New in – Wesc koptelefoon + tip!


Sinds kort heb ik een nieuwe goodie – een koptelefoon! En niet zomaar eentje, maar ook nog een behoorlijk hippe. En natuurlijk moet ik die even met jullie delen! Bovendien heb ik nog een handige tip, dus lees vooral verder.Maar eerst de koptelefoon! Deze koptelefoon is van het merk WESC, of voluit WeAretheSuperlativeConspiracy. Dit merk is opgericht door een groep skaters en snowboarders en de items zijn dan ook hip Ên handig. Mijn model is een Seasonal model – hij zit een seizoen in het assortiment en daarna komen er weer nieuwe modellen en kleurcombinaties. Oh enne… Hij is roze! Met zwart! Haha :D.
Niet alleen de kleuren vind ik tof, maar ook het design! Vrij simpel en vrij compact. De kabel is niet van plastic maar van textiel, waardoor hij wat dikker is en minder snel in de knoop raakt. Ook is hij precies van de goede lengte, niet te kort maar ook niet zo lang dat je overal achter blijft hangen. In de kabel zit een knopje waarmee je je muziek snel kunt pauzeren, wat zeker op straat erg handig kan zijn!Helaas kan de koptelefoon niet op tegen m’n heerlijke Philips in-ear oordopjes, maar dat is op zich ook wel logisch. Het geluid van de koptelefoon is namelijk wat koeler en minder helder dan bij mijn oordopjes. Toch vind ik hem daarom juist wel fijn om thuis te gebruiken! Mijn in-ears gebruik ik liever in het OV omdat ze geluid buiten houden en ook andere reizigers niet lastig vallen met mijn muziek, maar als ik thuis ben maakt het natuurlijk niet uit als dat gebeurt. Bovendien is het ook wel fijn om soms niet de hardste beat te horen, mijn oren vinden dat niet altijd leuk. En ach, als het deze winter weer -15 graden wordt ga ik ‘m lekker wel buiten op doen, oorwarmers mÊt muziek! 😀


Oh, en ik heb dus nog een handige tip! Want als je bijvoorbeeld een fijne koptelefoon zoekt voor de beste prijs, of misschien wel een heel ander item, is het altijd wel een gedoe om uit te zoeken waar hij het goedkoopst is. Dat kan natuurlijk handiger, want met de site ShopAlike kun je gemakkelijk op zoek naar shops die je gewenste item verkopen en je ziet gelijk waar hij het goedkoopst is!


Zo klikte ik bijvoorbeeld op de categorie koptelefoons en zag ik niet alleen de WESC modellen, maar ook andere merken. Zo kon ik gelijk zien welke modellen interessant waren voor mij, niet alleen qua prijs maar natuurlijk ook qua look! Maar ik ben bijvoorbeeld ook dol op Vans en die scoor ik het liefst stiekem een stuk goedkoper dan wat veel winkels vragen, en met ShopAlike vond ik snel veel opties. Maar je kunt het natuurlijk met heel veel merken en producten gebruiken. Zeker het proberen waard!

Wat vind je van m’n koptelefoon?

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Charlotte 29 september 2012

  Wat een must have!
  Leuke koptelefoon, staat je goed hihi!
  xxx

 2. Yara 29 september 2012

  Wat een leuk ding!

 3. Yak Man 29 september 2012

  Ziet er gaaf uit! Koptelefoon als oorwarmers is nog niet eens zo’n slecht idee haha 🙂

 4. Esmay 29 september 2012

  Ja een koptelefoon is best handig want het “sluit” je een beetje af zeg maar!

 5. Sharon 29 september 2012

  Ah hij is wel stylish ^^

 6. Myrthe 29 september 2012

  Wat een mooie koptelefoon!

 7. Laura 29 september 2012

  Hij is echt mooi! x

 8. Anne vdh 29 september 2012

  Yeaah WESC! Ik heb daar ook een koptelefoon van:D een donkeroranje! Alleen mijne heeft geen knopje en is een beetje lam geworden waardoor hij scheef op mn hoofd staat haha. Ik vind hem iig wel heeel erg gaaf!

 9. Brechtje 29 september 2012

  Gave koptelefoon! Ik kreeg oortjes bij mijn mobiel van HTC, maar eigenlijk ben ik niet zo kieskeurig. Die website klinkt wel heel handig, ik ga eens een kijkje nemen! Ik volg je nu via Bloglovin’! 😀

 10. Nicole 29 september 2012

  mooie koptelefoon!
  ben zelf ook nog op zoek naar een nieuwe koptelefoon (die oortjes blijven bij mij nooit zitten..) deze ga ik zeker onthouden 🙂

 11. Lies 29 september 2012

  Leuke koptelefoon! Ook erg handig dat de kabel van textiel is, want ik heb toch altijd ruzie met de kabel om het weer uit de knoop te krijgen haha.

 12. jana 29 september 2012

  Erg mooi 🙂 lijkt me erg fijn in gebruik x

 13. Milou 29 september 2012

  Staat je goed! Ik luister alleen muziek van m’n iphone tijdens het hardlopen en dan heb ik toch echt mijn in-ear oordopjes nodig!

 14. Michaela 30 september 2012

  Die koptelefoon ziet er leuk uit! Vooral de combinatie zwart met roze is heel mooi 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén