Bloggers high tea @ Jiami


Afgelopen zondag reisde ik af naar Den Haag, waar Jiami een bloggers high tea had georganiseerd! En het was natuurlijk erg gezellig :D. Ik heb er wat foto’s gemaakt die ik nog met jullie wil delen!
We begonnen uiteraard met lekker snoepen en thee drinken, en leuke cadeautjes geven aan Jiami! Jiami had bijna al het eten zelf gemaakt en het zag er dan ook super schattig en lekker uit. Vooral de fortune cookies waren erg lekker en de briefjes die eruit kwamen voorspellen veel goeds voor mijn nabije toekomst, haha!Hierna gingen we het park in (waar ik enkele uren ervoor verdwaald was terwijl ik in de regen er doorheen moest, true story :() om wat foto’s te maken! Ik baalde wel dat ik niet m’n Canon met nice lens mee had genomen maar m’n Panasonic, maar gelukkig mocht ik die van Josephine even gebruiken om fabolous foto’s te maken van Esmay en Josephine!


En natuurlijk als laatste een groepsfoto! Ik vond het super gezellig met alle meiden! Mocht je nog wat nieuwe (en uiteraard toffe) blogs willen bezoeken, de meiden die aanwezig waren: Esmay, Lisanne, Tara & Larissa, Danique, Lara, Josephine, Gerianne en natuurlijk Jiami!

  1. aaah ziet er zo gezellig uit! Volgende keer wil ik wel mee hoor, woon toch om de hoek ^^ haha. Maar wat super lief Jiami dat ze dat allemaal heeft gemaakt zeg !
    Die foto’s zijn trouwens erg mooi van de lady’s x

  2. Dit vind ik altijd zulke leuke dingen om te zien, dat bloggers met elkaar afspreken :D!! Zo leuk haha, het ziet er naar uit dat jullie het super hebben gehad!

  3. Het was een gezellige middag! Ena, verdwaald daar in het park waar de foto’s werden gemaakt? Arme jij. In de hoop zien we elkaar allemaal weer een keer, want het was absoluuuut geslaagd! 😀 Pssst, check mijn naam & eh ik ga je volgen! Ik zal wel moeten, na jou goed woordje é!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *