My Nail Polish Stash!


Als je m’n blog al wat langer volgt, zul je wel merken dat er vaak zat swatches van nagellak voorbij komen. I loveeee nagellak – het is zo makkelijk om te kopen, je hoeft het niet te passen, er zijn duizenden kleurtjes! Goed, ik doe ook weleens een miskoop, maar gelukkig niet zo vaak. Laatst heb ik mijn stash weer eens uitgezocht en opnieuw opgeborgen en het leek me wel leuk om hem kort aan jullie te laten zien!
Mijn nagellakstash zit opgeborgen in drie lades van mijn Helmer kast, te koop bij Ikea. De lades hiervan zijn precies van fijn formaat om nagellak op te bergen en ze zijn ook stevig genoeg om aardig wat aan te kunnen! In de eerste la heb ik de meer speciale nagellak gedaan – OPI & China Glaze, mooie holokleurtjes, glitters, Essie. Ook zitten hier kleurtjes in die ik vaak gebruik als basis of om mee te nail-arten, zoals zwart, wit en goud. Lange flesjes passen helaas niet staand in de lades, dus die heb ik achterin op elkaar gelegd.
Mijn tweede la is speciaal gereserveerd voor de Essence & Catrice lakjes en er zit een bakje in met mijn nail-art spullen. Ik heb nog wel veel meer Essence en Catrice kleurtjes gehad, maar ik vind Catrice eigenlijk helemaal niet fijn (ik heb in no time tipwear en chips!) en heb dus daarvan alleen de kleurtjes die ik echt leuk vind of handig voor nail-art. Essence vind ik wel fijn, maar daar vind ik vaak vooral de kleurtjes van limited editions leuk en dat zijn er niet super veel, haha! Qua nail-art heb ik image plates, fimo canes, glitterdingen, stickertjes enzovoort. Maar ik gebruik eigenlijk alleen de plates!
De derde la is heel random, hier zitten heel veel verschillende merken in. Hier zit ook een bakje in, maar dan met basecoats, topcoats en andere nagelverzorgingsproducten. Hier zitten eigenlijk wel de meeste lakjes met herinneringen in – H&M lakjes die ik lang geleden kocht, hele oude Catrice kleurtjes en andere lakjes waar ik eigenlijk geen afscheid van kan nemen!


Op een etagère op m’n kast heb ik nog wat kleurtjes staan en m’n favo base- en topcoat. Ik vind het niet handig om altijd maar in m’n lades te moeten zoeken, dus hier zet ik wat kleurtjes neer die ik sowieso nog graag wil dragen! Dit had ik eerst ook al, maar ik kon het niet laten om daar ook al m’n mooie OPI’s en China Glazes op te zetten. Ofwel, hij was veel te vol haha!

En dit is mijn stash! Ik koop en krijg best veel nagellak, maar niet fijne lakjes verdwijnen ook snel uit mijn stash (en vaak geef ik ze aan vriendinnetje Nadine, die er inmiddels ook al aardig wat heeft haha!). Maar goed, het is wel vrij veel haha!

Verder Bericht

Vorige Bericht

38 Reacties

 1. Charile 28 september 2012

  Je hebt een mooie stash!

 2. Lifesplash 28 september 2012

  Jeeetje, haha huge stash! Ik vind het wel heel erg leuk om te zien. Stiekem vraag ik me toch af hoeveel dat bij elkaar kost LOL. Ik vind wel dat je stash echt heel erg mooi is, en op die etagère op je kast staat het ook heel erg leuk. Misschien dat ik ook maar is zoiets moet doen, dat staat cuttte! Ik zie echt al wat lakjes waarvan ik denk: shit, jaloers lol. :’)

  • Marjolein 29 september 2012 — Berichtauteur

   Ik probeer er maar niet aan te denken hoeveel het totaal gekost heeft haha #zielig. De etagère komt van de Action! Weet niet of ze hem nog hebben, maar hij is lekker simpel en mooi.. En natuurlijk lekker cheap!

 3. Paola 28 september 2012

  Je hebt echt een mooie en fijne stash! Ik vind de etagere echt een leuk idee! Staat erg gezellig.

 4. Charlotte 28 september 2012

  Waaauw! prachtige lakjes!
  Echt een prachtige stash!
  Al die China glaze lakkies! love<3
  xxx

 5. Eline 28 september 2012

  Mooie grote stash! Je hebt het ook erg netjes opgeborgen.

 6. Alyssa 28 september 2012

  Zo leuk om te zien! 😀

 7. Milou 28 september 2012

  Whoo wat veel! Ik heb ook twee lades vol.. pas geleden had ik het overzicht niet meer en ben ik alles uit gaan zoeken. Zo kwam ik weer een paar mooie kleurtjes tegen die ik echt weer moet gaan dragen, die heb ik in een apart bakje gezet. Deze moet ik al eerst gaan dragen wanneer ik weer ga lakken, haha!

 8. Mandy 28 september 2012

  Hele mooie stash!

 9. Esmay 28 september 2012

  Hallo eyecandy <3!

 10. Kelly 28 september 2012

  Wat een prachtige stash! Het is ook handig wat jij doet om de Catrice lakken andersom te zetten, dan zie je tenminste wat voor kleur het is! Misschien moet ik dat ook maar eens gaan doen!

  • Marjolein 29 september 2012 — Berichtauteur

   Ja vind ik ook handig, en het ziet er wel leuk uit! Je kunt ook de dop markeren (stipje van de nagellak op de dop doen), maar dat is zoveel werk haha ;).

 11. Chantal 28 september 2012

  Wat héérlijk om naar te kijken! <3

 12. Maaike 28 september 2012

  Mooie stash en lekker veel 🙂
  Gelukkig ben ik dus niet de enige met zo veel nagellak ^^
  Wel heel handig van de Catrice potjes!

 13. LinvanT 28 september 2012

  Ik kan naar je foto’s blijven kijken. Mooie foto’s en mooie stash <3

 14. Helen 28 september 2012

  Je hebt een mooie, overzichtelijke stash meid 😀

 15. Jennifer 28 september 2012

  Ja! Eindelijk mogen we je stash zien! 😉 Ik wil ook nog een kast voor onder andere mijn nagellak, maar dat is nu eigenlijk nog niet helemaal nodig.

 16. Dresses and Daisies 28 september 2012

  Momenteel heb ik echt zo’n moment van: ik stond er bij en ik keek er naar… met open mond.

 17. Lotte 28 september 2012

  Je hebt zo lekker véél! Ik hou d’r wel van. Zelf heb ik ook veel en nu ben ik eigenlijk op zo’n punt aangekomen dat ik niet meer zo héél veel nagellak koop omdat ik bijna alle kleuren al wel heb, haha.

  • Marjolein 29 september 2012 — Berichtauteur

   Herkenbaar haha! Ik koop nu alleen nog maar bijzondere dingen die ik echt de moeite waard vind (en dat zijn er alsnog best veel ;)).

 18. femketje 28 september 2012

  mooie stash 😀 altijd leuk om te zien 😀

 19. Amy-Denise 28 september 2012

  Mooie stash! Leuk om te zien. 🙂

 20. Danielle 28 september 2012

  Veel lakjes en dan vooral veel China Glaze. I like it!

 21. Pauline 28 september 2012

  Dat zijn er zeker veel, maar wel een prachtige stash! Bij mij past het tot nu toe allemaal nog in 1 Helmer lade 😛

 22. Miranda 28 september 2012

  Wat een mooie stash 😀

 23. Nicole 28 september 2012

  Wat een leuk artikel! je hebt echt hele mooie nagellakjes 🙂

 24. beautybysandra 28 september 2012

  wauw, echt mooie lakjes =)

 25. Myrthe 28 september 2012

  Wauw, wat heb je een prachtige nagellakstash! Love it! <3

 26. jana 28 september 2012

  Je hebt een mooie stash 😀 x

 27. Karen 28 september 2012

  Me loves nailpolish <3 en je bent niet de enige met catrice, na een dag is het echt al dramatisch 😛

 28. Bianca 28 september 2012

  Mooie stash! Hoeveel heb je er zo ongeveer?

 29. Sharon 29 september 2012

  Ah nu ben ik wel benieuwd hoeveel je er hebt haha :’D Maar mooie collectie!

 30. Renate 29 september 2012

  Mooie stash! Ik ben echt jaloers op al die china glaze en opi lakjes <3 haha!

 31. Lies 29 september 2012

  Heel leuk om je stash te zien! Ik heb pasgeleden ook mijn stash weer eens opgeruimd. Alleen voor de nagellak kom ik nog steeds opbergruimte tekort haha.

 32. Joyce 29 september 2012

  Wauw wat een ongelooflijke mooi stash!

 33. Kelly te Winkel 30 september 2012

  Wauw heel mooi allemaal! Ik koop ook zoveel nagellak, zo verleidelijk!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén