Shopping & Ilja


Afgelopen maandag ben ik begonnen aan m’n Master, wat behoorlijk wat werk gaat zijn. Maar goed, dat kan je ook wel verwachten haha! Echter begon Ilja al te zeuren dat ze mij dan niet zou zien als ik zo druk met school ben, wat ik zelf natuurlijk ook niet zo leuk zou vinden ;). Gelukkig wist ik donderdag te vluchten van school en op bezoek bij Ilja te gaan! ๐Ÿ˜€ Ik moest natuurlijk even de nieuwe poes bekijken (omg kjoet omg klein omg kjoet!) en we gingen even langs ’t winkelcentrum om wat te shoppen!En shoppen we did! We kochten allebei deze stijltang bij Kruidvat, van Philips. Ik heb een hele fijne Remington stijltang, maar die heb ik al jaren en hij is echt aan het eind van zijn Latijn. Tijd voor een nieuwe dus en deze van Philips was eerst โ‚ฌ30, maar nu nog maar โ‚ฌ9! Ik heb ‘m al even geprobeerd op Ilja’s haar en hij werkt prima, het is geen wonderding ร  la Chi natuurlijk maar ik stijl m’n haar ook niet zo super vaak, dus dat hoeft ook niet.


Bij Blokker kocht ik 2 setjes glitterhondenstickers voor welgeteld.. 14 cent per stuk! Lekker cheap, haha! Maar zulke stickers gebruik ik vaak om op enveloppen te plakken als ik iets op de post doe, of gewoon random ergens op te plakken. En glitter is altijd goed! ๐Ÿ˜€


Maar ons hoofddoel was.. Teeez! Ilja’s moeder had bakken met Teeez items gespot bij de DA drogist daar en toen we er kwamen stonden ze er gelukkig nog. Teeez ging weg bij die DA drogist en de items waren dus maar โ‚ฌ2 per stuk. Ik vind Teeez een leuk en vaak ook fijn merk, maar ze zijn best prijzig geworden. Dus zo’n deal is wel nice!Ik koos 5 eyeliners, drie glitter en twee gewone, en een oogschaduw duo. Niet echt dingen die ik nodig heb, maar ok haha! Ik wist al wel dat de eyeliners van Teeez erg fijn zijn, dus die moesten zeker mee!Zowel de eyeliners als de oogschaduws zijn goed gepigmenteerd! De glitterliners hebben wel 2 laagjes nodig, maar alsnog zeker niet slecht. Met het oogschaduw duo en de bruine eyeliner maakte ik de look die je hierboven ziet! In de oogschaduws zit echt een bijzondere glans, goud-achtig. Do like! Volgens mij zitten de Teeez producten nog wel gewoon in het assortiment, al ben ik voorlopig wel voorzien ;).

Dus, het was wel een succesvol tripje naar het winkelcentrum! Ik ben vooral blij met de stijltang, want elke keer dat ik de oude echt nodig had, hoopte ik maar dat hij nog aan ging haha! En natuurlijk was het bezoekje aan Ilja very gezellig ^^.

Verder Bericht

Vorige Bericht

36 Reacties

 1. Charile 16 september 2012

  Wat een leuke spulletjes!

 2. beautybysandra 16 september 2012

  die eyeliners zien er echt fijn uit =)

 3. Yak Man 16 september 2012

  Dat zijn mooie eyeliners! En wow 2 euro?! Meestal is teez duurder. En je stijltang is echt een koopje zeg ๐Ÿ˜ฎ

 4. MySuperSweetLife 16 september 2012

  Mooie dingen gescoord! Vooral de spulletjes van Teez!
  Liefs

 5. Marije 16 september 2012

  Mooie spullen heb je geshopt! En prachtige ooglook ook! Lief dat je Ilja een beetje er bovenop helpt!

 6. Simone 16 september 2012

  Heel mooi allemaal!

 7. Conny 16 september 2012

  leuke dingen heb je gekocht

 8. Mieke 16 september 2012

  Leuke dingen hebben jullie gekocht! En altijd fijn om je vriendin weer eens te zien. ๐Ÿ™‚

 9. Paola 16 september 2012

  Leuke foto’s! De oogschaduw duo van Teeez vind ik erg mooi!

 10. Chantal 16 september 2012

  Leuke dingetjes heb je geshopt, Marjolein! Prachtige look heb je gemaakt ook!

 11. dewi 16 september 2012

  leuke spulletjes! die stijltang voor die prijs! geweldig! heb daar ooit ook een krultang van philips gekocht voor een tientje. ๐Ÿ˜€

 12. Sharon 16 september 2012

  Nice! Ik heb een stijltang van Action haha niet echt een superding maarja, die van Remington heeft opzich wel een mooi prijsje ๐Ÿ™‚

 13. Floor 16 september 2012

  Ik vind de oogschaduwkleuren echt heel erg mooi bij elkaar!

 14. Miranda 16 september 2012

  Mooie aankopen;D En wat een verschil qua prijs met stijltang , leuk koopje;D

 15. Alyssa 16 september 2012

  Leuke items heb je gekocht! Die stickers zijn echt schattig! En make-up van Teeez is inderdaad heel fijn ๐Ÿ™‚

 16. amy 16 september 2012

  Ik heb ook die Eyeliners, maar na een paar keer gebruiken is de substantie dik en klonterig geworden (vooral de bruine, maar die gebruikte ik ook vaker)en bijna niet te gebruiken. Super jammer, want vind de kleur ook heel mooi. Die oogschaduw is nog wel mooi!

 17. Nicole 16 september 2012

  hele leuke aankoopjes!

 18. Vera 16 september 2012

  Toffe spulletjes en een mooie look heb je gemaakt ๐Ÿ™‚

 19. Annelie 16 september 2012

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Lekket budget low ook ๐Ÿ™‚

 20. Sophie 16 september 2012

  Ziet er gezellig uit! En leuke spulletjes die je hebt gekocht! En wow, van 30 euro naar 9 euro… dat is echt nicee! ๐Ÿ™‚

 21. Soesja 16 september 2012

  Oooh die Teeez stuff <3

 22. Helen 16 september 2012

  Je hebt echt heerlijke spulletjes geshopt zeg! Voor super prijsjes ๐Ÿ˜€

 23. Lotte 16 september 2012

  Die wijnrode eyeliner van Teeez vind ik echt heel mooi, die laat je groene ogen ook zo lekker knallen! En wauw, die stijltang voor 9 euro?! OMG. Ik heb nog een stijltang nodig, dus ik ga maar even bij mijn Kruidvat kijken of ‘ie daar ook 9 euro is.

 24. Ilja 16 september 2012

  Ja was gezellig, leuke dingen gescoooord! โ™ฅ

 25. Esmay 16 september 2012

  Ik vind het zรณ leuk dat jij en Ilja zulke goede vriendinnen zijn ๐Ÿ˜€
  En leuke dingen heb je geshopt ๐Ÿ˜€
  + gotta looooove die look!

 26. stacey 16 september 2012

  wow wat heb je veel gekocht voor weinig! ๐Ÿ™‚

 27. LounaBeauty 16 september 2012

  WAUW, complimenten een mooie tang voor 9 euro.. WOWie. Heel stoer. Verder heb je een heerlijke shoplog. Leuk om te zien xoxo

 28. Joyce 16 september 2012

  Wat een mooie ooglook aan het einde!

 29. Lotte 16 september 2012

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vind het oogschaduwduo van Teeez erg mooi, en voor maar 2 euro! ๐Ÿ˜€

 30. jana 16 september 2012

  Erg leuk ๐Ÿ˜€ Leuke aankoopjes ๐Ÿ˜€ xx

 31. Emma 16 september 2012

  mooie spulletjes van Teez!

 32. Lies 16 september 2012

  Hele leuke dingen heb je geshopt! De look die je gemaakt hebt vind ik ook heel erg mooi.

 33. Peggy Timmermans Visagie 17 september 2012

  Leuke Teeez spulletjes heb je gekocht! Ik heb eigenlijk geen idee waar ze deze in Belgiรซ verkopen.

 34. Stella 17 september 2012

  Wauw,…..wat een super (Aan)koopjes. Ik ben diep onder de indruk van je ooglook, die kleuren met een gouden glans,…Suuuuuuuper. Lief van je dat je gezellig met Ilja optrekt. Jullie vriendschap zal haar goed doen.
  Succes met je studie!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén