Beauty Wishlist


Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd vrij weinig make-up koop. Nagellak trekt me altijd wel maar ik probeer me in te houden en verder zijn er niet echt dingen die ik รฉcht nodig heb en moet kopen. Maar hey, natuurlijk heb ik wel wishes! Kijk verder voor mijn beauty wishlist.


Op de wishlist staat in ieder geval ver bovenaan het prachtige Vice palette van Urban Decay! Dit is het palette voor aankomende feestdagen.. And I love it! In het palette zit een mix van neutrale en opvallende oogschaduwkleuren, waardoor het eigenlijk een ideaal palette voor elke dag is. Bovendien is de oogschaduw van Urban Decay natuurlijk gewoon heel goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Do want!

In november komt Essence met de Twilight Breaking Dawn limited edition en ik heb echt niets met Twilight, maar ik vind de blush, highlighter en de drie donkere nagellakjes er wel echt mooi uit zien! Ik ga er vrees ik zeker wat van scoren, haha. Nieuw is de MaxFactor Facefinity 3in1 foundation en de lichtste kleur hiervan schijnt echt licht te zijn, ideaal voor bleekscheetjes zoals ik! Lijkt me een fijne foundation voor de winter, zeker omdat het ook belooft een primer en concealer te zijn.

En nog meer nagellak! Geweldig vind ik de nieuwe OPI The Man With The Golden Gun topcoat – een topcoat met bladgouden stukjes. Maar helaas wel duur en erg beperkt verkrijgbaar.. Catrice lijkt met iets vergelijkbaars te komen in de spectaculart limited edition voor november, namelijk met de Gold Leaf Topcoat. Helaas lijkt het me eerder een doorzichtige topcoat met kleine en grote gouden glittertjes en niet echt iets wat op gouden flakes lijkt. Maar we zullen zien! Oh en ik ben ook best benieuwd naar de Sephora nail patches, die lijken me erg fijn en goed! Dus ook die staan op de wishlist.

Heb jij nog beauty wishes op het moment? Kijk je al uit naar alle nieuwe collecties?

Verder Bericht

Vorige Bericht

32 Reacties

 1. Maaike 24 oktober 2012

  Ik wil inderdaad ook heel graag die lakjes van essence! Leuk!

 2. beautybysandra 24 oktober 2012

  Dat opi lakje wil ik ook zoo graag!

 3. Charlotte 24 oktober 2012

  Dat palette van Urban decay ziet er zo mooi uit! <3
  xx

 4. Nicole 24 oktober 2012

  leuke wishlist!
  die topcoat van catrice vind ik wel heel erg lijken op een topcoat die ze al eerder hebben uitgebracht.. toen bij die collectie met acht topcoats. volgens mij heette hij toen Million Dollar Baby.

 5. Lifesplash 24 oktober 2012

  *zwijmelt weg bij palette van Urban Decay* HALLOOO, me wants! Oh en dat OPI lakje dan. Halleluja, die wil ik. Maar oh, die prijs.. :/

 6. Agnes 24 oktober 2012

  Leuke wishlist! Het Vice palette ziet er inderdaad prachtig uit. xx

 7. Charile 24 oktober 2012

  Mooie producten ๐Ÿ˜€

 8. Esmay 24 oktober 2012

  UD VIce palette <33333
  En dat nagellakje van Catrice, moohooi!

 9. Marije 24 oktober 2012

  Dat palette van Urban Decay zou ik wel willen hebben. En de nieuwste palettes van Anastacia en Bobbi Brown vind ik ook heel mooi.

 10. femketje 24 oktober 2012

  die essence lakjes staan ook zekers op mijn wishlist ๐Ÿ˜€

 11. Laura 24 oktober 2012

  Dat palette van Urban Decay staat ook zeker op mijn lijstje… Wauw pretty! Ik heb trouwens gisteren jouw ijzersterke combi van de Essencelakjes gekocht, en WAUW. Mijn nagels zijn mega sterk! ๐Ÿ˜€

 12. Kimberly 24 oktober 2012

  The Man With The Golden Gun vind ik echt een mooie topcoat!

 13. Kelly 24 oktober 2012

  Wat een fijne wishlist! Ik kijk erg uit naar de Twilight Breaking Dawn collectie. Je wil toch nog wel een keer de nagelpatches proberen? Ik durf het niet meer aan ^^

  • Marjolein 24 oktober 2012 — Berichtauteur

   Die van Sephora wel, dat zijn niet van die kartonnen stickers maar echt van die nagellak-achtige dingen! Dat vind ik wel fijn werken :).

 14. Annelie 24 oktober 2012

  Het lakje van OPI The man with the golden gun lijkt me zo mooi! Helaas wel een beetje duur haha. Van de Twilight collectie wil ik wel wat gaan kopen ๐Ÿ˜€

 15. Maud 24 oktober 2012

  Ik verlang echt naar het Vice palette, ik hoop dat het niet meer zo lang duurt voordat hij hier verschijnt. Ik moet ‘em hebben! De Twilight Breaking Dawn collectie mag ook opschieten ^^

 16. Peggy Timmermans Visagie 24 oktober 2012

  Er staan leuek dingen op je wishlist! Love Urban Decay.

 17. Angelique 24 oktober 2012

  ben zelf benieuwd naar de Maxfactor foundation maar moet eerst de rest van mijn dingen op maken voor dat ik wat anders mag haha

 18. Eline 24 oktober 2012

  Mooie wishlist! Ik heb een eyeliner van Rimmel, een holo-topping van essence en een lipstick van de Kate Moss collectie van Rimmel op mijn verlanglijstje staan. Niet echt grote aankopen, maar ik ben gewoon te lui om naar de stad te gaan en het ook daadwerkelijk te kopen :$.

 19. Jennifer 24 oktober 2012

  Ik ben toch zeker Sinterklaas niet? :’)

  Mijn wishlist is huge. En ik wil die gouden topcoat ook.

 20. Lies 24 oktober 2012

  Hele leuke beauty wishlist. Ik heb zelf ook zeker nog producten op mijn wishlist staan waarvan ik er ook een paar bij jou zie staan. Zoals producten uit de LE’s van Catrice en Essence. Voor de rest heb ik nog wat budget nagellakjes zien staan van een merk die ik even niet meer weet haha, maar ook die wil ik nog gaan kopen.

 21. Wiktoria 24 oktober 2012

  Ik had de sephora nail patches laatst, vond ze erg fijn!
  Ze bleven bij mij goed zitten kon ze namelijk na een week er niet afkrijgen haha.

 22. Fashionique 24 oktober 2012

  Leuke wishlist! Het gouden lakje van opi wil ik heel graag ๐Ÿ™‚

 23. Anne Solveig 24 oktober 2012

  Hele leuke wishlist!

 24. Josephine 24 oktober 2012

  Ik heb de laatste tijd ook vrij weinig met make-up meer, vooral met kleding, haha. Het UD palette is pretty!

 25. Michelle 24 oktober 2012

  Ik wil dat opi-lakje ook heel erg graag hebben en het UD Vice palette is ook heel erg mooi.

 26. Samantha 24 oktober 2012

  Alles behalve de Sephora Nailpatches staat ook op mijn wishlist, haha! Het palette van Urban Decay is echt zรณ mooi. Eigenlijk is alles op je wishlist gewoon prach-tig.

 27. Sharon 24 oktober 2012

  Haha koop die facefinity nou maar en tell me if ya like it :’D

 28. Moniek 25 oktober 2012

  Pff, ik zit al een tijdje te kwijlen op dat lakje van OPI. Meh!

 29. jana 25 oktober 2012

  Ooh dat opi lakje ๐Ÿ˜€ x

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén