Current faves – beauty


Monthly favorites vind ik altijd vrij lastig om te maken – mijn favorieten wisselen eigenlijk niet eens zo vaak. Maar nu heb ik wel weer wat nieuwe producten die ik al een tijdje gebruik en errug fijn vind, dus het leek me wel leuk om weer eens wat favo’s te laten zien.In tha shower gebruik ik 2 nieuwe dingen die me goed bevallen! Al m’n gewone shampoos waren op en bij Action viste ik voor €0,99 een shampoo voor normaal haar van Sence uit het schap. En eigenlijk.. Bevalt hij me wel! Hij ruikt niet heel boeiend, een beetje bloemig en een beetje olijfolie-achtig. Hij maakt m’n haar echt squeaky clean, wat ik altijd stiekem wel fijn vind! Het is geen bijzondere shampoo, maar doet gewoon wat ik wil. Favoriet dus! De Sweet Lemon douchegel van The Bodyshop is ook favoriet, hij ruikt heerlijk zoet en fris! En hij blijft daarna niet lang hangen, wat sommige mensen misschien juist niet prettig vinden, maar ik vind het fijner als zo’n geur gewoon snel vervliegt na het douchen en ik parfum enz op kan doen.In m’n douche staat nog een favoriet, namelijk de Essence 4 in 1 cleanser! Hij is al in meerdere blogposts voorbij gekomen en ja, I like. Opsmeren vlak voordat ik onder de douche stap, met ronddraaiende bewegingen eraf wassen en jeej, soft skin! Tot nu toe heb ik er geen puistjes of iets van gekregen, dus hij bevalt me wel. Sinds kort gebruik ik een andere crème, namelijk de Aloe Soothing Moisture Lotion van The Bodyshop. Ik gebruikte eerste de Vitamine E versie hiervan, maar die is voor mij te voedend op dit moment. Deze is prima, al ruikt hij niet zo lekker. Er zit geen parfum in en de geur doet me een beetje denken aan.. Tandarts. Bleh! Gelukkig ruik je dat al snel niet meer ;).Qua gezichtsmake-up heb ik ook wel weer wat andere favo’s! Van Sharon heb ik een Zoeva Bufferbrush gehad, omdat de kwast die ik van ELF heb na heel wat BB-cream en andere producten niet zo best meer rook.. Maar deze bevalt me wel! Hij zou nog wel iets steviger kunnen zijn, maar het werkt alsnog fijn en snel. Het liefst gebruik ik ‘m in combinatie met m’n Essence Stay All Day concealer, die ik als foundation gebruik. M’n Skin79 BB-cream vind ik ook iets te zwaar voor nu, die pak ik wel weer in de winter, dus de concealer is weer favoriet! Verder gebruik ik bijna elke dag de Rose blush van The Bodyshop, wat een lief kleurtje geeft met een mooie shimmer!
Qua ooglooks ben ik eigenlijk altijd voor natuurlijke looks gegaan, met m’n Inglot palette of MAC palette (waar geen MAC oogschaduws in zitten). De Essence gelliner erbij en ’t is perrrfect! Helaas is die gelliner uit het assortiment, hij is erg pretty.


Swatches van m’n 3 favo oogchaduws en de gelliner! De oogschaduws zitten in ’t MAC palette en ’t zijn van links naar rechts Catrice Bring Me Frosted Cake, de lichte kleur uit een H&M Cocoa duo en S35 van Coastal Scents, een dupe van MAC Satin Taupe. De lichtste kleur bij m’n binnenste ooghoek en wenkbrauwbot, de H&M kleur op ’t bewegend ooglid, taupe in de crease, een lijntje eyeliner en een likje mascara en ik vind ’t perfect!En als laatste, nail polishhh! De laatste tijd pak ik vaak m’n Essies, omdat ze snel drogen en op zich ook aan zijn te brengen zonder base- en topcoat. Handig als ik niet zo’n zin heb in een uitgebreide manicure! En Frostbite van China Glaze vind ik ook errug pretty, die heb ik ook vaker gedragen! Het roze kleurtje van Only You is geen favoriet voor m’n nagels aan m’n handen, maar hij is ideaal voor teennagels. Dekt goed genoeg in 1 laagje, droogt vrij snel en het brede kwastje lakt ook daar wel lekker snel en fijn. De peel off basecoat van Essence blijf ik ook erg handig vinden, zeker voor glitterlak. Lekker snel de nagellak er weer vanaf!

Ik denk dat m’n favorieten wel weer gaan veranderen als het kouder wordt en meer herfst.. Maar voor nu blijf ik deze producten wel gebruiken! Het meest verrassend vind ik de shampoo van Action eigenlijk wel, ik denk dat ik er nog wel eentje haal of de andere soorten eens uit ga proberen. Ook ben ik erg blij met de combo Essence concealer, Zoeva kwast en The Bodyshop blush! Binnenkort laat ik ook m’n non-beauty favorites zien, die pasten hier niet echt meer bij ;).

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Paola 12 september 2012

  Wat een leuke favorieten! Ik ben ook echt fan van die roze tube van Essence..

 2. Lifesplash 12 september 2012

  Leuke producten! Ik heb zelf geen enkel ding van dit rijtje dus zeggen of ie mij bevalt is moeilijk. Alhoewel ik natuurlijk wel een paar Essie lakjes heb enzo maar niet exact hetzelfde haha.
  De Action kan je soms zo verrassen hè? Altijd leuk om te zien. 🙂

 3. beautybysandra 12 september 2012

  die blush vind ik echt prachtig!

 4. Charile 12 september 2012

  Mooie favorieten 😀

 5. Loulou 12 september 2012

  Ohhh wat een mooie blush! Mooie favorieten verder. Het lichtroze lakje van Essie lijkt me ook prachtig 😀

 6. Sherr 12 september 2012

  Leuke favorieten! Vooral die kleuren van Essie zijn to die for! 😀

 7. Amy 12 september 2012

  Wat een leuke favorieten heb je!

 8. Miranda 12 september 2012

  Wat een mooie favorieten;D

 9. Annelie 12 september 2012

  Leuk om te zien! De nagellakjes lijken me erg mooi,

 10. Esmay 12 september 2012

  Wauw, die blush van The Body Shop is gorgeous, dat roosje <3
  En die nagellakjes!

 11. Claudia 12 september 2012

  Hahah, die aloe vera moisturizer gebruik ik nu zeker al een paar jaar, maar de associatie met tandarts heb ik nooit gemaakt! Ik zal de volgende keer ook de Essence 4 in 1 proberen denk ik!

 12. Charlotte 12 september 2012

  Superleuk om te zien allemaal!
  Die lakjes<3
  lovee
  xxx

 13. Soesja 12 september 2012

  Die Essie nagellak, oeeeh <3

 14. Sharon 12 september 2012

  Yay voor Essence concealer haha! De blush is nog steeds very pretty en de Essie lakjes ofcourse <3

 15. Lies 12 september 2012

  Leuk artikel! De essence concealer gebruik ik ook dagelijks en ben er nog steeds zeer tevreden over. De blush met het roosje erop vind ik ook heel erg mooi.

 16. Joyce 12 september 2012

  Mooie producten, vooral je blush vind ik heel mooi

 17. jana 12 september 2012

  Leuk om zo te zien 😀 x

 18. Zoë 13 september 2012

  Heel mooie producten zitten er tussen! Die shampoo van de Action klinkt goed, ik ben wel vaker verrast door de goede kwaliteit van hun producten! 🙂

 19. Lonn 14 september 2012

  Leeuk , ik ga binnenkort ook maar eens bij de action shoppen voor shampoo. Wauw die oogschaduw ♥
  Liefs

 20. LynSelStyle 14 september 2012

  Het lakje van China Glaze is mooi <3 Je hebt er een nieuwe volger bij! ^^

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén