Trind Fall/Winter collection


Altijd leuk – de nieuwe collectie van Trind! Twee keer per jaar brengt dit merk een limited edition uit en voor aankomende herfst/winter zijn er weer 4 kleurtjes die aansluiten op de nieuwste fashiontrends. Vandaag ga ik jullie deze mooie kleurtjes laten zien!De trend voor deze herfst en winter is vooral warme kleuren, echt typische herfsttintjes. Ik raak in ieder geval helemaal in de herfstmood van alle nieuwe kledingcollecties en ook zeker van de Trind collectie! In de collectie zitten vier kleuren: Golden Bronze, Champagne Silver, Petrol Blue en Vintage Pink.
Golden Bronze (CC150) is mijn persoonlijke favo, want er zitten mini holo glittertjes in! Maar ook zonder zonlicht is hij mooi, een lichte bronskleur die vrij naturel oogt. Kan ietwat streperig lakken omdat de basiskleur parelmoer-achtig is, maar ik had er geen problemen mee! Twee laagjes was voldoende om ‘m dekkend te krijgen.
Champagne Silver (CC151) zit een beetje tussen goud en zilver in en is anders dan van die typische, metallic/foil-achtige zilverkleuren. Ook dit lijkt meer op parelmoer, maar dan wel mooi en in 2 laagjes dekkend. Ik heb ook bij andere merken al zo’n tint gezien, maar deze vind ik wel mooier omdat hij niet zo extreem metallic is!
Erg mooi is Petrol Blue (CC152), ook zeker een favoriet! Niet felblauw, maar juist een gedempte kleur die bij veel handen mooi zal staan. Zeker een kleur die ik vaker zal pakken! Dekt wederom in 2 laagjes.
Vintage Pink (CC153) past mooi bij Petrol Blue. Deze kleur zou ik omschrijven als een vrij donkere oudroze tint, wat net als Petrol Blue niet extreem druk oogt. Dekt ook in 2 laagjes!


De Trind Fall/Winter collectie spreekt me echt aan! Alle vier de kleuren vind ik mooi en leuk, hoewel ze toch best verschillen van elkaar. De meest unieke kleur vind ik Golden Bronze door de kleine, holografische glittertjes, en Petrol Blue spreekt me ook erg aan! Deze collectie ligt vanaf half september (nu dus eigenlijk al!) in de winkels, Trind is te koop bij de meeste vestigingen van DA, Etos, Douglas en DIO. Een flesje kost €9,95.

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. beautybysandra 20 september 2012

  wat een mooie kleurtjes =)

 2. Sharon 20 september 2012

  Pretty! Ik ga die van mij vandaag denk ik proberen 🙂

 3. Mandy 20 september 2012

  Ik heb ze ook, zijn erg mooi

 4. milou |Shimmer-Pie 20 september 2012

  Ohh die golden bronze is echt heel mooi!!

 5. Aranka 20 september 2012

  Ik vind Golden Bronze echt heel leuk!

 6. Desirée 20 september 2012

  Ik vind de blauwe en oudroze erg mooi, heel klassiek ♥

 7. femketje 20 september 2012

  ik vind vintage pink heel mooi 😀

 8. Kimberly 20 september 2012

  Mooi foto’s heb je gemaakt! Vintage Pink is mijn favoriet!

 9. janina 20 september 2012

  mooie kleuren! en wat een geweldige, duidelijke foto’s!

 10. Valery 20 september 2012

  Golden Bronze vind ik erg mooi!

 11. Charlotte 20 september 2012

  Prachtige lakken!
  Ik heb de 2 middelste<3
  xx

 12. MySuperSweetLife 20 september 2012

  De eerste en de laatste zijn mijn favoriet!
  Liefs

 13. Maruschka 20 september 2012

  Wauw, wat een super mooie kleurtjes zeg!

 14. Nicole 20 september 2012

  Petrol Blue en Vintage Pink zijn mooi!

 15. Pauline 20 september 2012

  Die laatste 2 zijn echt prachtig 🙂 Zeker op jouw nagels!

 16. Soesja 20 september 2012

  De laatste twee kleurtjes vind ik het mooiste, erg rustig inderdaad en perfect voor de herfst! Mooie foto’s trouwens 🙂

 17. Lotte 20 september 2012

  Mooie lakjes! Ik vind vooral de rode en de blauwe erg mooi!

 18. jana 20 september 2012

  Mooie kleuren 😀 x

 19. Peggy Timmermans Visagie 20 september 2012

  Ik vind alleen Vintage Pink mooi uit deze reeks.

 20. Kelly 21 september 2012

  Ik heb zelf twee kleurtjes uit deze reeks. Petrol blue en champagne silver! Vintage pink ziet er ook erg mooi uit!

 21. Lies 22 september 2012

  Hele mooie lakjes! Vooral de laatste 2 zijn wel kleurtjes die ik zelf zou kopen.

 22. Joyce 24 september 2012

  Ik ben fan van blauw en rood!

 23. Alyssa 7 oktober 2012

  Golden Bronze is gaaf zeg!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén