Personal & Instagrams II


Waar de meeste mensen inmiddels al op school zitten of hard aan ’t werk zijn.. Heb ik stiekem nog vakantie! 😀 Maar volgende week ga ik ook aan de bak en ik ben blij dat ik nog even wat daagjes rustig thuis kan zijn, opruimen, bloggen. Het leek me leuk om weer eens een personal update te maken, vooral van de afgelopen 1,5 week. Kijk zeker mee!


Deze vakantie heb ik geprobeerd om aardig wat series te kijken, maar het is niet echt gelukt, haha! Vooral Royal Pains en Extreme Couponing waren wel leuk, maar ik ben met allebei nog niet klaar. Wel keek ik bij m’n broer alle afleveringen van Sherlock (wat er maar 6 zijn, maar ze duren wel elk 1,5 uur), wat echt een goede serie is! Wel vrij vaag in het begin en het tweede seizoen vond ik ook beter en spannender, maar het is zeker een aanrader als je van mysterieuze, spannende series houdt. Oh en op eBay had ik gekleurde extensions besteld, ik denk dat ik er nog wel een losse blogpost over maak. Ik weet nog niet of ik het nou leuk vind of te kinderlijk, haha!


Afgelopen weekend was ik weer eens bij m’n broer en zo’n weekend bestaat dus vooral uit series en films kijken. Deze keer wilden we naar 3 films in de bioscoop, waar we er uiteindelijk maar 2 van gezien hebben. Op zaterdag gingen we naar Brave, een 3D animatiefilm die ik echt super leuk vond! Ik vind zulke films sowieso leuk, hij deed me een beetje denken aan Tangled. Op zondag dingen we naar To Rome With Love, wat niet de meest spetterende film was maar eigenlijk wel goed. De film speelt zich af in Rome, maar er zitten verschillende verhalen in. Zondagmiddagfilm! De film op maandag ging helaas niet door.. Omdat de trams besloten dat 40 minuten vertraging wel prrrrrima was. Booh, no it was not!


Best grappig om te zien, allemaal nagellakfoto’s van de afgelopen maand! Of nou ja, korter denk ik, een week of 2. Ik wissel echt vaak van nagellak, haha! M’n favo’s zijn denk ik de gouden glitterlak en de blauwe in de onderste rij, allebei van China Glaze. En de roze kleurtjes vind ik ook wel leuk!


Afgelopen woensdag ben ik weer eens bij Ilja geweest, iets wat vrij vaak voorkomt haha! Ik gaf d’r onder andere een customized telefoonhoesje en ik kreeg… Een Ikea puppeeehhh! 😀 Ik maakte ook nog een gastartikel voor Ilja en we hebben cupcakes versierd met fondant, glitters en balletjes! Wat erg leuk was haha, ik heb gelijk vormpjes besteld op eBay. Maar daar komt denk ik nog een losse blogpost over. En ik heb nog hard geblogd gisteren (en ook vandaag en dit weekend), zodat ik rustig kan beginnen met school maandag! Ik zeg wel school, maar ik ga eigenlijk beginnen aan m’n Master op de Universiteit! Erg spannend, ik ken maar 1 iemand die het gaat doen dus dat wordt even sociaal doen op maandag, haha. Maar dat komt wel goed, het zal niet heeeel anders zijn dan vorig jaar. En dinsdag zie ik weer wat inmiddels oud studiegenootjes, onder het genot van een lunch bij Bagels & Beans!

Dus ja, ook op de laatste dagen van m’n vakantie heb ik ’t nog best druk haha! Maar goed, daar is vakantie ook wel voor. Hopelijk kunnen jullie (bijnaaaa) genieten van een heerlijk weekend!

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Charile 7 september 2012

  Wat een leuke foto’s weer 🙂

 2. beautybysandra 7 september 2012

  wat een mooie foto’s. Die foto van je hamster is echt heel erg lief!

 3. Esmay 7 september 2012

  Lekkere foodies, mooie nagels en gewone leuke dingen! Like!

 4. Mandy 7 september 2012

  Leuk allemaal!
  Lieve hamster;) (wij fokken hamsters dus ben helemaal gek op hamsters;))

 5. Ilja 7 september 2012

  Nice nailartjes ^_^

 6. Miranda 7 september 2012

  Wat een leuke fot’s en mooie nagels:D

 7. Sabine 7 september 2012

  Wat leuk om al die nailarts zo bij elkaar te zien!

 8. Kimberly 7 september 2012

  Pretty nagellakjes! 😀

 9. Amy-Denise 7 september 2012

  Weer erg leuke foto’s! Wat een schattige hamster. 😀

 10. Sharon 7 september 2012

  Ah jouw nagels blijven perfect haha. Ziet er verder gezellig en leuk uit bij Ilja (kattieee!!) ^^

 11. Joyce 7 september 2012

  Wat een mooie nagels heb je!

 12. Annelie 7 september 2012

  Leuk om te lezen. Ik vind de nagel fotos het leukst 😀

 13. Bee 7 september 2012

  Hiiii loving the hamster! Ik wil er ook eentje en sta altijd te neuzen in de dierenwinkel maar vriend zegt dat we al veel te veel beesten hebben…boeja

 14. Jana 7 september 2012

  Leuke foto’s 😀 x

 15. Debbie 7 september 2012

  Heerlijk al die foto,s en leuk er een verslag bij te lezen.

 16. Liliane 7 september 2012

  Royal Pains was voor mij hoe ik de zomermaanden door kwam zonder mijn vaste series 😉 Best leuk!

 17. Lies 7 september 2012

  Heel leuk om te zien! Ook heel mooi om alle foto’s van de nagellak bij elkaar te zien. Ik wissel zelf ook heel vaak van nagellak haha.

 18. Peggy Timmermans Visagie 8 september 2012

  Wat veel afwisseling in je lakjes! Super! Veel succes ook met je master!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén