MAX – Nail-art stripers


Mijn band met Action kun je wel bijna een verslaving noemen.. Dus probeer ik er nu maar niet te vaak te komen, haha! Maar laatst moest ik wel, om wat schoolspulletjes te kopen en wattenschijfjes. Tijdens het pakken van de wattenschijfjes viel m’n oog op wat doosjes bij de nagellak.. Hee, nail-art stripers!Action verkoopt nu dus blijkbaar nail-art stripers, in setjes van 3. Ik besloot maar 1 setje mee te nemen, al zagen de andere setjes met onder andere neonkleurtjes en blauwtinten er ook wel leuk uit. Maar, eerst maar even proberen of ze fijn zijn ;). Ze zijn van het make-up merk van Action, MAX.Nail-art stripers worden door wel meer merken verkocht, maar fijne stripers voor een budgetprijsje zijn niet zo makkelijk te vinden. Nail-art stripers bevatten een heel dun kwastje in plaats van een brede, zodat je er dunne lijnen mee kunt trekken en bijvoorbeeld figuurtjes of vormpjes kunt maken. Ik ben er niet zo’n held mee en heb er niet al te beste ervaringen mee, maar deze van MAX kregen nog wel een kansje.


In mijn setje zitten drie kleuren. Ik besloot dit setje vooral mee te nemen voor de zwarte kleur, want die leek me sowieso handig om te hebben! De andere twee kleuren vond ik er ook wel mooi uit zien, bronzen en zilveren glitters!De kwastjes zijn niet heel erg dun, ik heb ze wel dunner gezien. Maar als je ‘m goed afveegt voordat je ‘m gebruikt en niet teveel druk zet, krijg je alsnog een vrij smal lijntje. De zwarte kleur is goed gepigmenteerd en dekt in 1 laagje, de glitters kunnen wel 2 laagjes gebruiken. Toch vallen ze me niet tegen, er komt alsnog vrij veel glitter af!
En zelfs ik wist er met deze nail-art stripers nog best leuke nail-arts te maken en dat is echt een wonder. Maar het scheelt echt dat ze goed dekken en het kwastje fijn werkt. De glitterstripers zijn in twee laagjes dus ook dekkend te krijgen, zoals je kunt zien bij de nagel met de streepjes. Daar zit geen basiskleur onder!


Blij verrast ben ik wat betreft deze nail-art stripers van MAX, ze zijn zeker een aanrader. Voor een setje met 3 kleurtjes betaal je slechts €1,35! Ik ga nog wel een setje of 2 scoren denk ik, altijd handig om te hebben en voor dat geld kan het zeker geen kwaad. Mocht je ze spotten bij je lokale Action, dan raad ik je zeker aan om even te kijken of er een leuk setje tussen zit!

  1. Ze zijn zeker goed gepigmenteerd, viel mij ook echt niet tegen. Goede stripers voor een leuke prijs!. Valt me wel op dat Action steeds meer nailart spulletjes krijgt. Super leuk 🙂

  2. Ik wist ook nooit zo goed wat ik met een striper moest, maar nu ik toch meer met nailart toe, toch nog eens proberen. Zo’n setje ziet er leuk uit. Zelf van de week eens een kijkje nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *