Etos duochrome nagellak – #101 en #103


In mijn stash vind je genoeg glitters.. Maar weinig duochrome lakjes. Waarom? Het komt niet vaak voor dat ze lekker makkelijk te koop zijn bij de drogist, of ze vallen tegen. Gelukkig komt er hulp uit onverwachtse hoek.. Want ineens heeft Etos nieuwe, duochrome kleurtjes toegevoegd aan het assortiment! Helaas zijn ze alsnog niet makkelijk te verkrijgen en had ik pas bij de derde Etos geluk, maar nu dat ik ze heb wil ik ze natuurlijk graag met jullie delen!Deze nieuwe kleurtjes zijn #101 en #103 – een rood/oranje duochrome tint en een blauw/paarse. Het zijn eigenlijk hele kleine, flakie-achtige stukjes in een doorzichtige basis! En in het flesje zien ze er al prachtig uit.

#101 is echt awesomeness over zwart! Je ziet echt een mix van roze, oranje en goud en duochrome is hij zeker. Hier heb ik maar 1 laagje aangebracht, maar dat is al meer dan genoeg.

#103 is iets minder obvious duochrome, maar het effect is zeker nog steeds zichtbaar! Ook hier heb ik een laagje over zwart aangebracht en ook hier is dat zeker genoeg.Over lichtblauw komen allebei de kleuren eigenlijk niet goed uit, hier zie je ook erg goed dat het losse flakes zijn en zelfs met 2 laagjes glitter is het geen succes. Ik denk dat #103 wel geslaagd is over donkerblauw! Maar helaas niet deze combo ;).Over roze is het aanzienlijk beter. Ik vind #101 op deze manier ook erg leuk, een stuk minder opvallend dan over zwart maar het effect is alsnog aanwezig! Zelfs #103 kan hierover nog best.


Wat mij betreft zijn allebei de kleuren in ieder geval zeker aanraders! Je zou ze overigens ook los kunnen dragen, maar ze dekken van zichzelf niet erg goed en het effect is sterker over een ander kleurtje. Ze zijn met €2,49 per stuk ook nog eens lekker betaalbaar, al moet je wel een beetje geluk hebben dat je plaatselijke Etos deze kleurtjes heeft. Maar if so, neem ze zeker mee! πŸ™‚

  1. Over zwart zijn ze het mooiste, maar dat vind ik sowieso vaak met special effect glitter lakjes. Het eerste lakje vind ik dan nog het mooiste, die zou ik zelf ook wel kopen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *