Current faves – beauty


Monthly favorites vind ik altijd vrij lastig om te maken – mijn favorieten wisselen eigenlijk niet eens zo vaak. Maar nu heb ik wel weer wat nieuwe producten die ik al een tijdje gebruik en errug fijn vind, dus het leek me wel leuk om weer eens wat favo’s te laten zien.



In tha shower gebruik ik 2 nieuwe dingen die me goed bevallen! Al m’n gewone shampoos waren op en bij Action viste ik voor €0,99 een shampoo voor normaal haar van Sence uit het schap. En eigenlijk.. Bevalt hij me wel! Hij ruikt niet heel boeiend, een beetje bloemig en een beetje olijfolie-achtig. Hij maakt m’n haar echt squeaky clean, wat ik altijd stiekem wel fijn vind! Het is geen bijzondere shampoo, maar doet gewoon wat ik wil. Favoriet dus! De Sweet Lemon douchegel van The Bodyshop is ook favoriet, hij ruikt heerlijk zoet en fris! En hij blijft daarna niet lang hangen, wat sommige mensen misschien juist niet prettig vinden, maar ik vind het fijner als zo’n geur gewoon snel vervliegt na het douchen en ik parfum enz op kan doen.



In m’n douche staat nog een favoriet, namelijk de Essence 4 in 1 cleanser! Hij is al in meerdere blogposts voorbij gekomen en ja, I like. Opsmeren vlak voordat ik onder de douche stap, met ronddraaiende bewegingen eraf wassen en jeej, soft skin! Tot nu toe heb ik er geen puistjes of iets van gekregen, dus hij bevalt me wel. Sinds kort gebruik ik een andere crème, namelijk de Aloe Soothing Moisture Lotion van The Bodyshop. Ik gebruikte eerste de Vitamine E versie hiervan, maar die is voor mij te voedend op dit moment. Deze is prima, al ruikt hij niet zo lekker. Er zit geen parfum in en de geur doet me een beetje denken aan.. Tandarts. Bleh! Gelukkig ruik je dat al snel niet meer ;).



Qua gezichtsmake-up heb ik ook wel weer wat andere favo’s! Van Sharon heb ik een Zoeva Bufferbrush gehad, omdat de kwast die ik van ELF heb na heel wat BB-cream en andere producten niet zo best meer rook.. Maar deze bevalt me wel! Hij zou nog wel iets steviger kunnen zijn, maar het werkt alsnog fijn en snel. Het liefst gebruik ik ‘m in combinatie met m’n Essence Stay All Day concealer, die ik als foundation gebruik. M’n Skin79 BB-cream vind ik ook iets te zwaar voor nu, die pak ik wel weer in de winter, dus de concealer is weer favoriet! Verder gebruik ik bijna elke dag de Rose blush van The Bodyshop, wat een lief kleurtje geeft met een mooie shimmer!




Qua ooglooks ben ik eigenlijk altijd voor natuurlijke looks gegaan, met m’n Inglot palette of MAC palette (waar geen MAC oogschaduws in zitten). De Essence gelliner erbij en ‘t is perrrfect! Helaas is die gelliner uit het assortiment, hij is erg pretty.


Swatches van m’n 3 favo oogchaduws en de gelliner! De oogschaduws zitten in ‘t MAC palette en ‘t zijn van links naar rechts Catrice Bring Me Frosted Cake, de lichte kleur uit een H&M Cocoa duo en S35 van Coastal Scents, een dupe van MAC Satin Taupe. De lichtste kleur bij m’n binnenste ooghoek en wenkbrauwbot, de H&M kleur op ‘t bewegend ooglid, taupe in de crease, een lijntje eyeliner en een likje mascara en ik vind ‘t perfect!



En als laatste, nail polishhh! De laatste tijd pak ik vaak m’n Essies, omdat ze snel drogen en op zich ook aan zijn te brengen zonder base- en topcoat. Handig als ik niet zo’n zin heb in een uitgebreide manicure! En Frostbite van China Glaze vind ik ook errug pretty, die heb ik ook vaker gedragen! Het roze kleurtje van Only You is geen favoriet voor m’n nagels aan m’n handen, maar hij is ideaal voor teennagels. Dekt goed genoeg in 1 laagje, droogt vrij snel en het brede kwastje lakt ook daar wel lekker snel en fijn. De peel off basecoat van Essence blijf ik ook erg handig vinden, zeker voor glitterlak. Lekker snel de nagellak er weer vanaf!

Ik denk dat m’n favorieten wel weer gaan veranderen als het kouder wordt en meer herfst.. Maar voor nu blijf ik deze producten wel gebruiken! Het meest verrassend vind ik de shampoo van Action eigenlijk wel, ik denk dat ik er nog wel eentje haal of de andere soorten eens uit ga proberen. Ook ben ik erg blij met de combo Essence concealer, Zoeva kwast en The Bodyshop blush! Binnenkort laat ik ook m’n non-beauty favorites zien, die pasten hier niet echt meer bij ;).