Shopping & Ilja


Afgelopen maandag ben ik begonnen aan m’n Master, wat behoorlijk wat werk gaat zijn. Maar goed, dat kan je ook wel verwachten haha! Echter begon Ilja al te zeuren dat ze mij dan niet zou zien als ik zo druk met school ben, wat ik zelf natuurlijk ook niet zo leuk zou vinden ;). Gelukkig wist ik donderdag te vluchten van school en op bezoek bij Ilja te gaan! ๐Ÿ˜€ Ik moest natuurlijk even de nieuwe poes bekijken (omg kjoet omg klein omg kjoet!) en we gingen even langs ’t winkelcentrum om wat te shoppen!En shoppen we did! We kochten allebei deze stijltang bij Kruidvat, van Philips. Ik heb een hele fijne Remington stijltang, maar die heb ik al jaren en hij is echt aan het eind van zijn Latijn. Tijd voor een nieuwe dus en deze van Philips was eerst โ‚ฌ30, maar nu nog maar โ‚ฌ9! Ik heb ‘m al even geprobeerd op Ilja’s haar en hij werkt prima, het is geen wonderding ร  la Chi natuurlijk maar ik stijl m’n haar ook niet zo super vaak, dus dat hoeft ook niet.


Bij Blokker kocht ik 2 setjes glitterhondenstickers voor welgeteld.. 14 cent per stuk! Lekker cheap, haha! Maar zulke stickers gebruik ik vaak om op enveloppen te plakken als ik iets op de post doe, of gewoon random ergens op te plakken. En glitter is altijd goed! ๐Ÿ˜€


Maar ons hoofddoel was.. Teeez! Ilja’s moeder had bakken met Teeez items gespot bij de DA drogist daar en toen we er kwamen stonden ze er gelukkig nog. Teeez ging weg bij die DA drogist en de items waren dus maar โ‚ฌ2 per stuk. Ik vind Teeez een leuk en vaak ook fijn merk, maar ze zijn best prijzig geworden. Dus zo’n deal is wel nice!Ik koos 5 eyeliners, drie glitter en twee gewone, en een oogschaduw duo. Niet echt dingen die ik nodig heb, maar ok haha! Ik wist al wel dat de eyeliners van Teeez erg fijn zijn, dus die moesten zeker mee!Zowel de eyeliners als de oogschaduws zijn goed gepigmenteerd! De glitterliners hebben wel 2 laagjes nodig, maar alsnog zeker niet slecht. Met het oogschaduw duo en de bruine eyeliner maakte ik de look die je hierboven ziet! In de oogschaduws zit echt een bijzondere glans, goud-achtig. Do like! Volgens mij zitten de Teeez producten nog wel gewoon in het assortiment, al ben ik voorlopig wel voorzien ;).

Dus, het was wel een succesvol tripje naar het winkelcentrum! Ik ben vooral blij met de stijltang, want elke keer dat ik de oude echt nodig had, hoopte ik maar dat hij nog aan ging haha! En natuurlijk was het bezoekje aan Ilja very gezellig ^^.

  1. Ik heb ook die Eyeliners, maar na een paar keer gebruiken is de substantie dik en klonterig geworden (vooral de bruine, maar die gebruikte ik ook vaker)en bijna niet te gebruiken. Super jammer, want vind de kleur ook heel mooi. Die oogschaduw is nog wel mooi!

  2. Die wijnrode eyeliner van Teeez vind ik echt heel mooi, die laat je groene ogen ook zo lekker knallen! En wauw, die stijltang voor 9 euro?! OMG. Ik heb nog een stijltang nodig, dus ik ga maar even bij mijn Kruidvat kijken of ‘ie daar ook 9 euro is.

  3. Wauw,…..wat een super (Aan)koopjes. Ik ben diep onder de indruk van je ooglook, die kleuren met een gouden glans,…Suuuuuuuper. Lief van je dat je gezellig met Ilja optrekt. Jullie vriendschap zal haar goed doen.
    Succes met je studie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *