Winwinwin – roosjes oorbellen


Hoewel ik niet heel actief meer bezig ben met sieraden maken, heb ik nog wel een boel liggen! En ik dacht.. Eigenlijk is het ook wel weer tijd voor een leuke giveaway! Dus heb ik een setje samengesteld met 3 paar roosjesoorbellen, in lieve kleurtjes. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!Maar eerst even wat info! Deze oorbellen zijn niet van echt zilver, maar wel nikkelvrij en zolang je tegen niet echt zilveren of gouden oorbellen kunt, dan kun je hier ook zeker wel tegen. Je krijgt uiteraard ook achterkantjes erbij en ik zal het zo leuk mogelijk verpakken!


Wat je moet doen:
> Volg me op Bloglovin en like deze blogpost daar! [mits je bloglovin hebt]
> Vertel me wat jou favoriete fashion item voor deze herfst is!

Wat je mag doen:
> Tweeten over deze winactie en de link naar je tweet in je reactie vermelden! Tweet bijvoorbeeld:

Ik maak kans op 3 paar roosjesoorbellen bij @marjolean, doe jij al mee? Zie http://marjolean.nl/2012/09/winwinwin-roosjes-oorbellen/ !

Je kunt meedoen tot en met 7 oktober 2012, de winnares ontvangt hierna een e-mail! Belgjes mogen ook meedoen!