Watercolour nail-art


Laatst zag ik een hele toffe tutorial voor een nail-art die ik eigenlijk nog niet eerder voorbij heb zien komen – Watercolour Nails! Ik besloot het eens te proberen en hoewel het niet de meest geslaagde poging ever is, wil ik hem toch wel met jullie delen evenals de tutorial die ik gebruikt heb. Kijk vooral verder!

Ik gebruikte deze tutorial ervoor, van I’m A Beauty Geek! Gespot op de catwalk bij het label Lucian Matis en an sich niet erg lastig.


Ik besloot het dan ook eens een kansje te geven! Ik lakte m’n nagels met een witte basiskleur en bracht hierover sneldrogende topcoat aan, niet alleen om het lekker snel droog te hebben maar ook om te voorkomen dat het aanbrengen van de vlekken de basis zou beschadigen!
De watercolour nail-art maak je door drupjes nagellak te mengen met aceton. Ik had geen aceton, maar wel remover met aceton erin! Wel denk ik dat hier de fout lag of bij het kwastje wat ik gebruikte, want bij mij werkte het niet zo makkelijk als het in ’t filmpje leek. Je moet precies de goede verhouding tussen nagellak en aceton vinden en dat lukte me niet erg. Misschien dat het makkelijker gaat met pure aceton en een voller, ronder kwastje! Of ik faal gewoon, haha.Maar ik vind ze alsnog best leuk geworden! Zeker van een afstandje zien ze er vrolijk uit, als een soort viooltjes haha! Wel ga ik maar eens op zoek naar een flesje pure aceton, lijkt me wel handig om te hebben. En misschien dat er dan nog een poging twee komt ;).

Wat vind jij van deze watercolour nail-art? Leuk, of te druk? Ga je het proberen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Lifesplash 23 september 2012

  Voor mij te druk, maar wel heel leuk bedacht! Van een afstandje zal het inderdaad praaachtig ogen. :’)

 2. Esmay 23 september 2012

  Ik vind het echt heel tof geworden! En boeiuh dat je misschien geen “goed” kwastje had en pure aceton, het is alsnog goed gelukt. Vind ik. Dus niet zeuren jij. 😀

 3. MySuperSweetLife 23 september 2012

  Wat zijn ze super leuk! Ik ga het ook eens uitproberen!
  Liefs

 4. Ellies 23 september 2012

  Is toch heel goed gelukt voor een eerste keer! Ik wil het wel eens proberen met wat zachtere kleuren. Heb hier nog 2 bruine kleuren staan die ik zo eigenlijk amper gebruik. Misschien kan ik ze op deze manier een 2e leven geven 🙂

 5. Yak Man 23 september 2012

  ik vind dat het nog best wel iets heeft :). ziet er inderdaad wel.leuk uit 🙂

 6. Lotte 23 september 2012

  Wat een bijzondere creatie! Inderdaad net viooltjes, haha. Ik vind het niet meteen zoiets dat ik denk van WOAH dat wil ik ook doen, maar het resultaat is toch best tof geworden.

 7. Vera 23 september 2012

  Dit ga ik ook zeker een keer uitproberen 🙂

 8. Chantal 23 september 2012

  Leuk gedaan! Denk wel dat het er van veraf inderdaad leuker uitziet dan van dichtbij, maar evengoed nice! 🙂

 9. Alyssa 23 september 2012

  Niet echt iets voor mij, maar ik vind wel dat het er leuk uit ziet!

 10. Annelie 23 september 2012

  Leuk effect heeft het. Het is niet super maar ik ga het wel een keer proberen 🙂

 11. femketje 23 september 2012

  omg, dat is echt een gaaf idee 😀
  mooi gemaakt!

 12. Charlotte 23 september 2012

  Ik vind het er echt gaaf uitzien!
  Zoiets zie je niet vaak, orgineel dus! 🙂
  xxx

 13. Amy-Denise 23 september 2012

  Wat ziet het er leuk uit!

 14. Lies 23 september 2012

  Ziet er echt heel erg leuk uit. Ga ik zeker een keer proberen!

 15. jana 23 september 2012

  Ziet er leuk uit 😀 x

 16. Sharon 23 september 2012

  Ziet er best leuk uit! ^^

 17. Kelly 24 september 2012

  Ziet er erg leuk uit! Ik doe het ook regelmatig!

 18. Marike 24 september 2012

  Ik vind het mooi! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén