Christmas is coming…


Oké, het is nog een beetje vroeg.. Maar over minder dan 80 dagen is het Kerst! Daar kijk ik stiekem toch al echt naar uit en vooral naar de weken ervoor. Alle winkelstraten zijn mooi versierd, een kerstboom in de kamer en – niet geheel onbelangrijk – de kerstvakantie komt dan ook lekker dichtbij! Vroeger had ik als klein en medium Marjoleintje veel meer met Sinterklaas, maar nu is Kerst wat mij betreft een stuk leuker en gezelliger.

En wat er voor mij ook echt bij hoort, zijn natuurlijk kerstkaarten! M’n mams verstuurt elk jaar weer kerstkaarten naar vrienden en familie en ikzelf deel toch vaak ook wel wat kerstkaarten uit, het blijft toch wel wat hebben. Veel kerstinkopen zullen jullie vast pas in december doen, maar als je zelfgemaakte kerstkaarten wilt zul je wel wat eerder moeten beginnen. En hee, hoe eerder je kunt beginnen met in de kerststemming te komen, hoe beter :D.


Wat ik op m’n eigen ontworpen kerstkaarten zou doen? Hmm.. Het is misschien wat zielig om Hannah de hamster in een kerstmanpakje te hijsen en een fotoshoot ermee te doen, dus dan doen we maar niet haha! Misschien al m’n mooiste gouden, groene en rode nagellakjes op de foto zetten en beautyblogger-verantwoorde kaarten ervan maken? Of misschien wel leuke foto’s van mij met m’n beste vriendinnen voorzien van kerstmutsjes zodat ik hen unieke kaarten kan geven, die ook na Kerst leuk zijn om te bewaren! Wat zou jij op je eigen ontworpen kerstkaarten doen? En kijk je al uit naar Kerst, of verre van? 😉

Deze blogpost is in samenwerking met Vistaprint geschreven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Charlotte 13 oktober 2012

  oeee nu heb ik mega zin in kerst! altijd zo knus, gezellig en leuk.
  Ik zou op de kerstkaartjes sneeuw, kerstmannen, klokjes en kerstbomen zetten. Met glitters!

  liefs.

 2. Beautyraiseplace 13 oktober 2012

  Ik heb nu best wel zin in kerst lekker warm en gezellig 🙂

 3. Yara 13 oktober 2012

  Ik heb echt mega veel zin in kerst, haha! Leuk artikel.

 4. Yak Man 13 oktober 2012

  Hmm, ik zou het niet weten, misschien zelf iets tekenen? 🙂

 5. Laura 13 oktober 2012

  Jaaaa, Kerst! Ik heb er echt al heel veel zin in 🙂 Maar het gaat altijd zo snel voorbij.. haha. Dan ben je weken bezig met cadeautjes kopen, leuk inpakken, kamer versieren… en dan is het na 2 dagen alweer allemaal over :’)

 6. Vera 13 oktober 2012

  Ik ben nog helemaal niet bezig met kerst. Ik heb nog veel dingen voor school waar ik een beetje voor in de stress zit, dus hopelijk is dat tegen de kersttijd allemaal gehaald, waardoor ik dan echt uit kan gaan kijken naar de kerst!

 7. Maaike 13 oktober 2012

  Haaah, heerlijk om alvast te denken aan de fijne kersttijd :]
  Heb er al helemaal zin in, leuke foto’s & het idee van eigen kerstkaarten is ook zooo leuk.
  Eigenlijk wil ik dat ook doen, maar weet het ook nog niet zo goed.. ^^

 8. Lies 13 oktober 2012

  Ik kijk zelf ook al heel erg uit naar de Kerst. Ik zit nu al overal rond te kijken met de gedacht dat is leuk voor de Kerst. Ik zou zelf eigenlijk niet zo snel weten wat ik op zelfontworpen kerstkaarten zou doen, want ik maak ze altijd zelf.

 9. Wendy 13 oktober 2012

  Kerst is echt mijn favoriete tijd van het jaar, dus ik heb er al helemaal zin in! Lekker naar de kerstmarkt in Oberhausen of Düsseldorf, kerstboom optuigen, cadeautjes kopen voor anderen en krijgen natuurlijk.

 10. Milou 13 oktober 2012

  Ik heb gisteren al mijn eerste kerstkaarten gekocht, haha oeps. Ik houd ook echt van kerst, en inderdaad: die weken ervoor zijn het leukst! Ik vind de sfeer geweldig, de gezelligheid en het eten! mmm

 11. Joyce 13 oktober 2012

  Leuk je brengt me op een goed idee!

 12. femketje 13 oktober 2012

  ik heb er ook wel echt zin in 😀 yay for xmas!

 13. jana 13 oktober 2012

  Ik heb zin in Kerst 😀 x

 14. Jolien 13 oktober 2012

  Nu heb ik dus ook zin in Kerst! Wat een heerlijke tijd toch. En kerstkaartjes zijn eigenlijk heel leuk, misschien moet ik er dit jaar ook maar eens werk van maken…

 15. Roseary 14 oktober 2012

  Minder dan 80 dagen? Oke.. Dat gaat snel! Maar heb er wel zin in! Ik maak elk jaar zelf een ontwerp voor kerstkaarten op de computer. Ik post ze vervolgens op Facebook of (vroeger) hyves. Want ik vergeet ze altijd te laten drukken. Haha!

 16. x.Nadine 14 oktober 2012

  KERST <3

 17. Debbie 16 oktober 2012

  Kerst jee moet er nog even niet aan denken. Maar ik vind kerst wel een hele gezellige leuke tijd. Zelf kaarten maken doe ik niet aan, koop ze wel gewoon in de winkel moet zoveel mensen een kaartje sturen dus is dit het beste om te doen.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén