Look – Illamasqua & Lancôme


Budget, MAC of Inglot is denk ik een goede omschrijving van de oogschaduws in m’n collectie. Ik ben dol op Catrice oogschaduws en ook Inglot is favoriet! Toch is er laatst wat veranderd in m’n oogschaduwstash – ik heb twee nieuwe, luxe setjes erbij! En hoewel ik ze gekregen heb, wil ik ze toch wel laten zien aan jullie en uiteraard met een look erbij. Kijk vooral verder!


Twee shiny, zwarte doosjes! Van Sharon kreeg ik een Illamasqua palette, hoe lief! We ruilden een Essie lakje tegen een Zoeva kwast en in mijn pakketje zat niet alleen de kwast… Maar ook dit palette! Ik heb zelf wel ervaring met de nagellakjes van Illamasqua, maar eigenlijk niet met een van de andere producten. Leuke verrassing dus! 🙂 En van Madelon (die onder andere de Beautypolish comics tekent!) kreeg ik een duo van Lancôme. Een tijd terug hebben we wat items geruild en dit was een soort toegift geloof ik, haha!Ik moet zeggen dat ik altijd wel onder de indruk ben van de verpakkingen van Illamasqua! Vrij simplistisch, maar daardoor juist chique en helemaal mijn smaak. Dit palette heet het Compliment Palette en bevat drie kleuren oogschaduw en een crème oogschaduw. Eigenlijk is dit het perfecte palette voor mijn groene kijkers, met de paarse en bruine tinten!


Swatches – zonder basis. Ik had niet anders verwacht dan dat ze goed gepigmenteerd zouden zijn! Wel vind ik de creamy oogschaduw nogal meh, ik heb daar niets mee en het blijft bij mij meestal toch niet zitten. Je zou hem op zich ook als eyeliner kunnen gebruiken, maar hij is vrij vettig en zal daarom denk ik niet erg smudge-proof zijn. De linker- en rechterkleur zijn shimmery, de oudroze tint is mat.Lancôme is natuurlijk ook luxe to the max en dit duo ziet er dan ook prachtig uit! Zelfs nadat hij flink mishandeld is door Madelon, haha! Oogschaduws van dit merk heten Ombre Absolue en dit duo heet Angel Eyes. Voor engelachtige oogjes, uiteraard!


Swatches, allemaal zonder basis maar links droog en rechts nat. De pigmentatie van dit duo was wel minder dan die van Illamasqua, al weet ik dat dit vaker is bij luxemerken en wel handig kan zijn als je juist een zacht ogende look wilt maken!


En tadadadaaa: the look! Ik besloot de twee producten te mixen, want eigenlijk zitten in allebei wel warme kleuren! Dus ging de lichte highlighter uit het Illamasqua palette op m’n binnenste ooghoek en bij m’n wenkbrauwbot en bracht ik de roze kleur van Lancôme aan op het bewegend ooglid. Dit liet ik overlopen in de paarse kleur van Lancôme en in m’n crease gebruikte ik de donkerpaarse kleur van Illamasqua. Een paarse eyeliner van Teeez maakte dit mooi af! Ik vind het wel een geslaagde herstlook – de paarse kleuren maken het erg warm, maar het roze juist ook weer fris!


Ik moet zeggen dat ik niet compleet blown-away ben bij de producten – van het Illamasqua palette vind ik de oudroze kleur meh en de creamy oogschaduw sowieso niets en het Lancôme palette is niet heel erg goed gepigmenteerd, de oogschaduws zijn wat aan de droge kant en het beste nat te gebruiken. Aan de andere kant moet je voor echt goed gepigmenteerde oogschaduws toch meer bij de make-up artist merken zijn denk ik! De kleuren vind ik wel erg mooi en de look zal ik deze herfst vast nog wel vaker maken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Charile 25 september 2012

  Wauw, wat een mooie palettes!

 2. Yak Man 25 september 2012

  De kleurem vind ik nog best mooi ^^! Haha, ik vind die oudroze kleur juist mooi, hihi

 3. Lifesplash 25 september 2012

  Hahah, de postbode zal vaak bij jou aanbellen en vast denken: weer een pakje? :p Sharon en jij wisselen veel cadeautjes uit, lief haha! Ook Madelon is lief geweest :’). I like de palettesss, leukleuk! Ook je looks zijn pretty. Alhoewel de kwaliteit dan weer wel een minpuntje is, maar oké.

 4. Annelie 25 september 2012

  Mooie kleuren heb je gebruikt! De paletjes zien er ook prachtig uit zeg 🙂

 5. Marije 25 september 2012

  Prachtige look! Staat erg mooi! En het palette van Illamasqua? WANT! 🙂

 6. Esmay 25 september 2012

  Wauw, mooie oogschaduws! Je look is uiteraard ook weer mooi, as always!

 7. Kimberly 25 september 2012

  Dat Illamasqua is nog best mooi! De kleurtjes zijn geweldig! <3 Je look is trouwens errug mooi! 😀

 8. stacey 25 september 2012

  wow super mooi look heb je gemaakt 🙂

 9. beautybysandra 25 september 2012

  wauw ziet er echt prachtig uit!

 10. Barbara 25 september 2012

  Prachtige herfstkleuren!

 11. Maaike 25 september 2012

  Wat leuk dat jullie dat zo ruilen zeg! 🙂
  En wat een super mooie kleuren, idd heel mooi voor de herfst.
  Je looks zijn ook erg mooi!

 12. Charlotte 25 september 2012

  Wauw prachtige kleuren!
  En je hebt er een mooie ooglook van gemaakt<3
  x

 13. Ilja 25 september 2012

  Mooie look heb je erme gemaakt 🙂

 14. Miranda 25 september 2012

  Wat een prachtige kleuren:D En wat is je look mooi geworden;D

 15. Josephine 25 september 2012

  Wauw, de kleuren vind ik mooi!

 16. Myrthe 25 september 2012

  Wauw, wat een prachtige kleuren! Echt iets voor in de herfst 😀

 17. Maud 25 september 2012

  Mooie look! Lekker warm inderdaad (: De twee lichtste tinten uit het Illamasqua palette zijn prachtig, wel jammer van die cream eyeshadow erbij..

 18. Sharon 25 september 2012

  I like zhe look! En inderdaad wel herfstige kleuren ja. Maar dat is ook wel normaal voor een herfstcollectie eigenlijk haha 😛

 19. femketje 25 september 2012

  echt mooie palettes 😀

 20. jana 25 september 2012

  Mooie kleurtjes, en mooie look heb je gemaakt 🙂 x

 21. Nicole 25 september 2012

  mooie kleuren, hele mooie look heb je er ook mee gemaakt!

 22. Anne vdh 25 september 2012

  Je look vind ik echt heel erg mooi! De apart roze kleur die je look heeft zie je niet vaak, dat maakt hem leuk! Ik vind hem indd ook lekker herfstig:) Warme trui erbij aan en klaar:D

 23. Jesdiny 26 september 2012

  Dat palette van Illamasqua ziet er echt prachtig uit. Ik zou het zo kopen. Jammer dat de kwaliteit wat minder is …

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén