New in – Wesc koptelefoon + tip!


Sinds kort heb ik een nieuwe goodie – een koptelefoon! En niet zomaar eentje, maar ook nog een behoorlijk hippe. En natuurlijk moet ik die even met jullie delen! Bovendien heb ik nog een handige tip, dus lees vooral verder.Maar eerst de koptelefoon! Deze koptelefoon is van het merk WESC, of voluit WeAretheSuperlativeConspiracy. Dit merk is opgericht door een groep skaters en snowboarders en de items zijn dan ook hip Γ©n handig. Mijn model is een Seasonal model – hij zit een seizoen in het assortiment en daarna komen er weer nieuwe modellen en kleurcombinaties. Oh enne… Hij is roze! Met zwart! Haha :D.
Niet alleen de kleuren vind ik tof, maar ook het design! Vrij simpel en vrij compact. De kabel is niet van plastic maar van textiel, waardoor hij wat dikker is en minder snel in de knoop raakt. Ook is hij precies van de goede lengte, niet te kort maar ook niet zo lang dat je overal achter blijft hangen. In de kabel zit een knopje waarmee je je muziek snel kunt pauzeren, wat zeker op straat erg handig kan zijn!Helaas kan de koptelefoon niet op tegen m’n heerlijke Philips in-ear oordopjes, maar dat is op zich ook wel logisch. Het geluid van de koptelefoon is namelijk wat koeler en minder helder dan bij mijn oordopjes. Toch vind ik hem daarom juist wel fijn om thuis te gebruiken! Mijn in-ears gebruik ik liever in het OV omdat ze geluid buiten houden en ook andere reizigers niet lastig vallen met mijn muziek, maar als ik thuis ben maakt het natuurlijk niet uit als dat gebeurt. Bovendien is het ook wel fijn om soms niet de hardste beat te horen, mijn oren vinden dat niet altijd leuk. En ach, als het deze winter weer -15 graden wordt ga ik ‘m lekker wel buiten op doen, oorwarmers mΓ©t muziek! πŸ˜€


Oh, en ik heb dus nog een handige tip! Want als je bijvoorbeeld een fijne koptelefoon zoekt voor de beste prijs, of misschien wel een heel ander item, is het altijd wel een gedoe om uit te zoeken waar hij het goedkoopst is. Dat kan natuurlijk handiger, want met de site ShopAlike kun je gemakkelijk op zoek naar shops die je gewenste item verkopen en je ziet gelijk waar hij het goedkoopst is!


Zo klikte ik bijvoorbeeld op de categorie koptelefoons en zag ik niet alleen de WESC modellen, maar ook andere merken. Zo kon ik gelijk zien welke modellen interessant waren voor mij, niet alleen qua prijs maar natuurlijk ook qua look! Maar ik ben bijvoorbeeld ook dol op Vans en die scoor ik het liefst stiekem een stuk goedkoper dan wat veel winkels vragen, en met ShopAlike vond ik snel veel opties. Maar je kunt het natuurlijk met heel veel merken en producten gebruiken. Zeker het proberen waard!

Wat vind je van m’n koptelefoon?

  1. Yeaah WESC! Ik heb daar ook een koptelefoon van:D een donkeroranje! Alleen mijne heeft geen knopje en is een beetje lam geworden waardoor hij scheef op mn hoofd staat haha. Ik vind hem iig wel heeel erg gaaf!

  2. Gave koptelefoon! Ik kreeg oortjes bij mijn mobiel van HTC, maar eigenlijk ben ik niet zo kieskeurig. Die website klinkt wel heel handig, ik ga eens een kijkje nemen! Ik volg je nu via Bloglovin’! πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *