Winwinwin – roosjes oorbellen


Hoewel ik niet heel actief meer bezig ben met sieraden maken, heb ik nog wel een boel liggen! En ik dacht.. Eigenlijk is het ook wel weer tijd voor een leuke giveaway! Dus heb ik een setje samengesteld met 3 paar roosjesoorbellen, in lieve kleurtjes. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!Maar eerst even wat info! Deze oorbellen zijn niet van echt zilver, maar wel nikkelvrij en zolang je tegen niet echt zilveren of gouden oorbellen kunt, dan kun je hier ook zeker wel tegen. Je krijgt uiteraard ook achterkantjes erbij en ik zal het zo leuk mogelijk verpakken!


Wat je moet doen:
> Volg me op Bloglovin en like deze blogpost daar! [mits je bloglovin hebt]
> Vertel me wat jou favoriete fashion item voor deze herfst is!

Wat je mag doen:
> Tweeten over deze winactie en de link naar je tweet in je reactie vermelden! Tweet bijvoorbeeld:

Ik maak kans op 3 paar roosjesoorbellen bij @marjolean, doe jij al mee? Zie http://marjolean.nl/2012/09/winwinwin-roosjes-oorbellen/ !

Je kunt meedoen tot en met 7 oktober 2012, de winnares ontvangt hierna een e-mail! Belgjes mogen ook meedoen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

39 Reacties

 1. Lifesplash 30 september 2012

  Ahw, wat leuk! Ik doe niet mee want heb zelf al zulke oorbellen en gun ze iemand anders. Ik vind het wel héél knap dat je zulke dingen kunt maken Marjolein. Veel succes voor de meiden die een kansje wagen. πŸ˜€

 2. Milou 30 september 2012

  Wauw, zelf gemaakt!? Knap hoor! Veel plezier ermee voor degene die ze wint πŸ™‚

 3. Cariena 30 september 2012

  Ik ze echt super cute! Helaas draag ik geen oorbellen :p

 4. Charile 30 september 2012

  Super cute! Ik doe heel graag mee πŸ˜€ Mijn andere oorbellen die ik een tijdje terug bij je had gekocht draag ik nog steeds met enorm veel liefde ^^ Dus ik zou deze ook heel graag willen winnen πŸ˜€
  Mijn favoriete herfstitems? Hmm, moeilijk! Ik kocht woensdag een sjaal met snorren, ik was opslag verliefd! Dan kies ik dat toch wel als mijn favoriete item. En dan natuurlijk ook nog wel de oorbellen van jou!
  Liefs, Charile

 5. sammy 30 september 2012

  heey heey,
  mijn favo herfstitem is denk ik toch wel een lekker knuffelige trui met een leuk printje dr op πŸ™‚
  xxx

 6. Sharon 30 september 2012

  Ik heb ze al dus ik zal wel even niet meedoen haha ;’D

 7. Nancy 30 september 2012

  Super leuke oorbellen!Ik volg je op bloglovinΒ΄ en heb het artikel geliked. Helaas heb ik geen twitter.Β΄
  Ik ben gek op de herfstkleren die nu in de winkels liggen. mosgroen, donkerblauw, bourdeaux rood.

 8. Kat 30 september 2012

  Cute! Ik doe graag mee, en ik volgde je al op bloglovin πŸ™‚ (+like nu dus)
  Hmmm favoriete herfst-item… Dan ga ik toch voor een fijne colsjaal! Heb al zoveel leuke gezien πŸ˜€

 9. Judith Harkink 30 september 2012

  Heyy! Wat schattig! Ik kan helaas niet liken op bloglovin maar wel mijn favo herfstitem vertellen, dat zijn denk ik toch wel de schoenen of laarzen, want die passen echt bij de herfst!
  Ik heb wel het stukje op twitter geplaatst, maar ik kan geen link geven want ik gebruik de twitter app…

  Xxx Judith

 10. Linda H. 30 september 2012

  Hey ik doe mee!! Mijn favoriete item is een lekkere warme sjaal!!!
  Hieronder staat de link van mijn tweet!!
  Xxx

  https://mobile.twitter.com/Linda_XD_hvj/status/252315940363046912

 11. Yak Man 30 september 2012

  Leuk! Ik doe mee, ik volg je via bloglovin. Mijn fave item is mijn rode wollen vest van de only πŸ™‚

 12. femketje 30 september 2012

  yay! ik doe mee πŸ˜€ ik volg en like via bloglovin en ik heb het ook getweet; https://twitter.com/femketje/status/252327449914904576

  mijn favoriete fashion item is mijn donkerrode met okergeel gestreepte trui πŸ˜€ lekker cosy en comfy!

 13. Kim 30 september 2012

  Leuke winactie! Ik volg je al een tijdje op bloglovin en de post heb ik geliked πŸ™‚ Mijn favoriete herfstitem is mijn nieuwe bordeaux broek van de WE! Liefs

 14. Marielle 30 september 2012

  Leuk zijn ze! Ik doe zeker mee πŸ™‚ Mijn favoriete herfstitems zijn nieuwe enkellaarsjes. Van zwart leer met stoere studs!

 15. Marissa 30 september 2012

  Echt superleuke winactie!
  Ik volg op bloglovin, geliked op bloglovin, ik volg je op twitter, en ik heb getweet: mijn tweet: https://twitter.com/Marissaholten/status/252337658708246528
  Mijn favoriete herfstitems zijn de enkellaarsjes met leuke studs!

 16. Pauline 30 september 2012

  Leuk! Ik doe graag mee! πŸ˜€
  Mijn favoriete fashion item voor de herfst is mijn bordeauxrode broek. Gecombineerd met een wit of zwart shirt en een dik vest eroverheen, heerlijk. Ik ben klaar voor de herfst!
  Ik heb deze post geliked op bloglovin en dit is de link van mijn tweet: https://twitter.com/Pauline90/status/252347318421032960

 17. EsmΓ©e 30 september 2012

  Wauw, ze zijn echt ontzettend leuk, ook hele mooie kleuren, ik zou ze maar al te graag dragen (-:

  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked

  Mijn favoriete fashion item voor deze herfst zijn leuke enkel laarsjes en een bordeauxrode broek kan natuurlijk ook niet ontbreken deze herfst!

  Ik heb getweet https://twitter.com/jlalfairytale/status/252351955962298369

  Liefs, EsmΓ©e

 18. Mara 30 september 2012

  Oh, deze vind ik leuk voor mijn nichtje, ik doe mee!
  Geliked op bloglovin.

  Mijn favoriete herfst item is absoluut mijn smalle petrol ribbroek. Ja, ribbroek ja!
  Het is heerlijk warm,zacht,geweldige groenblauwe kleur en het past goed bij mijn eigen stijltje. Normaal doe ik het niet, maar van deze wil ik er echt nog een andere kleur bij.

 19. Renate 30 september 2012

  Ik wil al heel lang zo graag dit soort oorbellen en ik vind maar niet de perfecte en deze zijn perfect! Dus ik doe zeker mee!
  Ik volgde je al op bloglovin’ en heb het bericht geliked!

  Liefs.

 20. Britt 30 september 2012

  Die oorbellen zijn echt supercute! Ik doe graag mee! Ik zocht altijd al zulke leuke oorbellen en deze kleurtjes zijn gewoon ontzettend gaaf. Mijn favo herfst item is dan toch mijn heerlijk warme sweater, het heeft een superleuke print, hij ziet er mooi uit en hij zit echt verschrikkelijk warm! Heerlijk dus voor de koude herfstdagen. Ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked!

 21. Myrthe 30 september 2012

  Wat een leuke winactie! Ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked πŸ™‚ Verder is mijn favoriete fashion item voor de herfst mijn laarzen met studs, luvvv! πŸ˜€

 22. Renske 30 september 2012

  heee, superleuke oorbellen!<3
  meestal reageer ik niet, maar hier moest ik echt even een uitzondering voor maken! (:
  & ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked!
  Mijn favoriete fashion item voor de herfst, zijn mijn nieuwe laarsjes die ik bestelt heb!:D
  Xxxxxxxxx

 23. Julia 30 september 2012

  Oeh ik ben helemaaal verliefd op ze! Ik doe graag mee! Mijn favoriete herfst item is denk ik… Blousjes met studs! Xx

 24. Veere 30 september 2012

  Hele leuke oorbellen!

 25. Sarah 30 september 2012

  Yeeh. ik volgde je al, en heb geliked op bloglovin.
  Mijn favoriete herfst item is mijn Okergele houtjetouwtje-jas van de h&m! πŸ™‚

 26. Debbie 30 september 2012

  https://twitter.com/natumi4u/status/252409001273339904

  Wat zijn die roosjes oorbellen gaaf… ik doe mee, volg je op Bloglovin een like gegeven en een tweet uit gegaan.
  Mijn favo herfst item hmmm lastig, maar heb net een heel gaaf paars spijker jasje gekocht en denk dat ik dat wel als me favo ga zien.

  PS: misschien een DIY over je oorbellen!?

 27. bonitaserena 30 september 2012

  IK heb het op bloglovin gedaan en mijn favo trend is nog steeds studs πŸ˜›

 28. Carlijn 30 september 2012

  Ik volg je op bloglovin en heb je post geliked!
  Mijn favo herfst item is zeker weten een lekker dikke bordeaux rode colsjaal! Zo een waar je (bijna) je hele gezicht mee bedekt als je op de fiets zit met gure wind πŸ™‚

 29. Lieke 30 september 2012

  Hee toevallig, ik zag zoiets vandaag liggen bij de h&m! Helaas was er daar maar 1 mooi paar (zaten er vijf in ofzo) & ik had al zoveel gekocht, dus heb ik het niet gedaan. Maar deze vind ik alledrie mooi! Ik kende je blog nog niet, maar ga je volgen en wie weet heb ik er weer een leuk blog om te volgen bij, volgens mij zit dat wel goed;) ik doe mee dus! Xxx

  • Lieke 30 september 2012

   Aah heb ik vergeten te vermelden wat ik het leukste item voor de herfst vind, haha dom. Maar ik vind een glimmende broek het mooist, vandaag een zien liggen bij de NewYorker, en gekocht in het rood! Ben verliefd <3 verder vind ik die warme truien en sjaals ook elk jaar weer mooi;) xxx

 30. Nadine 30 september 2012

  Ik doe mee. Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik heb ook getweet: https://twitter.com/nona89/status/252520405292699648

 31. Annelie 1 oktober 2012

  Schattige oorbellen! Ik doe graag mee met de winactie, ik volgde je al op bloglovin en heb je post geliked πŸ™‚ Mijn favoriete herfst item is de sjaal die de moeder van mijn beste vriendin zelf heeft gebreid. Hij is zo groot en lekker dik, je kan hem ook overal bij combineren. Heerlijk! πŸ™‚

 32. angelaa 1 oktober 2012

  Leuk! Ik doe mee, heb alleen op Bloglovin’geliked. Favoriete herstitem: okergele blazer, ik heb deze net gekocht en ben in de wolken, zo’n mooie kleur!

 33. Lisa 1 oktober 2012

  Ooh die oorbelletjes zijn cute πŸ˜€ Ik hou van roosjes! Dus ik doe zeker mee πŸ™‚
  Mijn favoriete herfst fashion item pfoee moeilijk ik heb er zoveel haha πŸ™‚
  Maar ik ga toch voor zo’n tunnelsjaals. Ze zijn zo lekker warm en heerlijk om in weg te kruipen ’s morgens op je fiets in die koude!
  Ik volg je op bloglovin en heb het ook getweet; https://twitter.com/lisaliciousx/status/252852560766042112
  Nu nog maar duimen πŸ˜€
  Liefs x

 34. Nena 2 oktober 2012

  Hihi ik was al aan het rond kijken voor nieuwe knopjes oorbellen (: Ik ga dus zeker een kansje wagen! Ik ben momenteel helemaal gelukkig met een “baggy” knalrode muts (met zo’n pompom eraan) die ik vorig jaar winter heb gekocht. Draag hem echt elke dag bijna omdat hij zo fijn zit (: Mijn haar is nu ook een stuk korter dus hij staat nu net een stukkie leuker.Ik volg je via bloglovin en heb het beright geliked en getweet https://twitter.com/NakedNena/status/252911336885993473

 35. Rowan 2 oktober 2012

  Heee, ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked hoor πŸ™‚
  Mijn favoriete fashion item van de herfst heb ik toevallig gister gekocht. Een gebreide donkerroze trui van de H&M. Heerlijk warm maar toch stijlvol. Love it!

 36. Karen 2 oktober 2012

  Wat een leuke oorbellen<3 zag ze deze week nog in de winkel maar ze waren wat aan de dure kant. Mijn favoriete fashion item voor de herfst is een zwarte broek, vrij basic maar toch een beetje anders #loveit

 37. Winnie 5 oktober 2012

  Hele leuke cutie oorbellen! Ik doe mee!

  Mijn favo fashion item voor deze herfst? Dat wordt een lastige! Ik heb afgelopen week een oversized trui gekocht waar ik ondertussen al praktisch in leef en enkele weken daarvoor heb ik een beige, ietwat kortere, poncho aangeschaft die ik werkelijk altijd aan had voordat ik die nieuwe trui gekocht had. Moeilijke keuze dus, ik denk dat ik maar ga voor de oversized trui met daaroverheen de poncho, hihi.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén