Current Favorite Nailpolishes


Mijn voorkeur wat betreft nagellakjes wisselt eigenlijk best vaak, maar de algehele trend is toch wel donker en glitter. Benieuwd naar wat mijn favo’s van het moment zijn? Kijk verder!

De eerste drie zijn Big City Dazzle van NYC (hier over roze), Call Of The Wild van China Glaze en Night In Vegas van Essence (hier over donkergrijs). Twee glitters dus, al is die van Essence een flakielakje. Allebei vind ik ze leuk over het China Glaze lakje!
Twee favorieten die ik echt vaak pak zijn My Private Jet van OPI en I’m Not Lion van China Glaze (hier over lichtbeige). My Private Jet is echt een apart lakje, hij lijkt donkergrijs met saaie glitters, maar in het zonlicht blijken het holo glittertjes te zijn en zit er ook nog een paars/bruine gloed in. Voor mij het go to kleurtje als ik niet kan kiezen! Erg tof is het glitterlakje van CG, die je overigens ook makkelijk dekkend kan krijgen zonder basiskleur. Niet altijd even geschikt, maar wel leuk!

Als laatste ben ik erg blij met m’n nieuwe Etos lakje, #101. Duochrome en echt prachtig over zwart! Full Metal Jacket vind ik erg handig om mee te stempelen, los op m’n nagels vind ik hem niet zo. En als laatste vind ik Skinny van KOH erg tof, een mooie oranje tint met shimmer.

Wat zijn jouw favoriete nagellakjes op het moment?

  1. Wat een mooie lakjes! Vooral het flakie lakje van Essence vind ik erg mooi. Mijn favoriete lakjes zijn op dit moment de groene en bruine kleuren. Het liefste met een shimmer erdoor en anders doe ik er een glitter topcoat overheen.

  2. Wat een leuke kleurtjes! Heb zelf de topcoat van essence ook en ben er heel blij mee <3
    Ik volg je nu op bloglovin' ik vind je blog leuk(;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *