Trind Fall/Winter collection


Altijd leuk – de nieuwe collectie van Trind! Twee keer per jaar brengt dit merk een limited edition uit en voor aankomende herfst/winter zijn er weer 4 kleurtjes die aansluiten op de nieuwste fashiontrends. Vandaag ga ik jullie deze mooie kleurtjes laten zien!De trend voor deze herfst en winter is vooral warme kleuren, echt typische herfsttintjes. Ik raak in ieder geval helemaal in de herfstmood van alle nieuwe kledingcollecties en ook zeker van de Trind collectie! In de collectie zitten vier kleuren: Golden Bronze, Champagne Silver, Petrol Blue en Vintage Pink.
Golden Bronze (CC150) is mijn persoonlijke favo, want er zitten mini holo glittertjes in! Maar ook zonder zonlicht is hij mooi, een lichte bronskleur die vrij naturel oogt. Kan ietwat streperig lakken omdat de basiskleur parelmoer-achtig is, maar ik had er geen problemen mee! Twee laagjes was voldoende om ‘m dekkend te krijgen.
Champagne Silver (CC151) zit een beetje tussen goud en zilver in en is anders dan van die typische, metallic/foil-achtige zilverkleuren. Ook dit lijkt meer op parelmoer, maar dan wel mooi en in 2 laagjes dekkend. Ik heb ook bij andere merken al zo’n tint gezien, maar deze vind ik wel mooier omdat hij niet zo extreem metallic is!
Erg mooi is Petrol Blue (CC152), ook zeker een favoriet! Niet felblauw, maar juist een gedempte kleur die bij veel handen mooi zal staan. Zeker een kleur die ik vaker zal pakken! Dekt wederom in 2 laagjes.
Vintage Pink (CC153) past mooi bij Petrol Blue. Deze kleur zou ik omschrijven als een vrij donkere oudroze tint, wat net als Petrol Blue niet extreem druk oogt. Dekt ook in 2 laagjes!


De Trind Fall/Winter collectie spreekt me echt aan! Alle vier de kleuren vind ik mooi en leuk, hoewel ze toch best verschillen van elkaar. De meest unieke kleur vind ik Golden Bronze door de kleine, holografische glittertjes, en Petrol Blue spreekt me ook erg aan! Deze collectie ligt vanaf half september (nu dus eigenlijk al!) in de winkels, Trind is te koop bij de meeste vestigingen van DA, Etos, Douglas en DIO. Een flesje kost €9,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *