Black Glitter Polishes


Zwart én glitter in 1 flesje… Put mah name on it! Ik ben geen fan van simpel zwart, maar met een glittertje erin zal bij mij geen aandacht tekort komen. Laatst heb ik dankzij Ilja weer twee zwarte glitterlakjes aan m’n voorraadje mogen toevoegen en ik wilde ze toch nog even hier laten zien!

Illamasqua brengt met Generation Q een lijn die voor elke leeftijd geschikt zou moeten zijn en Creator is er onderdeel van – een zwart lakje bomvol zilveren glitters. Ik vind het echt awesomeness in een flesje, net een heelal vol sterren! Bovendien verdelen de glitters zich heel goed, wat helaas niet altijd het geval is. Helaas is Illamasqua wel prijzig (een nagellakje kost €16 + verzendkosten) en is het niet zo handig te verkrijgen.. In Amerika kun je het in Sephora kopen, als dat hier nou ook kon!

Een stuk goedkoper en makkelijker verkrijgbaar is deze Rock Muse smokey topcoat van NYC! Helaas is hij niet vergelijkbaar met het kleurtje van Illamasqua, maar alsnog wel leuk. Het is een jelly achtig lakje met kleine, zilveren glitters en grotere hexagons, die je als topcoat over een ander kleurtje aan kunt brengen. Hierboven heb ik ‘m over zwart aangebracht en het probleem met dit nagellakje is eigenlijk dat de glitters zich niet goed verdelen. Vooral de hexagons hebben er niet veel zin in, ze zijn lastig te verdelen!


Je kunt hem dus ook als topcoat over een gekleurd lakje aanbrengen, dan maakt hij de basiskleur donkerder. Wel is het lastig om hem dan egaal aan te brengen, maar over blauw vind ik het effect nog wel leuk! Maar over zwart vind ik hem ’t leukst. Of nee, eigenlijk vind ik het Illamasqua lakje gewoon het leukst, haha! 😉


Dus ja.. Illamasqua heeft weer goed werk afgeleverd, maar bij het NYC lakje heb ik zo m’n twijfels. Wel schijnt het een dupe te zijn van een OPI lakje van de Nicki Minaj lijn, dus dat is nog wel tof! Welke vind jij het leukst?

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Lifesplash 26 september 2012

  Leuk! Ik vind die van NYC eerlijk gezegd nog leuker dan die van Illamasqua haha. Alhoewel, I like them boooth. Alleen de prijs van de Illmasaqua is toch wel een groot nadeel haha. En naar die dupe ben ik wel benieuwd, straks eventjes opgooglen… Ik vind die van NYC btw met zwart het mooiste haha.

 2. Yara 26 september 2012

  Wauw, ziet er goed uit!

 3. Nicole 26 september 2012

  hele mooie lakjes!
  die van ncy heb ik, maar die van illamasqua staat zeer hoog op mijn wishlist!
  (zo jammer dan de prijs en verkrijgbaarheid..)

 4. Charlotte 26 september 2012

  War een leuke combinaties!
  Prachtige lakjes^^
  xxx

 5. Paola 26 september 2012

  Ik vind die van Nyc nog steeds erg leuk! Moet hem toch maar eens gaan kopen!

 6. Yak Man 26 september 2012

  Die van illamadqua is gewoon zo mooi!<3

 7. Linda 26 september 2012

  Ik vind die van Illamasqua echt super. Maar ik ben ook groot fan van simpel zwart.

 8. Kelly 26 september 2012

  Ik vind de NYC topcoat zo alleen op je nagels wel erg leuk. Zelf had ik hem ook over andere lakken heen gebracht, maar vond hem zo lastig aan te brengen. die van Illamasqua is very pretty! <3

 9. Danielle 26 september 2012

  Ik vind ze beiden echt heel erg mooi op hun eigen manier. Leuke swatches!

 10. Annelie 26 september 2012

  Ik vind een zwart lakje met glitters best wel chic staan. Erg mooie nail looks 🙂

 11. femketje 26 september 2012

  ik vind de meer chunky lak van nyc mooier eigenlijk! 😀

 12. Sharon 26 september 2012

  Pretty lakjes, ik draag eigenlijk nooit zwart!

 13. Esmay 26 september 2012

  Ik vind beide supermooi! Vooral Illamasqua, maar die topcoat van NYC is ook gewoon tof ^^

 14. Anne vdh 26 september 2012

  Ik vind ze beide erg gaaf, mss vind ik juist die van nyc wel gaver, over dat paars wordt het echt de kleur waar ik van hou op mn nagels:D Wel jammer dat hij niet helemaal egaal verdeeld.

 15. Aranka 26 september 2012

  Ik vind die van NYC echt geweldig!

 16. Miranda 26 september 2012

  Ik vind die van Illamasqua echt prachtig, maar de topcoat van NYC ziet er ook echt goed uit;D

 17. Joyce 26 september 2012

  Mooie flakkies!!

 18. Chantal 26 september 2012

  Oh yeah, wat zijn ze pretty allebei! <3

 19. joanydvv 26 september 2012

  Wauw, wat een mooie lakjes. Zelf vind ik die met de grove glitters het mooist 🙂 I like bling on my nails.

 20. Wendy (MissPinkyNails) 26 september 2012

  De Rock Muse van NYC heb ik ook maar wat ik dus eigenlijk met alle NYC lakken heb is dat ik het niet zo goed weet wat ik er mee moet… De kleuren zijn leuk maar ook weer niet… Dus Dan ga ik toch voor de Illamasqua

 21. Lotte 26 september 2012

  Ik vind het Illamasqua lakje een stuk mooier!

 22. jana 26 september 2012

  Ik vind ze beide wel mooi 😀 x

 23. Bianca 26 september 2012

  Beide heel mooie lakjes!

 24. Maaike 26 september 2012

  Alletwee mooi 🙂 Gelukkig heb ik de laatste ook ! ^^

 25. Lies 27 september 2012

  Hele leuke lakjes! Die van NYC heb ik zelf ook en had hem over een paars lakje gedaan, maar over deze 2 kleuren vind ik hem ook wel heel erg mooi.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén