Winwinwin – roosjes oorbellen


Hoewel ik niet heel actief meer bezig ben met sieraden maken, heb ik nog wel een boel liggen! En ik dacht.. Eigenlijk is het ook wel weer tijd voor een leuke giveaway! Dus heb ik een setje samengesteld met 3 paar roosjesoorbellen, in lieve kleurtjes. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!Maar eerst even wat info! Deze oorbellen zijn niet van echt zilver, maar wel nikkelvrij en zolang je tegen niet echt zilveren of gouden oorbellen kunt, dan kun je hier ook zeker wel tegen. Je krijgt uiteraard ook achterkantjes erbij en ik zal het zo leuk mogelijk verpakken!


Wat je moet doen:
> Volg me op Bloglovin en like deze blogpost daar! [mits je bloglovin hebt]
> Vertel me wat jou favoriete fashion item voor deze herfst is!

Wat je mag doen:
> Tweeten over deze winactie en de link naar je tweet in je reactie vermelden! Tweet bijvoorbeeld:

Ik maak kans op 3 paar roosjesoorbellen bij @marjolean, doe jij al mee? Zie http://marjolean.nl/2012/09/winwinwin-roosjes-oorbellen/ !

Je kunt meedoen tot en met 7 oktober 2012, de winnares ontvangt hierna een e-mail! Belgjes mogen ook meedoen!

 1. Ahw, wat leuk! Ik doe niet mee want heb zelf al zulke oorbellen en gun ze iemand anders. Ik vind het wel héél knap dat je zulke dingen kunt maken Marjolein. Veel succes voor de meiden die een kansje wagen. πŸ˜€

 2. Super cute! Ik doe heel graag mee πŸ˜€ Mijn andere oorbellen die ik een tijdje terug bij je had gekocht draag ik nog steeds met enorm veel liefde ^^ Dus ik zou deze ook heel graag willen winnen πŸ˜€
  Mijn favoriete herfstitems? Hmm, moeilijk! Ik kocht woensdag een sjaal met snorren, ik was opslag verliefd! Dan kies ik dat toch wel als mijn favoriete item. En dan natuurlijk ook nog wel de oorbellen van jou!
  Liefs, Charile

 3. Super leuke oorbellen!Ik volg je op bloglovinΒ΄ en heb het artikel geliked. Helaas heb ik geen twitter.Β΄
  Ik ben gek op de herfstkleren die nu in de winkels liggen. mosgroen, donkerblauw, bourdeaux rood.

 4. Cute! Ik doe graag mee, en ik volgde je al op bloglovin πŸ™‚ (+like nu dus)
  Hmmm favoriete herfst-item… Dan ga ik toch voor een fijne colsjaal! Heb al zoveel leuke gezien πŸ˜€

 5. Heyy! Wat schattig! Ik kan helaas niet liken op bloglovin maar wel mijn favo herfstitem vertellen, dat zijn denk ik toch wel de schoenen of laarzen, want die passen echt bij de herfst!
  Ik heb wel het stukje op twitter geplaatst, maar ik kan geen link geven want ik gebruik de twitter app…

  Xxx Judith

 6. Leuke winactie! Ik volg je al een tijdje op bloglovin en de post heb ik geliked πŸ™‚ Mijn favoriete herfstitem is mijn nieuwe bordeaux broek van de WE! Liefs

 7. Oh, deze vind ik leuk voor mijn nichtje, ik doe mee!
  Geliked op bloglovin.

  Mijn favoriete herfst item is absoluut mijn smalle petrol ribbroek. Ja, ribbroek ja!
  Het is heerlijk warm,zacht,geweldige groenblauwe kleur en het past goed bij mijn eigen stijltje. Normaal doe ik het niet, maar van deze wil ik er echt nog een andere kleur bij.

 8. Ik wil al heel lang zo graag dit soort oorbellen en ik vind maar niet de perfecte en deze zijn perfect! Dus ik doe zeker mee!
  Ik volgde je al op bloglovin’ en heb het bericht geliked!

  Liefs.

 9. Die oorbellen zijn echt supercute! Ik doe graag mee! Ik zocht altijd al zulke leuke oorbellen en deze kleurtjes zijn gewoon ontzettend gaaf. Mijn favo herfst item is dan toch mijn heerlijk warme sweater, het heeft een superleuke print, hij ziet er mooi uit en hij zit echt verschrikkelijk warm! Heerlijk dus voor de koude herfstdagen. Ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked!

 10. Wat een leuke winactie! Ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked πŸ™‚ Verder is mijn favoriete fashion item voor de herfst mijn laarzen met studs, luvvv! πŸ˜€

 11. heee, superleuke oorbellen!<3
  meestal reageer ik niet, maar hier moest ik echt even een uitzondering voor maken! (:
  & ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked!
  Mijn favoriete fashion item voor de herfst, zijn mijn nieuwe laarsjes die ik bestelt heb!:D
  Xxxxxxxxx

 12. Ik volg je op bloglovin en heb je post geliked!
  Mijn favo herfst item is zeker weten een lekker dikke bordeaux rode colsjaal! Zo een waar je (bijna) je hele gezicht mee bedekt als je op de fiets zit met gure wind πŸ™‚

 13. Hee toevallig, ik zag zoiets vandaag liggen bij de h&m! Helaas was er daar maar 1 mooi paar (zaten er vijf in ofzo) & ik had al zoveel gekocht, dus heb ik het niet gedaan. Maar deze vind ik alledrie mooi! Ik kende je blog nog niet, maar ga je volgen en wie weet heb ik er weer een leuk blog om te volgen bij, volgens mij zit dat wel goed;) ik doe mee dus! Xxx

  1. Aah heb ik vergeten te vermelden wat ik het leukste item voor de herfst vind, haha dom. Maar ik vind een glimmende broek het mooist, vandaag een zien liggen bij de NewYorker, en gekocht in het rood! Ben verliefd <3 verder vind ik die warme truien en sjaals ook elk jaar weer mooi;) xxx

 14. Schattige oorbellen! Ik doe graag mee met de winactie, ik volgde je al op bloglovin en heb je post geliked πŸ™‚ Mijn favoriete herfst item is de sjaal die de moeder van mijn beste vriendin zelf heeft gebreid. Hij is zo groot en lekker dik, je kan hem ook overal bij combineren. Heerlijk! πŸ™‚

 15. Ooh die oorbelletjes zijn cute πŸ˜€ Ik hou van roosjes! Dus ik doe zeker mee πŸ™‚
  Mijn favoriete herfst fashion item pfoee moeilijk ik heb er zoveel haha πŸ™‚
  Maar ik ga toch voor zo’n tunnelsjaals. Ze zijn zo lekker warm en heerlijk om in weg te kruipen ’s morgens op je fiets in die koude!
  Ik volg je op bloglovin en heb het ook getweet; https://twitter.com/lisaliciousx/status/252852560766042112
  Nu nog maar duimen πŸ˜€
  Liefs x

 16. Hihi ik was al aan het rond kijken voor nieuwe knopjes oorbellen (: Ik ga dus zeker een kansje wagen! Ik ben momenteel helemaal gelukkig met een “baggy” knalrode muts (met zo’n pompom eraan) die ik vorig jaar winter heb gekocht. Draag hem echt elke dag bijna omdat hij zo fijn zit (: Mijn haar is nu ook een stuk korter dus hij staat nu net een stukkie leuker.Ik volg je via bloglovin en heb het beright geliked en getweet https://twitter.com/NakedNena/status/252911336885993473

 17. Heee, ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked hoor πŸ™‚
  Mijn favoriete fashion item van de herfst heb ik toevallig gister gekocht. Een gebreide donkerroze trui van de H&M. Heerlijk warm maar toch stijlvol. Love it!

 18. Wat een leuke oorbellen<3 zag ze deze week nog in de winkel maar ze waren wat aan de dure kant. Mijn favoriete fashion item voor de herfst is een zwarte broek, vrij basic maar toch een beetje anders #loveit

 19. Hele leuke cutie oorbellen! Ik doe mee!

  Mijn favo fashion item voor deze herfst? Dat wordt een lastige! Ik heb afgelopen week een oversized trui gekocht waar ik ondertussen al praktisch in leef en enkele weken daarvoor heb ik een beige, ietwat kortere, poncho aangeschaft die ik werkelijk altijd aan had voordat ik die nieuwe trui gekocht had. Moeilijke keuze dus, ik denk dat ik maar ga voor de oversized trui met daaroverheen de poncho, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *