Christmas is coming…


Oké, het is nog een beetje vroeg.. Maar over minder dan 80 dagen is het Kerst! Daar kijk ik stiekem toch al echt naar uit en vooral naar de weken ervoor. Alle winkelstraten zijn mooi versierd, een kerstboom in de kamer en – niet geheel onbelangrijk – de kerstvakantie komt dan ook lekker dichtbij! Vroeger had ik als klein en medium Marjoleintje veel meer met Sinterklaas, maar nu is Kerst wat mij betreft een stuk leuker en gezelliger.

En wat er voor mij ook echt bij hoort, zijn natuurlijk kerstkaarten! M’n mams verstuurt elk jaar weer kerstkaarten naar vrienden en familie en ikzelf deel toch vaak ook wel wat kerstkaarten uit, het blijft toch wel wat hebben. Veel kerstinkopen zullen jullie vast pas in december doen, maar als je zelfgemaakte kerstkaarten wilt zul je wel wat eerder moeten beginnen. En hee, hoe eerder je kunt beginnen met in de kerststemming te komen, hoe beter :D.


Wat ik op m’n eigen ontworpen kerstkaarten zou doen? Hmm.. Het is misschien wat zielig om Hannah de hamster in een kerstmanpakje te hijsen en een fotoshoot ermee te doen, dus dan doen we maar niet haha! Misschien al m’n mooiste gouden, groene en rode nagellakjes op de foto zetten en beautyblogger-verantwoorde kaarten ervan maken? Of misschien wel leuke foto’s van mij met m’n beste vriendinnen voorzien van kerstmutsjes zodat ik hen unieke kaarten kan geven, die ook na Kerst leuk zijn om te bewaren! Wat zou jij op je eigen ontworpen kerstkaarten doen? En kijk je al uit naar Kerst, of verre van? 😉

Deze blogpost is in samenwerking met Vistaprint geschreven.