2x China Glaze – Frostbite en Crimson


Dol ben ik op nagellak en helemaal op bepaalde merken zoals.. China Glaze! Waarom? Grote flesjes, bijzondere kleurtjes, lakken fijn en stellen me eigenlijk maar weinig teleur. Laatst heb ik twee China Glaze lakjes toe mogen voegen aan m’n stash en die ga ik jullie uiteraard laten zien!
Frostbite kreeg ik van Ilja en Crimson kocht ik toen ik in Arnhem was, bij PAK. Twee toch vrij donkere kleuren, maar ik ben dol op donkere nagellak dus dat zat wel goed! Frostbite komt uit de Ski Collectie, uit 2007. Een behoorlijk oud lakje dus! Crimson komt uit de Haunting Halloween collectie van 2011.
Frostbite vind ik verrassend tof! Het is een felblauwe kleur met shimmer erin, waardoor hij een soort metallic wordt maar zonder erg streperig te lakken. Ik heb drie laagjes op, maar met twee laagjes kom je ook wel weg. Hij staat ook gewoon prima bij mijn huidskleur, veel felblauwe tinten botsen juist. Wel chipte hij voor mijn gevoel vrij snel, wat misschien vooral komt doordat het een metallic-achtig lakje is, en geen crรจme!
Met twee laagjes lijkt Crimson zwart, maar dat is hij toch niet! Het is een heel dieppaarse kleur, vampy! Ik vind zulke kleuren erg tof, al zijn er genoeg merken die zulke tinten hebben. Toch ben ik blij dat ik er nu eentje van China Glaze heb, want hier kan ik wel even mee doen en waarschijnlijk zal hij ook niet zo snel stroperig worden.


Dus, Mayo weer happy met d’r twee nieuwe China Glazes! Beide lakjes kun je trouwens scoren met korting bij Enchantra, voor โ‚ฌ4,95 per stuk! En mocht je in de buurt van Arnhem of Nijmegen wonen, dan kun je kleurtjes van vrij recente collecties ook bij PAK Drogist scoren! Wat vind jij van deze kleurtjes?

Verder Bericht

Vorige Bericht

31 Reacties

 1. Esmay 6 september 2012

  Die blauwe vind ik echt heel erg mooi! ๐Ÿ˜€ Lijkt een beetje op een lak die ik heb van Pupa :D!

 2. LounaBeauty 6 september 2012

  Prachtig!! Mooi gelakt ook ๐Ÿ™‚ liefss

 3. Maud 6 september 2012

  Gave kleuren en prachtige swatches!

 4. beautybysandra 6 september 2012

  wat een prachtige lakjes!

 5. Marielle 6 september 2012

  Supermooie kleuren.. Crimson is zooo mooi

 6. Mandy 6 september 2012

  De 1e is heel mooi!

 7. Kelly 6 september 2012

  Frostbite is prachtig! * schrijft op wishlist *

 8. Helen 6 september 2012

  Woonde ik maar in de buurt van Arnhem of Nijmegen ๐Ÿ™
  Vooral dat blauwe lakje vind ik erg tof!

 9. Lies 6 september 2012

  Wat een mooie kleurtjes! Crimson vind ik een heel apart kleurtje, maar is wel erg mooi.

 10. LinvanT 6 september 2012

  Die blauwe is mooi. Ik zat bij Enchantra te kijken naar Eyes Like Sapphires en heb toch wel spijt dat ik die niet meenam. Maar frostbite is ook wel heul prachtig.

 11. femketje 6 september 2012

  crimson is mooi! ๐Ÿ˜€

 12. Ilja 6 september 2012

  Blauwe staat mooi bij jou ^_^ Blij met z’n nieuwe eigenaar hihi …

 13. Samantha 6 september 2012

  Die blauwe is echt prรกchtig! Ik wil ook zo netjes kunnen lakken zoals jij. ๐Ÿ™‚ *jaloers*

 14. Marjolein 6 september 2012

  Pretty! Die zwarte vind ik mooi, en die blauwe ook, haha.

 15. Renate 6 september 2012

  De blauwe is echt heel erg mooi van kleur!

  Liefs.

 16. Lotte 6 september 2012

  Ik vind de blauwe kleur vind ik erg mooi! Ik vind CG sowieso een mooie merk!

 17. Sharon 6 september 2012

  Pretty kleurtjes <3

 18. Charlotte 6 september 2012

  Waauwie! die blauwe is echt beauty<333
  xxx

 19. Danique 6 september 2012

  Frostbite is echt prachtig!

 20. Nicole 6 september 2012

  hele mooie kleuren!

 21. Wendy (MissPinkyNails) 6 september 2012

  Die blauwe lak is echt prachtig! Zo helder en diep blauw tegelijk! Super!

 22. Miss Langhaar 6 september 2012

  Mooie en bijzondere kleurtjes allebei!

 23. Josephinei 6 september 2012

  Crimson is heel gaaf!

 24. Annelie 6 september 2012

  Prachtige lakjes. Zelf wil ik binnenkort ook een China glaze lakje aanschaffeln ๐Ÿ™‚

 25. Stella 6 september 2012

  Wow, wat kan jij mooi lakken. Frostbite vind ik gorgeous, crimson is mijn kleur niet. Bedankt voor de uiterst scherpe foto’s en swatches. Ben dol op mooie foto’s en daardoor bezoek ik een beautyblog ook sneller.

  • Marjolein 7 september 2012 — Berichtauteur

   Ah bedankt voor je lieve reactie! Ik hecht ook veel waarde aan duidelijke en scherpe foto’s, fijn om te horen dat je mijn foto’s mooi vindt!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén