Ten makeup products I would repurchase


Een tag die ik vooral bij youtubers voorbij heb zien komen, is de “10 products I would repurchase”-tag. Het idee is simpel – stel dat al je make-up ineens verdwijnt, welke 10 producten zou je dan opnieuw kopen? Het leek me leuk om hem ook op mijn blog te doen, omdat het toch een soort ultieme favorietenlijst is! And so I did..


Wat betreft gezichtsproducten zou ik het prima overleven met bovenstaande producten! De Essence Stay All Day concealer als foundation, omdat hij vrij gel-achtig is en daarmee niet te droog en niet tΓ© dekkend. Afpoederen met de Skin Finish van Catrice, werkt gewoon prima en is goed betaalbaar! En als blush hoef ik niet persΓ© de blush van TBS, maar in ieder geval wel een roze tintje met mooie shimmer erin.


Als het op oogschaduw aankomt zou ik wel voor palettes gaan, dan heb je gelijk een boel kleurtjes! Ik ben nog steeds dol op het Sleek Oh So Special palette, omdat er alle kleuren in zitten die je nodig hebt voor zowel een neutrale als wat meer heftige look, dus die zou ik zeker opnieuw kopen! Maar m’n Inglot trio met naturelle kleuren vind ik ook erg fijn en die neem ik vaak mee als ik een paar daagjes weg ben, plus die gaat minder snel op dan die van Sleek. Dus die hoort er zeker ook bij!


Verder kan ik ook zeker niet zonder deze oogproducten! De MAX mascara blijft favoriet – niet omdat hij zo’n verbluffend effect geeft maar omdat hij bij mij ontzettend goed blijft zitten, dus gebruik ik hem als een soort “topcoat” over een andere mascara heen. Ook de Liquid Liner van Catrice blijft muurvast zitten, maar is op zichzelf gewoon ontzettend fijn. Ideaal voor als je vettige oogleden hebt zoals ik, maar geen zin hebt in een volledige ooglook. De MAC gelliner gebruik ik juist wel vaak bij een volledige look, zonder blijft hij bij mij niet echt zitten. Maar ik denk dat het niet verkeerd is om naast een zwarte, ook een bruine eyeliner te hebben. Staat wat minder hard!


En om het af te maken nog twee compleet versleten verpakkingen, maar wel fijne producten! Als oogschaduwbasis gebruik ik altijd Urban Decay Primer Potion en ik kan niet zonder, ik krijg op de cheapo varianten van oogschaduwbasis bijna altijd een allergische reactie (heb die van Essence en Etos geprobeerd, het was niet pretty) of ze werken niet fijn. De UDPP moet er dan dus zeker opnieuw komen! Het ding ernaast was ooit een Lipsmacker, maar ik kon geen betere versie vinden (raak ze altijd kwijt). Maar goed, ik ben dol op lippenbalsem en totaal geen fan van lipsticks, glosses of potlood, dus ook een lippenbalsem zou ik opnieuw kopen.


En nog wat swatches van een aantal van de producten! Ik moet zeggen dat ik het nog best lastig vond om er 10 te pakken, vooral omdat ik zelf geen spullen gebruik voor m’n wenkbrauwen, bronzer of interessante lipproducten. Welke 10 items zou jij zeker opnieuw kopen?