Tag – How much is your face worth?


Laatst ben ik getagged door Sharon, met de how much is your face worth-tag! Hierbij maak je een opsomming van de make-up die je op je gezicht hebt en reken je uit hoeveel die producten bij elkaar hebben gekost! En het leukste is natuurlijk als je een make-upje op hebt die vrij gelijk is aan je dagelijkse look, wat ik bij deze foto’s dan ook op heb!Ik ben groot fan van het less-is-more principe wat betreft m’n make-up – mij maak je niet blij met lipsticks, opvallende blushes, bronzer en dat soort spul. Mijn dagelijkse look bestaat dan ook vooral uit een rustig gezichtsmake-upje, al vind ik het wel leuk om een ooglook te maken!
Maar ook die ooglook hoeft van mij niet al te hysterisch, haha! Ik maak vaak een look met een neutrale, shimmery tint op het bewegend ooglid en taupe in de crease. Zwarte eyeliner vind ik het mooist (al staan bruin, paars en groen beter bij mijn oogkleur) en samen met een mascara die ook weer niet een te extreem effect geeft, maak ik vaak m’n look!


En nu, how much is my face worth?

 • Sephora Smoothing Primer – €12
 • Essence Stay All Day Concealer – €2,49
 • TBS Rose Blush – €15
 • Catrice Skin Finish Powder – €3,99
 • Urban Decay Primer Potion – €18
 • Inglot trio oogschaduw – €20
 • Catrice Liquid Liner – €3,79
 • TBS Super Volume Mascara – €12
 • MAX waterproof Mascara – €0,99
 • TBS Vitamin E face mist – €11

Totaal? €99,26. Al had ’t ook 40 euro minder kunnen zijn als je meetelt dat ik ook dingen heb gekregen in plaats van gekocht, haha! Maar wow, veel! Had denk ik ook makkelijk nog goedkoper uit kunnen zijn als ik echt alleen voor budget ging (eerlijk, m’n favo’s zoals de eyeliner, de MAX mascara en de concealer die ik als foundation gebruik zijn budget!), maar ik vind een mix van goedkoop en duur wel de beste eigenlijk.


En deze extraspeciaalmooie foto had ik jullie natuurlijk niet willen onthouden! Gotta love chocopepernoten :D. Maar goed, ik vond het wel een leuke tag! Toch even slikken als je alles onder elkaar ziet ;). Thanks Sharon voor het taggen! En ik tagggg… Ilja, Esmay en Lottiefrottieh!

 1. Oke, ik ging seriously stuk bij die laatste foto, hahaha!! Gek kind ben je ook.
  Anyways: I like deze tag, dus thanks for tagging! Ik ben benieuwd hoe duur ik ben (of goedkoop, kan ook. :P)!

 2. Lottiefrottieh?!! Hahaahaha, ik moest daar echt heel erg om lachen! Lief dat je me hebt getagd, ik ga ‘m zeker doen! 😀 En die laatste foto is geniaal. Die moet je als profielfoto doen, joh! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *