Fall Inspired Nail-art


Nu dat hier de groene blaadjes aan de bomen langzaamaan geel en oranje beginnen te kleuren, valt het niet meer te ontkennen.. Fall is really coming! En ach, dat betekent ook dat de meer sfeervolle dagen eraan gaan komen gelukkig! In ieder geval heb ik me laten inspireren en ik besloot een herfst nail-art te maken.En wat hoort er bij herfst? Een warm tintje, goud, blaadjes! En dat verwerkte ik dan ook in deze nail-art. Wat ik hiervoor gebruikte?Als basis gebruikte ik Vintage Pink van Trind en hierna stempelde ik met Full Metal Jacket van NYC en een imageplate van Daschica Beauty (plate #41) het patroon met de herfstblaadjes op m’n nagels. Dat NYC lakje is daar echt ideaal voor, omdat het zo’n metallic goud kleurtje is en goed dekt! Hierover bracht ik nog flakies aan van Essence, omdat daar ook mooie herfstkleurtjes in zitten. Topcoat erover en klaar!Ik vind hem wel goed geslaagd! De flakies erbij vind ik ook erg leuk, dat ga ik nog wel vaker over designs aanbrengen denk ik. Wat vind jij van deze herfstige nail-art?