Fall is coming – fashion & nail polish faves!


Fall is coming – en daar hebben we al even van mogen genieten. Joy, joy! Maar wat ik wel leuk vind aan herfst.. Nieuwe collecties! En je favo herfstnagellakjes weer naar voren kunnen schuiven, al is dat misschien niet voor iedereen relevant haha! Maar goed, het leek me leuk om uit mijn stash m’n favo nagellakjes voor de herfst te vissen en daarbij wat outfits en thema’s te kiezen van de H&M site die ik erg tof vind. So… Hope you like it!

Neutrals: Catrice Sing Hey Dirty-Lilah – Ciaté Fade To Greige – Ciaté Iced Frappe – Herome Antwerp

trui 9.95 – skinny 29.95 – shoes 19.95 – jack 39.95

Dark, not black: China Glaze Crimson – OPI My Privet Jet – OPI Midnight in Moscow

broek 29.95 – jurk 29.95 – jack 39.95 – jack 39.95 – vest 14.95

Feeling blue: Bourjois Bleu Water – China Glaze Frostbite – China Glaze Man Hunt

blazer 39.95 – top 19.95 – broek 19.95 – ballerina’s 9.95 – ring 4.95 – tas 29.95

Glitter!: Illamasqua Creator – NYC Rock Muse – China Glaze Tinsel Town – China Glaze I’m Not Lion – W7 Metallic Jupiter – Catrice Browno Mars

Wat zijn jouw favoriete kleuren/items/nagellakjes voor de herfst?

 1. Ik wil Brown Mars nog zo graag maar guess what? Hij is uit ’t assortiment. 🙁 My Privat Jet ziet er ook erg mooi uit! Je hebt leuke lakjes en setjes gemaakt. Die ring bij preppy en chic vind ik geweldig <3____<3

 2. wat een leuk artikel!
  de eerste wat meer nude kleuren nagellak zijn niet helemaal mijn smaak, maar de rest vind ik erg mooi!
  welk essie lakje is dat op de feeling blue foto?

   1. haha, dank je!
    ben vandaag nog even kaan kijken bij de etos, maar helaas vloekt de kleur toch net wat met mijn huid heb ik het idee..
    als hij van essence was geweest had ik hem mee genomen, maar een essie prijsje had ik er dan weer niet voor over 😛
    (helaas worden oude collecties hier niet afgeprijsd 🙁 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *