Black Glitter Polishes


Zwart én glitter in 1 flesje… Put mah name on it! Ik ben geen fan van simpel zwart, maar met een glittertje erin zal bij mij geen aandacht tekort komen. Laatst heb ik dankzij Ilja weer twee zwarte glitterlakjes aan m’n voorraadje mogen toevoegen en ik wilde ze toch nog even hier laten zien!

Illamasqua brengt met Generation Q een lijn die voor elke leeftijd geschikt zou moeten zijn en Creator is er onderdeel van – een zwart lakje bomvol zilveren glitters. Ik vind het echt awesomeness in een flesje, net een heelal vol sterren! Bovendien verdelen de glitters zich heel goed, wat helaas niet altijd het geval is. Helaas is Illamasqua wel prijzig (een nagellakje kost €16 + verzendkosten) en is het niet zo handig te verkrijgen.. In Amerika kun je het in Sephora kopen, als dat hier nou ook kon!

Een stuk goedkoper en makkelijker verkrijgbaar is deze Rock Muse smokey topcoat van NYC! Helaas is hij niet vergelijkbaar met het kleurtje van Illamasqua, maar alsnog wel leuk. Het is een jelly achtig lakje met kleine, zilveren glitters en grotere hexagons, die je als topcoat over een ander kleurtje aan kunt brengen. Hierboven heb ik ‘m over zwart aangebracht en het probleem met dit nagellakje is eigenlijk dat de glitters zich niet goed verdelen. Vooral de hexagons hebben er niet veel zin in, ze zijn lastig te verdelen!


Je kunt hem dus ook als topcoat over een gekleurd lakje aanbrengen, dan maakt hij de basiskleur donkerder. Wel is het lastig om hem dan egaal aan te brengen, maar over blauw vind ik het effect nog wel leuk! Maar over zwart vind ik hem ’t leukst. Of nee, eigenlijk vind ik het Illamasqua lakje gewoon het leukst, haha! 😉


Dus ja.. Illamasqua heeft weer goed werk afgeleverd, maar bij het NYC lakje heb ik zo m’n twijfels. Wel schijnt het een dupe te zijn van een OPI lakje van de Nicki Minaj lijn, dus dat is nog wel tof! Welke vind jij het leukst?

  1. Leuk! Ik vind die van NYC eerlijk gezegd nog leuker dan die van Illamasqua haha. Alhoewel, I like them boooth. Alleen de prijs van de Illmasaqua is toch wel een groot nadeel haha. En naar die dupe ben ik wel benieuwd, straks eventjes opgooglen… Ik vind die van NYC btw met zwart het mooiste haha.

  2. Ik vind de NYC topcoat zo alleen op je nagels wel erg leuk. Zelf had ik hem ook over andere lakken heen gebracht, maar vond hem zo lastig aan te brengen. die van Illamasqua is very pretty! <3

  3. Ik vind ze beide erg gaaf, mss vind ik juist die van nyc wel gaver, over dat paars wordt het echt de kleur waar ik van hou op mn nagels:D Wel jammer dat hij niet helemaal egaal verdeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *