Zomercarnaval in Rotterdam – the other pics!


Mijn foto’s van het zomercarnaval in Rotterdam hebben jullie hier al kunnen zien, maar ik was er niet alleen! Ik ging samen met m’n broer en waar ik met groot geschut aan kwam (Canon EOS 550D en een big ass lens), ging m’n broer juist voor een Leica M4 met film erin. That’s right, old school met fotorolletjes! Aardig tricky als je zoveel mogelijk shots wilt laten slagen en mensen toch redelijk bewegelijk langs je heen komen. Het leek me leuk om ook zijn foto’s te laten zien, dus enjoy!
Meer foto’s zien? Kijk eens op z’n fotoblog!

  1. Wat een mooie foto’s! Wat is dat zomercarnaval mooi!! Wat is dat gaaf als je zo mag rondlopen. Loop ik in mijn pikachu pak met ons brabants carnaval -_-“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *