My Nail Polish Stash!


Als je m’n blog al wat langer volgt, zul je wel merken dat er vaak zat swatches van nagellak voorbij komen. I loveeee nagellak – het is zo makkelijk om te kopen, je hoeft het niet te passen, er zijn duizenden kleurtjes! Goed, ik doe ook weleens een miskoop, maar gelukkig niet zo vaak. Laatst heb ik mijn stash weer eens uitgezocht en opnieuw opgeborgen en het leek me wel leuk om hem kort aan jullie te laten zien!
Mijn nagellakstash zit opgeborgen in drie lades van mijn Helmer kast, te koop bij Ikea. De lades hiervan zijn precies van fijn formaat om nagellak op te bergen en ze zijn ook stevig genoeg om aardig wat aan te kunnen! In de eerste la heb ik de meer speciale nagellak gedaan – OPI & China Glaze, mooie holokleurtjes, glitters, Essie. Ook zitten hier kleurtjes in die ik vaak gebruik als basis of om mee te nail-arten, zoals zwart, wit en goud. Lange flesjes passen helaas niet staand in de lades, dus die heb ik achterin op elkaar gelegd.
Mijn tweede la is speciaal gereserveerd voor de Essence & Catrice lakjes en er zit een bakje in met mijn nail-art spullen. Ik heb nog wel veel meer Essence en Catrice kleurtjes gehad, maar ik vind Catrice eigenlijk helemaal niet fijn (ik heb in no time tipwear en chips!) en heb dus daarvan alleen de kleurtjes die ik echt leuk vind of handig voor nail-art. Essence vind ik wel fijn, maar daar vind ik vaak vooral de kleurtjes van limited editions leuk en dat zijn er niet super veel, haha! Qua nail-art heb ik image plates, fimo canes, glitterdingen, stickertjes enzovoort. Maar ik gebruik eigenlijk alleen de plates!
De derde la is heel random, hier zitten heel veel verschillende merken in. Hier zit ook een bakje in, maar dan met basecoats, topcoats en andere nagelverzorgingsproducten. Hier zitten eigenlijk wel de meeste lakjes met herinneringen in – H&M lakjes die ik lang geleden kocht, hele oude Catrice kleurtjes en andere lakjes waar ik eigenlijk geen afscheid van kan nemen!


Op een etagère op m’n kast heb ik nog wat kleurtjes staan en m’n favo base- en topcoat. Ik vind het niet handig om altijd maar in m’n lades te moeten zoeken, dus hier zet ik wat kleurtjes neer die ik sowieso nog graag wil dragen! Dit had ik eerst ook al, maar ik kon het niet laten om daar ook al m’n mooie OPI’s en China Glazes op te zetten. Ofwel, hij was veel te vol haha!

En dit is mijn stash! Ik koop en krijg best veel nagellak, maar niet fijne lakjes verdwijnen ook snel uit mijn stash (en vaak geef ik ze aan vriendinnetje Nadine, die er inmiddels ook al aardig wat heeft haha!). Maar goed, het is wel vrij veel haha!

  1. Jeeetje, haha huge stash! Ik vind het wel heel erg leuk om te zien. Stiekem vraag ik me toch af hoeveel dat bij elkaar kost LOL. Ik vind wel dat je stash echt heel erg mooi is, en op die etagère op je kast staat het ook heel erg leuk. Misschien dat ik ook maar is zoiets moet doen, dat staat cuttte! Ik zie echt al wat lakjes waarvan ik denk: shit, jaloers lol. :’)

    1. Ik probeer er maar niet aan te denken hoeveel het totaal gekost heeft haha #zielig. De etagère komt van de Action! Weet niet of ze hem nog hebben, maar hij is lekker simpel en mooi.. En natuurlijk lekker cheap!

  2. Whoo wat veel! Ik heb ook twee lades vol.. pas geleden had ik het overzicht niet meer en ben ik alles uit gaan zoeken. Zo kwam ik weer een paar mooie kleurtjes tegen die ik echt weer moet gaan dragen, die heb ik in een apart bakje gezet. Deze moet ik al eerst gaan dragen wanneer ik weer ga lakken, haha!

  3. Wat een prachtige stash! Het is ook handig wat jij doet om de Catrice lakken andersom te zetten, dan zie je tenminste wat voor kleur het is! Misschien moet ik dat ook maar eens gaan doen!

  4. Je hebt zo lekker véél! Ik hou d’r wel van. Zelf heb ik ook veel en nu ben ik eigenlijk op zo’n punt aangekomen dat ik niet meer zo héél veel nagellak koop omdat ik bijna alle kleuren al wel heb, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *