Trying out – sweet smelling Soy Scents


Toen ik laatst bijna afscheid had genomen van Ilja om naar huis te gaan, vroeg ze of ik toevallig nog interesse had in wat soy scents.. Ik heb ze altijd al eens willen proberen, dus waarom niet! Little did I know dat het er echt heeul veeul waren, haha! En met een heerlijk ruikende tas vol soy scents dook ik dan ook de metro in.


Inmiddels heb ik de soy scents waar ik het meest benieuwd naar was in een lege Glossybox doos gedaan, ik wilde eigenlijk zoveel mogelijk erin doen maar ik had genoeg voor ruim 2 dozen vol, haha!Er zaten een boel merken in en ook stukjes zonder duidelijke naam of merk erop.. Zoals de ronde, gekleurde soy scents waar alleen namen op staan. Die vind ik tot nu toe wel het lekkerst ruiken! Ik kan me trouwens nog echt herinneren dat soy scents een hele hype waren, een jaar of 2 geleden. Zelf had ik ze alleen nooit besteld of uitgeprobeerd, maar nu dus wel!De soy scents van Grumpy Girl hebben echt grappige namen en ze ruiken ook nog eens best bijzonder en lekker! Ik vind zelf zoete geurtjes vaak wel lekker, al is het soms ook wel beter om een meer rustige geur in m’n kamer te hebben. De soy scents geven wel echt verrassend veel geur af, meer dan een geurkaars naar mijn idee! Wel branden ze niet op maar trekt de geur eruit, waardoor je uiteindelijk nog wel het soy spul uit het bakje moet gaan vissen.. Niet heel handig.
Voor de soy scents heb je trouwens een oliebrandertje (zo heet het volgens mij in ieder geval) nodig. Toevallig hadden we die al wel, met wat flesjes geurolie. Hier kun je ook een stukje soy scent in doen en het waxinelichtje warmt het dan op.De soy scent zal dan gaan smelten.. En lekker ruiken! En zoals ik al zei komt er echt veel geur vanaf! Mijn kamer rook dan ook heerlijk naar Autumn Fruit, wat perfect bij het regenachtige weer paste. Ik weet niet hoe lang ik het vol ga houden om de soy scents ook echt te gebruiken, vind het vrij irritant dat ik steeds het spul uit het bakje moet halen als de geur eruit is ;). Maar voor nu vind ik het wel lekker en fijn spul!

Heb je weleens soy scents geprobeerd? Ben je dol op dit soort dingen en geurkaarsen enz, of heb je er helemaal niets mee? 😉