Inspiration – lots of make-up


Of nou ja, meer gewoon een kwijlpost haha! Het lijkt me echt verschrikkelijk om heel veel make-up te hebben, zoveel dat het niet meer leuk is.. Iets wat ik nu al een beetje heb met nagellak. Maar gelukkig zijn er meer dan genoeg jummehh foto’s van make-up waar je zelfs met een kleine stash ongestoord van kunt genieten!En ik hoop dat jullie dat zojuist hebben gedaan, haha! Ik word in ieder geval altijd stiekem wel vrolijk van de mooie make-up foto’s, rijtjes (Essie) nagellak, nog onaangeraakte blushes..

Fijn weekend! šŸ˜€

  1. Kijk, dit bedoel ik nou! Je site is een genot om te bezoeken, leuke schrijfstijl, mooie ooglooks, mooie nagelswatches met prrrrrrraaaaachtige foto’s. Ik geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *