Current favorites – non-beauty


Liet ik vorige week m’n beauty favorites zien, deze keer zijn m’n non-beauty favorites aan de beurt! Denk dus aan bepaalde items, series of muziekjes waar ik momenteel van geniet en die ik graag met jullie wil delen. Benieuwd welke dit zijn?


Favorite gadget – hoe kon het ook anders, m’n nieuwe camera! Inmiddels heb ik deze Panasonic GF5 al een paar weken en ik vind ‘m nog steeds super handig. Ik gebruik ‘m niet voor productfoto’s, maar wel als ik bijvoorbeeld naar Ilja of m’n broer ga, of sowieso naar een plek waar ik toch wel foto’s wil maken. Beter dan een compactcamera, maar lichter dan een spiegelreflex, super handig!Favorite outfit – m’n grijze top met print, studs en paillettes van Forever 21, met daaronder een bordeauxrood rokje, zwarte legging en m’n Vans! M’n Vans zien er inmiddels trouwens aardig afgetrapt uit, haha. Maar het kan nog wel.. En bordeauxrood vind ik echt een geweldige herfstkleur!


Favorite show – Sherlock. Een serie die op BBC werd uitgezonden maar gelukkig gewoon verkrijgbaar op dvd (of via magische wegen op de interwebz). Het is een moderne versie van Sherlock Holmes, zich afspelend in Engeland. En zo spannend! Ik vind ’t echt jammer dat nieuwe afleveringen waarschijnlijk pas de tweede helft van 2013 komen, want I need moaaar!

Favorite songs – I Will Wait van Mumford & Sons en Home van Phillip Phillips. Het nieuwe album van Mumford & Sons, Babel, komt eind september uit en ik ben erg benieuwd! I Will Wait is in ieder geval een van de nieuwe nummers and I like it. Home vind ik ook erg fijn, zeker voor onderweg!


Favorite handy item – m’n cheapo paarse oplader met bijpassende usb kabels van eBay! De accu van m’n telefoon heeft geen lange levensduur, dus dit standaard in m’n tas hebben is al meerdere malen bijzonder handig gebleken haha.


Favorite blog – nou, je zou me bijna verslaafd kunnen noemen. Ik ben dol op nagelblogs, maar ze moeten wel aan vrij strenge eisen voldoen wil ik ’t echt inspirerend kunnen noemen. Maar Chalkboard Nails is zeker weten zo’n blog! De eigenaresse Sarah heeft echt perfecte nagels, maakt prachtige fotos’s en geweldige nail-arts. Echt, I’m in love!

Wat zijn jou favoriete non-beauty items op het moment? Let me know!

  1. Driewerf hoezee voor Sherlock en Mumford and Sons! Als je Mumford and Sons leuk vindt, is het misschien de moeite waard ook eens te kijken naar Noah and the Whale en heel misschien Dry the River (:
    Phillip Phillips kende ik nog niet, maar hij klinkt wel enorm fijn! Daar ga ik zeker nog wat meer van luisteren.

  2. Oh je zou van Mumford & Sons ook echt eens naar Home moeten luisteren, vind ik zo’n mooi nummer!
    Hij is volgens mij best onbekend (als in niet op een album o.i.d.) maar is wel te vinden op Youtube!

  3. Leuk om te zien! Mijn favoriete non-beauty-ding van de afgelopen tijd is m’n macrolens 🙂 Op zo’n blogs met veel nail-art (of veel make-up looks) kan ik ook blijven kijken, Chalkboard nails ga ik meteen even checken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *