Beauty Wishlist


Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd vrij weinig make-up koop. Nagellak trekt me altijd wel maar ik probeer me in te houden en verder zijn er niet echt dingen die ik Γ©cht nodig heb en moet kopen. Maar hey, natuurlijk heb ik wel wishes! Kijk verder voor mijn beauty wishlist.


Op de wishlist staat in ieder geval ver bovenaan het prachtige Vice palette van Urban Decay! Dit is het palette voor aankomende feestdagen.. And I love it! In het palette zit een mix van neutrale en opvallende oogschaduwkleuren, waardoor het eigenlijk een ideaal palette voor elke dag is. Bovendien is de oogschaduw van Urban Decay natuurlijk gewoon heel goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Do want!

In november komt Essence met de Twilight Breaking Dawn limited edition en ik heb echt niets met Twilight, maar ik vind de blush, highlighter en de drie donkere nagellakjes er wel echt mooi uit zien! Ik ga er vrees ik zeker wat van scoren, haha. Nieuw is de MaxFactor Facefinity 3in1 foundation en de lichtste kleur hiervan schijnt echt licht te zijn, ideaal voor bleekscheetjes zoals ik! Lijkt me een fijne foundation voor de winter, zeker omdat het ook belooft een primer en concealer te zijn.

En nog meer nagellak! Geweldig vind ik de nieuwe OPI The Man With The Golden Gun topcoat – een topcoat met bladgouden stukjes. Maar helaas wel duur en erg beperkt verkrijgbaar.. Catrice lijkt met iets vergelijkbaars te komen in de spectaculart limited edition voor november, namelijk met de Gold Leaf Topcoat. Helaas lijkt het me eerder een doorzichtige topcoat met kleine en grote gouden glittertjes en niet echt iets wat op gouden flakes lijkt. Maar we zullen zien! Oh en ik ben ook best benieuwd naar de Sephora nail patches, die lijken me erg fijn en goed! Dus ook die staan op de wishlist.

Heb jij nog beauty wishes op het moment? Kijk je al uit naar alle nieuwe collecties?