die ik echt veel gebruik, vooral in m’n haar. De douchegels van TBS vind ik heerlijk en dan vooral de zoete geurtjes, ik heb er in het verleden al aardig wat opgemaakt ;).


Natuurlijk heeft TBS hits en ook misses, maar over het algemeen vind ik het verrassend fijne producten! Mijn moeder is echt TBS-verslaafde, de hele douche staat dan ook vol met producten haha. Ze zijn natuurlijk wel iets prijziger, maar er zijn vaak kortingsacties en ik vind het ’t wel waard.

Gebruik jij producten van The Body Shop?

 1. Ik ben er zelf ook echt GEK op!!!
  Mijn favoriet: de Vitamine E dagcreme, maar vooral de Ice Blue shampoo.
  Die is heel verfrissend (heb ook last van snel vet wordend haar) en werkt perfect.
  Maar jammer genoeg is die weer uit het assortiment gehaald (was van de Classics lijn), dus heb gelukkig nog 2 backups.

 2. De Boddy Butters van TBS zijn echt holyyyyy! Werken heerlijk! Ik ben zelf ook fan van de Vitamine E lijn. Die vind ik zo fijn, haha lufff it. Die gebruik ik altijd. Die vind ik zelf veruit het beste, maar er zijn ook zat andere producten die ik fijn vind. 😀

 3. De Rainforest Shine shampoo vind ik zelf wel heel erg lekker, maar goed om te horen dat het van deze shampoo niet beschadigd! Misschien dat ik deze wel aanschaf, samen met de conditioner. En ik ben ook gek op The Body Shop, ook qua makeup. Ik heb zelf een poos lang de compact powder gebruikt, die was erg fijn en ik heb twee oogschaduws die ook erg fijn zijn. En dan natuurlijk nog een hele zooi aan verzorgingsproducten, haha! Het hele huis staat vol hier!:P

 4. Ah pretty producten heb je ervan zeg! Ik heb net 5 miniflesjes Aloe tonic besteld aangezien dat goedkoper was dan een grote haha! Ik wil eigenlijk nog wel graag de perzik bodybutter ^^

 5. Ohh the vitame E spray van de body shop is echt mijn holy grail voor mijn rode wangen haha:D Ik gebruik die spray als een soort serum. Spray m op voordat ik mijn dagcreme aanbreng! Echt heerlijk issie!

 6. Ik ben ook he-le-maal dol op TBS. Wat ik daar nou echt mis, is de Raspberry lijn. De douchegels zijn nog te vinden, maar de Bodylotions en butters niet. Jammer!

 7. Je hebt al best veel producten 🙂 ik heb twee bodybutters en een gezicht en nacht creme. Ik ben ook zeker gek op deze producten 🙂 De parfums lijken me ook geweldige producten.

 8. Nu heb ik echt zin om met mijn cadeaukaart naar de winkel te rennen… The Body Shop is echt mijn favoriete merk qua verzorging, vooral de douchegels en parfums vind ik fijn. En de bodybutters natuurlijk! De make-up vind ik ook nooit heel geweldig, maar ik heb wel een hele mooie baked bronzer.

 9. Ah ja TBS heeft echt fijne producten, ik ben vooral fan van de lip- en bodybutters.
  Dat ze een face mist hadden wist ik trouwens niet! Dat ga ik even onthouden voor als ik weer in de stad ben 🙂

 10. Ik gebruik zelf jammer genoeg nog niks van de TBS. Ik ben er pasgeleden wel weer eens gaan kijken na een hele lange tijd en heb zoveel lekkere producten gezien die ik zeker wel eens wil gaan kopen en gebruiken.

 11. Ik vind de shampoos ook niet echt aanraders nee, ik had hetzelfde; ze maakten m’n haar heel vet! De body butters zijn mijn favoriet, maar ook de douchegels en inderdaad de gezichtsverzorging is fijn. En de parfums, jaaa <3

 12. Wat een heerlijke producten! Ik moet zeggen dat ik de producten van TBS niet meer zo heel vaak gebruik.. Ik heb potten body butters in mn lade liggen, en ik weet niet eens of dat ze nog wel goed zijn haha! Zólang liggen ze er dus al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *