Watercolour nail-art


Laatst zag ik een hele toffe tutorial voor een nail-art die ik eigenlijk nog niet eerder voorbij heb zien komen – Watercolour Nails! Ik besloot het eens te proberen en hoewel het niet de meest geslaagde poging ever is, wil ik hem toch wel met jullie delen evenals de tutorial die ik gebruikt heb. Kijk vooral verder!

Ik gebruikte deze tutorial ervoor, van I’m A Beauty Geek! Gespot op de catwalk bij het label Lucian Matis en an sich niet erg lastig.


Ik besloot het dan ook eens een kansje te geven! Ik lakte m’n nagels met een witte basiskleur en bracht hierover sneldrogende topcoat aan, niet alleen om het lekker snel droog te hebben maar ook om te voorkomen dat het aanbrengen van de vlekken de basis zou beschadigen!
De watercolour nail-art maak je door drupjes nagellak te mengen met aceton. Ik had geen aceton, maar wel remover met aceton erin! Wel denk ik dat hier de fout lag of bij het kwastje wat ik gebruikte, want bij mij werkte het niet zo makkelijk als het in ‘t filmpje leek. Je moet precies de goede verhouding tussen nagellak en aceton vinden en dat lukte me niet erg. Misschien dat het makkelijker gaat met pure aceton en een voller, ronder kwastje! Of ik faal gewoon, haha.Maar ik vind ze alsnog best leuk geworden! Zeker van een afstandje zien ze er vrolijk uit, als een soort viooltjes haha! Wel ga ik maar eens op zoek naar een flesje pure aceton, lijkt me wel handig om te hebben. En misschien dat er dan nog een poging twee komt ;).

Wat vind jij van deze watercolour nail-art? Leuk, of te druk? Ga je het proberen?