MAX – Nail-art stripers


Mijn band met Action kun je wel bijna een verslaving noemen.. Dus probeer ik er nu maar niet te vaak te komen, haha! Maar laatst moest ik wel, om wat schoolspulletjes te kopen en wattenschijfjes. Tijdens het pakken van de wattenschijfjes viel m’n oog op wat doosjes bij de nagellak.. Hee, nail-art stripers!Action verkoopt nu dus blijkbaar nail-art stripers, in setjes van 3. Ik besloot maar 1 setje mee te nemen, al zagen de andere setjes met onder andere neonkleurtjes en blauwtinten er ook wel leuk uit. Maar, eerst maar even proberen of ze fijn zijn ;). Ze zijn van het make-up merk van Action, MAX.Nail-art stripers worden door wel meer merken verkocht, maar fijne stripers voor een budgetprijsje zijn niet zo makkelijk te vinden. Nail-art stripers bevatten een heel dun kwastje in plaats van een brede, zodat je er dunne lijnen mee kunt trekken en bijvoorbeeld figuurtjes of vormpjes kunt maken. Ik ben er niet zo’n held mee en heb er niet al te beste ervaringen mee, maar deze van MAX kregen nog wel een kansje.


In mijn setje zitten drie kleuren. Ik besloot dit setje vooral mee te nemen voor de zwarte kleur, want die leek me sowieso handig om te hebben! De andere twee kleuren vond ik er ook wel mooi uit zien, bronzen en zilveren glitters!De kwastjes zijn niet heel erg dun, ik heb ze wel dunner gezien. Maar als je ‘m goed afveegt voordat je ‘m gebruikt en niet teveel druk zet, krijg je alsnog een vrij smal lijntje. De zwarte kleur is goed gepigmenteerd en dekt in 1 laagje, de glitters kunnen wel 2 laagjes gebruiken. Toch vallen ze me niet tegen, er komt alsnog vrij veel glitter af!
En zelfs ik wist er met deze nail-art stripers nog best leuke nail-arts te maken en dat is echt een wonder. Maar het scheelt echt dat ze goed dekken en het kwastje fijn werkt. De glitterstripers zijn in twee laagjes dus ook dekkend te krijgen, zoals je kunt zien bij de nagel met de streepjes. Daar zit geen basiskleur onder!


Blij verrast ben ik wat betreft deze nail-art stripers van MAX, ze zijn zeker een aanrader. Voor een setje met 3 kleurtjes betaal je slechts €1,35! Ik ga nog wel een setje of 2 scoren denk ik, altijd handig om te hebben en voor dat geld kan het zeker geen kwaad. Mocht je ze spotten bij je lokale Action, dan raad ik je zeker aan om even te kijken of er een leuk setje tussen zit!

Verder Bericht

Vorige Bericht

44 Reacties

 1. Charile 10 september 2012

  Dat ziet er leuk uit!

 2. MySuperSweetLife 10 september 2012

  Wat een leuke kleuren, mooi setje! Zo te zien werken ze erg goed!
  Liefs

 3. Ellis 10 september 2012

  Heel leuk! Ik had ze inderdaad ook al zien liggen, fijn om te weten dat ze prima zijn!

 4. Claudia 10 september 2012

  oh wauw !!, ik heb ze nog niet gezien bij de dichtstbijzijnde action; fiets er vanmiddag wel even langs.. :3

 5. Paola 10 september 2012

  Helaas liggen ze hier nog niet. Ik ga sowieso een setje kopen!

 6. Marielle 10 september 2012

  Ze zijn zeker goed gepigmenteerd, viel mij ook echt niet tegen. Goede stripers voor een leuke prijs!. Valt me wel op dat Action steeds meer nailart spulletjes krijgt. Super leuk 🙂

 7. Jennifer 10 september 2012

  Ze zien er eigenlijk fantastisch uit – en matchen leuk met roze. Zo te zien kun je er ook best leuk mee tekenen. Misschien ga ik binnenkort maar even kijken. 🙂

 8. beautybysandra 10 september 2012

  ziet er erg mooi uit en werkt nog goed ook!

 9. Mieke 10 september 2012

  Dat is echt niet slecht spul! Je hebt er mooie creaties mee gemaakt!

 10. Mandy 10 september 2012

  Dat ziet er goed uit zeg, ga vanmiddag maar eens even kijken

 11. Joyce 10 september 2012

  Ik had ze al zien liggen. Mooie kleuren, maar ik maak eigenlijk zelf nooit creaties op mijn nagels haha

 12. femketje 10 september 2012

  super mooi prijsje 😀 die ga ik zeker weten scoren zodra m’n loon gestort is 😀

 13. me 10 september 2012

  Leuk, ik heb ze hier nog niet zien liggen….of ik heb scheel gekeken dat kan ook hahaha….maar wil ze wel hebben.

 14. Alyssa 10 september 2012

  Ziet erg inderdaad goed uit! Wederom goede verrassing van Action! Ik ben al een tijdje niet meer geweest, maar geloof dat ik binnenkort toch maar weer eens moet gaan…

 15. Amy 10 september 2012

  Ziet er goed uit!

 16. LinvanT 10 september 2012

  Ik wist ook nooit zo goed wat ik met een striper moest, maar nu ik toch meer met nailart toe, toch nog eens proberen. Zo’n setje ziet er leuk uit. Zelf van de week eens een kijkje nemen.

 17. Sharon 10 september 2012

  Ziet er goed uit! Die glitterdingen zijn wel een beetje kerstig haha.

 18. Lisa 10 september 2012

  Ziet er goed uit! Toch maar eens langsgaan bij de action dan ^^

 19. Joany 10 september 2012

  Dat ziet er echt heel erg leuk uit.

 20. Loulou 10 september 2012

  Gaaf! Ik ben niet zo weg van nailart maar dit wil ik wel een keer proberen. Ziet er goed uit voor een klein prijsje 😀

 21. Amy-Denise 10 september 2012

  Leuk! Ik heb ze nog niet gezien.

 22. Esmay 10 september 2012

  Het is dat ik niet zo goed kan nail arten enzo, dus ik ga ze niet kopen,
  maar wel tof dat ze dat bij de Action hebben!

 23. Nicole 10 september 2012

  jammer van de dikke kwastjes.. vind je nail-art hiermee wel erg mooi geworden!

 24. Renate 10 september 2012

  Ik heb deze action stipers ook! en ik ben er heel tevreden over! En je nail-art is echt goed gelukt!

  Liefs.

 25. Claudia 10 september 2012

  Jeej, heb ze! (laatste doosje, verstopt tussen de losse nagellakjes..) Deze verpakking is wel een stuk leuker ook! ik ga er zsm mee aan de slag!! 8D

 26. Claudia 10 september 2012

  OH ze stinken wel onwijs zeg, heb jij dat ook?? Die met glitters ruiken naar muurverf ofzo, die zwarte iets meer naar gewone nagellak.

 27. Suus 10 september 2012

  Ziet er goed uit!

 28. Soesja 10 september 2012

  Woow, die zijn zo vet! Echt niet verwacht van Action 🙂 Ik vind vooral jouw gevonden combinatie met het roze echt supergaaf 🙂 Die ga ik zeker halen!

 29. Miranda 10 september 2012

  Ik zag ze net liggen bij de action. Helaas hadden ze niet meer de kleuren wat jij hebt. Ik had niet verwacht dat ze zo goed zouden werken;D

 30. Melissa 10 september 2012

  Dat ziet er goed uit zeg! 😀

 31. Josephinei 10 september 2012

  Whuut, die zien er goed uit! Mooi dekkend, love it 😀

 32. Mirjam 10 september 2012

  Wauw, die zijn gaaf! Dan kan zelfs Mirjam nailarten :O

 33. Anna 10 september 2012

  Zien er goed uit!
  En je hebt leuke creaties gemaakt (:

 34. saar 10 september 2012

  Oh wauw, ik ben fan! Ik ga ze binnenkort even kijken!
  Loves!

 35. Eline 10 september 2012

  Ziet er goed uit!

 36. Lotte 10 september 2012

  Dat ziet er wel goed uit! Ik moet ook echt eens naar Action, dan neem ik deze sowieso eens mee.

 37. jana 10 september 2012

  Deze ga ik kopen 😀 x

 38. Danique 10 september 2012

  Ze zien er leuk uit! Als ik ze tegen kom neem ik ze mee 🙂

 39. Maud 11 september 2012

  Oh wat leuk zeg! Deze moet ik gaan zoeken 😀

 40. Wendy (MissPinkyNails) 11 september 2012

  Ik heb ze ook! Nog niet mee gewerkt maar ben er erg benieuwd naar!

 41. Laura Louise 11 september 2012

  Super leuk zeg! Love action!!

 42. Lies 11 september 2012

  Leuke nail art heb je ermee gemaakt! Dit setje was helaas al 2 keer uitverkocht toen ik bij de Action was, dus hoop hem toch snel eens tegen te komen.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén