2x China Glaze – Frostbite en Crimson


Dol ben ik op nagellak en helemaal op bepaalde merken zoals.. China Glaze! Waarom? Grote flesjes, bijzondere kleurtjes, lakken fijn en stellen me eigenlijk maar weinig teleur. Laatst heb ik twee China Glaze lakjes toe mogen voegen aan m’n stash en die ga ik jullie uiteraard laten zien!
Frostbite kreeg ik van Ilja en Crimson kocht ik toen ik in Arnhem was, bij PAK. Twee toch vrij donkere kleuren, maar ik ben dol op donkere nagellak dus dat zat wel goed! Frostbite komt uit de Ski Collectie, uit 2007. Een behoorlijk oud lakje dus! Crimson komt uit de Haunting Halloween collectie van 2011.
Frostbite vind ik verrassend tof! Het is een felblauwe kleur met shimmer erin, waardoor hij een soort metallic wordt maar zonder erg streperig te lakken. Ik heb drie laagjes op, maar met twee laagjes kom je ook wel weg. Hij staat ook gewoon prima bij mijn huidskleur, veel felblauwe tinten botsen juist. Wel chipte hij voor mijn gevoel vrij snel, wat misschien vooral komt doordat het een metallic-achtig lakje is, en geen crème!
Met twee laagjes lijkt Crimson zwart, maar dat is hij toch niet! Het is een heel dieppaarse kleur, vampy! Ik vind zulke kleuren erg tof, al zijn er genoeg merken die zulke tinten hebben. Toch ben ik blij dat ik er nu eentje van China Glaze heb, want hier kan ik wel even mee doen en waarschijnlijk zal hij ook niet zo snel stroperig worden.


Dus, Mayo weer happy met d’r twee nieuwe China Glazes! Beide lakjes kun je trouwens scoren met korting bij Enchantra, voor €4,95 per stuk! En mocht je in de buurt van Arnhem of Nijmegen wonen, dan kun je kleurtjes van vrij recente collecties ook bij PAK Drogist scoren! Wat vind jij van deze kleurtjes?

  1. Wow, wat kan jij mooi lakken. Frostbite vind ik gorgeous, crimson is mijn kleur niet. Bedankt voor de uiterst scherpe foto’s en swatches. Ben dol op mooie foto’s en daardoor bezoek ik een beautyblog ook sneller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *