Fun2Draw & moi


Heerlijk vind ik het om creatief bezig te zijn, maar dan toch liever niet met iets waar een pen en papier bij komt kijken. Tekentalent heb ik echt totaal niet, wat best frustrerend kan zijn als je wel leuke ideeën hebt in je hoofd! Gelukkig is er de magische plek op het web genaamd youtube, waar volgens mij voor bijna alles wel tutorials zijn te vinden, haha! En uiteraard.. Ook voor tekenen!


De kans lijkt me vrij groot dat je hier al iets over hebt gelezen bij Teske. Ik heb de video’s in ieder geval bij haar gespot en besloot daarna een boekje met blanco pagina’s te scoren bij Action, het huis af te zoeken voor pennen en potloden en aan de slag te gaan met de leuke tutorials van Fun2Draw! In de filmpjes doet Mei Yu makkelijk en duidelijk voor hoe je een bepaald figuurtje kunt tekenen, wat zelfs een kneusje als ik prima kan volgen én redelijk succesvol na kan doen. Tekentalent? Not needed!


Ik begon met het tekenen van een unicorn, die errug schattig is. Wel merkte ik al snel dat het voor mij een beter idee is om ‘m eerst met potlood te tekenen en dan over te trekken met een zwarte fineliner (hier had ik dat ook al gedaan, had eerst even geoefend op een los blaadje ;)). Als ik dan een foutje maak of verhoudingen gewoon niet goed uitkomen, is dat zo opgelost!Ook super cute, een klein draakje en een olifant! Ik vind de stijl ervan ook erg leuk, met de schattige ogen.


Zelf vind ik de vis tot nu toe de leukste, happy fish! De kwal is ook wel grappig, maar toch minder ;).De vlinder vind ik tot nu toe ’t minst geslaagd, maar dat komt vooral door de kleuren eigenlijk. En nu ben ik nog bezig met een mini walrus, die hopelijk wel weer goed gaat worden! Ik vind de tutorials in ieder geval erg leuk, ze zijn niet moeilijk en ook zonder talent na te tekenen. Voorlopig ben ik er ook nog wel even zoet mee, er zijn zo’n 160 tutorials haha! Al ga ik denk ik ook wel op zoek naar een ander kanaal met een andere stijl van tekenen. Maar voor nu ben ik nog wel even zoet.

Hebben jullie de tutorials van Fun2Draw al uitgeprobeerd?

Verder Bericht

Vorige Bericht

35 Reacties

 1. Lifesplash 5 september 2012

  Ik zag ze op twitter en aaaaaaaaah they are soo cute! Hahaha ik vind ze echt leuk. 😀 Ze zijn goed geslaagd.

 2. Joyce 5 september 2012

  Ah wat schattig zeg! ^_^ Zijn je goed gelukt!

 3. Mick 5 september 2012

  Ik zag ze ook bij teske! Echt supercool, ik denk dat ik mezelf ook mr eens een leeg boekje aanschaf 😉 xx

 4. Joany 5 september 2012

  Aw, supercute! Echt leuke tutorials die van fun2draw.

 5. dressesanddaisies 5 september 2012

  Een hele cute stijl van tekenen. We want more!

 6. Chantal 5 september 2012

  Wat leuk zeg, tekeningetjes zijn zeker goed gelukt!

 7. Pauline 5 september 2012

  Nou, toch wel een talent hoor, ze zijn hartstikke goed gelukt! Super cute! ^^

 8. Iris 5 september 2012

  Ah, schattige tekeningen! Ik wil ook zo graag goed in tekenen zijn, maar helaas.

 9. Lisa 5 september 2012

  Bij iedereen zijn de resultaten zo mooi! Ik denk dat als ik het ga proberen, het resultaat nog lijkt alsof iemand van vier het heeft getekend. :’) Ze zijn echt heel schattig!

 10. Muchable 5 september 2012

  Aww zo lief, ziet er heel leuk uit.

  Liefs, Romy

 11. Esmay 5 september 2012

  Ik vind zé zo leuk!
  Ik ga het ook eens proberen, maar waarschijnlijk word het niet zo mooi als dit haha!

 12. Samantha 5 september 2012

  Oeh, wat super schattig en leuk! Ik wil het ook! 😀

 13. Yak Man 5 september 2012

  super cute! Ik heb het nog nooit gedaan, ik denk dat ik maar eerst mijn tekeningen ga afmaken voordat ik dit ga doen xd

 14. Sharon 5 september 2012

  Heel cute! Misschien als ik ooit helemaal niks te doen heb eens proberen haha :p

 15. Charlotte 5 september 2012

  Ik had het inderdaad al gezien bij Teske maar wat ontzettend leuk!
  Je kan erg goed tekenen zeg!
  Die vis is superleuk!
  xxxxx

 16. Nicole 5 september 2012

  aww, super schattige tekeningen!
  vind ze ook echt goed gelukt 🙂

 17. Lotte 5 september 2012

  Echt superleuk! Ik vind dat je goed kunt tekenen! Ik kende dit kanaal nog niet, toch maar is een kijkje nemen! 🙂

 18. Jana 5 september 2012

  Ooh schattig 😀 x

 19. Lies 5 september 2012

  Ze zijn echt heel erg leuk! Ik wil het ook zeker nog een keer gaan proberen. Tekenen is absoluut niet mijn sterkste kant, maar vind het wel heel erg leuk om te doen.

  • Marjolein 7 september 2012 — Berichtauteur

   Dat heb ik dus ook! Vind het super leuk om te doen, maar zelf wat tekenen faalt altijd haha. Dan zijn zulke tutorials echt een uitkomst!

 20. Pauline 5 september 2012

  Schattig, lijkt net een kleurboekje zo, zo mooi!

 21. LounaBeauty 5 september 2012

  Ahww leuk tekenen! Ik vind altijd wel ontspannend. 🙂

 22. Eline 5 september 2012

  Heel leuk, lijkt me niet erg moeilijk om te done, maar wel überschattig!

 23. Susan 6 september 2012

  Als ik iets niet kan is het tekenen. Ik vind het op zijn tijd wel leuk maar het wordt altijd zo lelijk en uit verhouding. Dieren mislukken sowieso altijd..

 24. Debbie 7 september 2012

  Wat onwijs gaaf zeg hihi… Ga ook eens kijken naar die filmpjes, maar voor nu sla ik het even op.

 25. Arja 9 mei 2015

  Dit is echt heel leuk me moeder vraagt steeds van wie ik die schattige diertjes teken.

 26. aisia 18 augustus 2015

  Wauw wat cute!!!!!!!!!!!!!!!!! zo iets leuks heb ik nog nooit gezien zo wat echt leuk ik heb je alleemaal na getekent het is super leuk om te doen

 27. Mylene 23 mei 2016

  WAUW! Echt mooi!
  Is het niet leuk om er meer te maken?
  Misschien een lammetje ofzo?
  Maar evt heel erg mooi.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén