Essence Imageplate


Een tijdje terug kocht ik onder andere een nieuwe Stampy Plate van Essence. Deze kun je gebruiken om leuke patroontjes en figuurtjes op je nagels te stempelen – al zijn de Stampy Plates helaas niet al te best. Maar deze vond ik toch wel erg schattig, dus nam ik hem mee! Inmiddels heb ik hem geprobeerd en ik wil jullie uiteraard het resultaat laten zien.
Essence heeft meerdere plates in het assortiment, al verschilt het wel per winkel wat er ligt. Deze plate had ik in ieder geval nog nooit gezien, maar ik vond vooral het uiltje en het patroontje erg leuk eruit zien! Deze plates gebruik je overigens samen met een stempelding en een schraper (ik gebruik een plastic pasje zodat de plate niet beschadigt). Essence verkoopt een setje daarvan!Allereerst besloot ik het patroontje te proberen. Het probleem met de Essence plates is dat ze niet zo diep zijn, waardoor het meer dan eens voor komt dat een patroontje niet goed pakt. Hier zie je dat ook wel, de lijntjes zijn niet scherp maar een beetje vaag. Toch vind ik het er zo wel leuk uit zien! Als je na elke keer stempelen de plate helemaal schoonmaakt en zo snel mogelijk werkt, valt het op zich nog wel mee.Natuurlijk moest ik ook nog even de losse figuurtjes uitproberen! Hier gebeurde het helaas nog vaker dat stukjes van een figuurtje verdwenen, al valt het mee als je een metallic lakje gebruikt. Het uiltje vind ik nog steeds wel heel cute en ook de andere figuurtjes zijn zeker niet stom!

Maar goed, punt blijft dat de Essence Stampy Plates nog steeds een stuk beter kunnen. Mijn aanraders wat betreft plates blijven dan ook Dashica en Konad. Al kun je tegenwoordig ook gemakkelijk de Bundle Monster plates bestellen bij PrettyPolish! Die heb ik zelf nog nooit geprobeerd, maar ze schijnen wel fijn te zijn. Tip dus! Al zijn de Essence plates nog altijd wel het goedkoopst, €1,79 per stuk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

33 Reacties

 1. beautybysandra 9 oktober 2012

  Jammer dat ze niet zo duidelijk zijn, zelf ga ik toch nog steeds voor konad. Die blijf ik het fijnste vinden πŸ™‚

 2. Priscilla 9 oktober 2012

  Wat een schattige figuurtjes! Ik heb deze nog nooit gezien hier. Ik vind het resultaat toch best ok hoor πŸ™‚

 3. Charile 9 oktober 2012

  Ziet er best leuk uit πŸ˜€

 4. Lifesplash 9 oktober 2012

  Ik heb ze zelf ook wel eens geprobeerd, maar ben er niet echt fan van. Die van Konad lijken mij veel fijner! Opzich ziet het er wel leuk en goed uit, maar het is toch wel een rotklusje haha.

 5. Charlotte 9 oktober 2012

  Ik vind die figuurtjes altijd het leukste! Maar de grotere heb je ook mooi gecombineerd!
  leuk<3
  xx

 6. Lisa 9 oktober 2012

  Ziet er best schattig uit πŸ™‚

 7. Maaike 9 oktober 2012

  Dat printje is leuk, maar ik vindt vaak dan andere figuurtjes wat minder of zo ^^
  Maar het is wel lekker makkelijk πŸ™‚

 8. Marije 9 oktober 2012

  Wat jammer dat de plates niet zo goed zijn. Ik heb er zelf onlangs eentje gekocht, maar nog niet gebruikt. Ik ben benieuwd wat mijn ervaring ermee zal zijn…. Het beloofd niet veel goeds in ieder geval haha.

 9. Maud 9 oktober 2012

  Alleen al voor dat uiltje ga ik deze misschien ook halen, al zijn Essence plates niet de fijnste.

 10. MySuperSweetLife 9 oktober 2012

  Wat leuk! Ik heb ze ook maar bij mij werken ze voor geen meter!
  Liefs

 11. Helen 9 oktober 2012

  Grappig dat je deze hebt genomen dit is een van de plates die ik zelf nog niet heb πŸ˜›
  Wat ook veel scheelt is of je het stempelkussen hebt gevijld en of alles erg schoon is, dan pakt de lak ook veel beter en merk je het amper dat ze niet zo diep zijn πŸ™‚

  • Marjolein 9 oktober 2012 — Berichtauteur

   Ja, dat scheelt zeker inderdaad! Doe ik ook altijd, maar ik merk toch nog steeds dat het net niet helemaal zo mooi wordt als ik hoop en gewend ben van andere plates. Maar ach, voor die prijs kan ik ze niet laten liggen haha!

 12. Lies 9 oktober 2012

  Wat een leuke afbeeldingen op deze plate! Vooral het uiltje en het vogeltje ernaast vind ik heel erg leuk.

 13. Miranda 9 oktober 2012

  Ik vind de imageplates best prettig werken van Essence. Wat een leuke imageplate heb je trouwens gekocht.

 14. Annelie 9 oktober 2012

  Leuke figuurtjes. Mijn ervaring met de imageplate van essence.is ook niet super goed. Jammer want de plaatjes zijn wel erg leuk! Het liefst gebruik ik Kond. πŸ™‚

 15. Christel 9 oktober 2012

  Dat uiltje is wel super schattig! Maar ik heb zelf al een andere Essence Image plate en die werkt inderdaad niet heel erg fijn.

 16. EsmΓ©e 9 oktober 2012

  Wow, ik vind het bij jou toch goed gelukt met de image plate van Essence bij mij werkt het echt gewoon helemaal niet! Ik snap echt niet wat ik fout doe en heb eigenlijk alles al geprobeerd..

  Liefs, EsmΓ©e

  • Marjolein 9 oktober 2012 — Berichtauteur

   Heb je het beschermfolie van de plate afgehaald? πŸ˜‰ Verder zou het je wel moeten lukken als je echt snel werkt Γ©n niet te hard met de stempel op de plate drukt.

 17. Esmay 9 oktober 2012

  Die van Essence zijn misschien niet heel goed, maar wel lekker cheapo en leuke printjes / plaatjes πŸ˜€

 18. Nicole 9 oktober 2012

  wat leuk! ik ga zeker eens kijken voor deze imageplate (love de uil & libelle)
  welke lakjes heb je gebruikt bij die laatste twee foto’s waar je de losse figuurtjes laat zien?

 19. Soesja 9 oktober 2012

  Echt hele toffe creaties heb je er mee gemaakt! πŸ™‚

 20. Kimberly 9 oktober 2012

  Ik heb er zelf ook een paar, maar gebruik ze eigenlijk nooit echt.. moet ik misschien maar weer een keertje gaan doen!

 21. jana 9 oktober 2012

  Ziet er mooi uit πŸ˜€ x

 22. Anne vdh 9 oktober 2012

  Ik heb nog nooit iets met imageplates gedaan. Vind het wel een leuke manier om iets heel moois op je nagels te hebben. Vind het vaak mooier dan nail art:)

 23. Bianca 9 oktober 2012

  Wauw, die zijn leuk!
  En sh*t, ik heb net 21 bundlemonster plates besteld uit Amerika terwijl ik maar 1 imageplate nodig had, maar ze waren niet afzonderlijk te koop. Had ik geweten dat pp ze heeft…

 24. Sharon 9 oktober 2012

  Ahhh waarom kan jij dat zo pretty?!

 25. Miss Mags 9 oktober 2012

  Het ziet er allemaal erg goed uit moet ik zeggen. Mooi hoor !

 26. Rose 11 oktober 2012

  Ze verbazen me toch ondanks dat ze niet perfect zijn ga ik wel een keer langs!

 27. Nicole 13 oktober 2012

  Ik heb dezelfde plate, maar kan er echt niet mee overweg! Elke keer als ik met het schrapertje over de plate ga haalt zo goed als alle nagellak van de plate. Een zielig plekje op het stempelkussen blijft dan over. Mweh.. πŸ™

 28. Mirjam - Jewelyz 13 oktober 2012

  Oh wat leuk zeg, vooral dat uiltje! Lief πŸ™‚
  Ik heb nog nooit de stempels van Essence gebruikt, want ik twijfel erg over de kwaliteit en of het wel goed stempelt, maar het ziet er bij jou wel erg mooi uit.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén