Current favorites – non-beauty


Liet ik vorige week m’n beauty favorites zien, deze keer zijn m’n non-beauty favorites aan de beurt! Denk dus aan bepaalde items, series of muziekjes waar ik momenteel van geniet en die ik graag met jullie wil delen. Benieuwd welke dit zijn?


Favorite gadget – hoe kon het ook anders, m’n nieuwe camera! Inmiddels heb ik deze Panasonic GF5 al een paar weken en ik vind ‘m nog steeds super handig. Ik gebruik ‘m niet voor productfoto’s, maar wel als ik bijvoorbeeld naar Ilja of m’n broer ga, of sowieso naar een plek waar ik toch wel foto’s wil maken. Beter dan een compactcamera, maar lichter dan een spiegelreflex, super handig!Favorite outfit – m’n grijze top met print, studs en paillettes van Forever 21, met daaronder een bordeauxrood rokje, zwarte legging en m’n Vans! M’n Vans zien er inmiddels trouwens aardig afgetrapt uit, haha. Maar het kan nog wel.. En bordeauxrood vind ik echt een geweldige herfstkleur!


Favorite show – Sherlock. Een serie die op BBC werd uitgezonden maar gelukkig gewoon verkrijgbaar op dvd (of via magische wegen op de interwebz). Het is een moderne versie van Sherlock Holmes, zich afspelend in Engeland. En zo spannend! Ik vind ’t echt jammer dat nieuwe afleveringen waarschijnlijk pas de tweede helft van 2013 komen, want I need moaaar!

Favorite songs – I Will Wait van Mumford & Sons en Home van Phillip Phillips. Het nieuwe album van Mumford & Sons, Babel, komt eind september uit en ik ben erg benieuwd! I Will Wait is in ieder geval een van de nieuwe nummers and I like it. Home vind ik ook erg fijn, zeker voor onderweg!


Favorite handy item – m’n cheapo paarse oplader met bijpassende usb kabels van eBay! De accu van m’n telefoon heeft geen lange levensduur, dus dit standaard in m’n tas hebben is al meerdere malen bijzonder handig gebleken haha.


Favorite blog – nou, je zou me bijna verslaafd kunnen noemen. Ik ben dol op nagelblogs, maar ze moeten wel aan vrij strenge eisen voldoen wil ik ’t echt inspirerend kunnen noemen. Maar Chalkboard Nails is zeker weten zo’n blog! De eigenaresse Sarah heeft echt perfecte nagels, maakt prachtige fotos’s en geweldige nail-arts. Echt, I’m in love!

Wat zijn jou favoriete non-beauty items op het moment? Let me know!

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Charile 18 september 2012

  Wat een leuke items allemaal 😀

 2. Yak Man 18 september 2012

  erg leuke fave’s! je vans zijn echt leuk zeg 😮

 3. milou |Shimmer-Pie 18 september 2012

  Ohh je top is echt heel leuk zeg! En die site met die nagels is ook echt leuk thanks voor de tip!! 🙂

 4. Annelie 18 september 2012

  Leuk om te lezen! Naar aanleiding van je artikel over ebay aankoopjes heb ik de usb oplader ook gekocht in een fel kleurtje. Erg leuk zijn ze!

 5. Yara 18 september 2012

  Leuk!! Ik vind I will wait van M&S ook zo’n fijn nummer.

 6. Esmay 18 september 2012

  Die blog van die nagels ga ik even checken! En je speeltje × camera is toffff.

 7. Ilja 18 september 2012

  Die blog is inderdaad geweldig, dat kind heeft prachtige nagels en nailarts ♥

 8. Lotte 18 september 2012

  de ush kabels vind ik echt geweldig! <3 Deze ga ik denk ik ook bestellen! voor de rest ook leuke favorieten!

 9. LounaBeauty 18 september 2012

  Oee leuke site.. bedankt voor die leuke tip 🙂

 10. Joyce 18 september 2012

  Thanks voor de laatste blog tip. Die nagels zien er heel mooi uit!

 11. joanydvv 18 september 2012

  Wat een leuke items! Ik ga trouwens meteen een kijkje nemen op die nailblog die je hebt getipt. 🙂

 12. Sharon 18 september 2012

  Oh pretty die nagellak <3 Ik vind het nog steeds grappig dat JIJ gewoon rokjes draagt haha, maar wel leuk 😀

 13. Eline 18 september 2012

  Wat een leuke favorieten! Die blog ga ik gelijk even bekijken, ziet er super leuk uit op de foto’s.

 14. Vera 18 september 2012

  Die Vans zijn super mooi!

 15. Chalkboard Nails 18 september 2012

  Thank you so much for the mention! I’m so pleased you are enjoying my site! 🙂

 16. Lies 18 september 2012

  Heel leuk artikel! Ik vind de Vans heel erg mooi en ik ga ook zeker een de blog van Chalkboard Nails bezoeken. Die nail art op de foto’s zijn allemaal geweldig.

 17. jana 18 september 2012

  Erg leuk , die nail-arts zien er mooi uit 😀 x

 18. Emma 18 september 2012

  Driewerf hoezee voor Sherlock en Mumford and Sons! Als je Mumford and Sons leuk vindt, is het misschien de moeite waard ook eens te kijken naar Noah and the Whale en heel misschien Dry the River (:
  Phillip Phillips kende ik nog niet, maar hij klinkt wel enorm fijn! Daar ga ik zeker nog wat meer van luisteren.

 19. Marijke 18 september 2012

  Oh je zou van Mumford & Sons ook echt eens naar Home moeten luisteren, vind ik zo’n mooi nummer!
  Hij is volgens mij best onbekend (als in niet op een album o.i.d.) maar is wel te vinden op Youtube!

 20. Maud 19 september 2012

  Leuk om te zien! Mijn favoriete non-beauty-ding van de afgelopen tijd is m’n macrolens 🙂 Op zo’n blogs met veel nail-art (of veel make-up looks) kan ik ook blijven kijken, Chalkboard nails ga ik meteen even checken!

 21. Suus 19 september 2012

  Die nail arts zien er super uit!

 22. Soesja 19 september 2012

  Leuk om te lezen, die Vans vind ik echt heel gaaf! Mijn favo tv-serie van dit moment is in ieder geval Private Practice, ik ben echt volledig verslaafd haha 😛

 23. Anne vdh 19 september 2012

  Wat leuk om dit te lezen! Ben fan van je schoenen!;) de nagellakbllog kende ik nog niet, die ga ik snel eens bekijken. Leuk!:D

 24. Samantha 21 september 2012

  Die schoenen zijn echt super! En die site van die nagels ga ik ook even bekijken (:

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén