Winwinwin – Technic Electric palette van Bart Smit!


Mijn review van het Technic Electric palette van Bart Smit herinneren jullie je vast nog wel (en zo niet, kijk even hier). Het is geweldig, het is fijn, het is top! En daarom besloot ik toen ik in Amsterdam was er nog eentje mee te nemen, om weg te geven op mijn blog!
Dit palette lijkt ontzettend op een Sleek palette en is ook nog eens net zo goed gepigmenteerd als Sleek, waardoor het perfect werkt! De kleuren zijn lekker vrolijk en fel, al kun je ze ook prima verwerken in een rustigere look. Bovenstaande foto’s zijn uiteraard van mijn eigen palette, het andere palette ligt nog netjes verpakt te wachten op een nieuwe eigenaar ;).

Deze keer hoef je niet veel te doen! Vertel me in een reactie wat je favoriete oogschaduw (kleur, merk, palette) is en waarom! Ik kies uiteraard random een winnaar en je antwoord heeft dus zeker geen invloed op je winkans, maar ik ben wel benieuwd en vind het leuk om aanraders te horen! Ik zou het ook lief vinden als je me volgt via Bloglovin en deze winactie liked, mits je Bloglovin hebt :).

De winactie loopt tot en met 12 augustus, hierna krijgt de winnaar een mailtje van me.

Verder Bericht

Vorige Bericht

68 Reacties

 1. tamara 5 augustus 2012

  gaaf dat je die weg geeft. woon zelf in het oosten van het land en wij hebben bij ons geen Bart Smit in de buurt πŸ™
  ik heb een 88 palette en ben daar heel erg blij mee. heb hem bij Enchantra gekocht en je kan er elke look mee maken die je maar wilt maken. echt een hele gave oogschaduwpalette.

 2. bonitaserena 5 augustus 2012

  Mijn favo oogschaduw merk is urban decay omdat ze goed gepigmenteerd zijn e de structuur ook fijn is.

 3. Esmay 5 augustus 2012

  Yayyy! Want ik wil deze zo graag, maar geen eens een Bart Smit in de buurt πŸ™
  Mijn favoriete oogschaduw is Too Faced Naked Palette, geweldige kleuren voor overdag, wisselend van matte tot shimmer en de verpakking is gewoon leuk! πŸ˜€

 4. Floor 5 augustus 2012

  Oooh dit vind ik zo’n gaaf palette hΓ¨, die zou ik graag willen winnen! Mijn favoriete oogschaduws zijn van Sleek, uit het Storm palette. De champagne kleur en paarse kleur gebruik ik het meest: prachtige kleuren zijn het.

 5. Desiree 5 augustus 2012

  Ik wil graag meedoen met deze winactie!
  Mijn favoriete palette is die van de Revoltaire collectie van Catrice, met de felgroene kleur erin, deze staat leuk bij mijn blauwe ogen, verder ben ik gek op kleurtjes πŸ™‚

  Bloglovin heb ik helaas niet.

  Liefs DΓ©siree

 6. Yentl 5 augustus 2012

  Mijn favoriete oogschaduw is de cranberry kleur uit het sleek storm palette. En de reden is dat deze kleur mij gewoon heel erg aanspreekt en ik vind dat sleek in het algemeen van goede kwaliteit is.

 7. Wendy 5 augustus 2012

  Ahhh, wat tof. Ik doe sowieso mee. πŸ˜€ Ik volg je via Bloglovin en heb dit artikel geliked! Mijn favoriete palette is het Berlin palette uit één van de Catrice LE’s. Dit palette is zo fijn en ik pak ‘m heel vaak. πŸ™‚ Toch zou ik nog graag het Natural Eye Palette van Too Faced willen hebben: the real deal, haha.

 8. Elodie 5 augustus 2012

  Ik ben erg blij met mijn 88 warm palet. Ik kan er zoveel kanten mee uit en het zijn allemaal mooie, neutrale kleuren die mijn ogen mij laten uitkomen!

  Ik vergeet steeds naar de Bart Smith te gaan (al weet ik niet eens of ze deze in BelgiΓ« wel verkopen), dus fijn dat je deze winactie doet!

 9. Claudia 5 augustus 2012

  Gaaf, ik kom ook nooit langs een bart smit (alleen intertoys), dus heb nog (steeds) geen kans gezien om er naar te kijken!
  Mijn lievelings oogschaduw komt denk ik toch van Sleek! Vooral op het Storm palette ben ik verliefd geworden (ik had de Oh So Special eerder, maar Storm is zo intens en shimmerend!). Stiekem gebruik ik eigenlijk alleen bruinen/roze-bruinen, dus eigenlijk moet ik wel eens met andere kleuren gaan experimenteren. Ik vind de groen uit dit technic electric palette zo mooi!

 10. Sylvia 5 augustus 2012

  Mijn favoriete palette is het 28 neutral palette, dit gebruik ik het vaakst. Maar de Revoltaire palette vind ik het mooist vormgegeven πŸ™‚
  Ik volg je trouwens met Bloglovin en heb het geliked.

 11. charile 5 augustus 2012

  Super gave winactie! Ik gebruik nooit kleur, maar ik zou dit palette heel graag willen winnen aangezien ik wil gaan experimenteren met dit soort mooie kleuren. Ik doe dus heel graag mee!
  Mijn lievelings oogschaduw is van Sleek, uit het Oh so Special palette. Wat een geweldige kleurtjes zitten daar in, helemaal mijn ding πŸ˜€
  Ik volgde je al via Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked πŸ™‚
  Liefs, Charile

 12. Bregje 5 augustus 2012

  Leuk!
  Ik vind de lakjes van de Hema erg mooi, wel een nadeel is dat ze soms een beetje klonterig kunnen zijn. Ik heb een goude oogschaduw, aan andere ben ik nog niet toe gekomen. Ik ben niet zo van make up, maar hij is erg handig voor b.v verkleedpartijtjes of carnaval! http://mybeauty.punt.nl/upload/3gfullszty.jpg

 13. Pam 5 augustus 2012

  Wow deze vind ik gaaf! Ik mag niet online bestellen dus ik heb niks van Sleek zelf, daarom lijkt dit palette me geweldig! Mijn lievelingsoogschaduw is van Catrice, de roze Gilbert’s Grapefruit. Ik vind deze heel mooi staan bij mijn groene ogen.
  Ik zou graag wat meer kleur in mijn ooglooks willen gebruiken, dus dit palette is me een goede start. Ik zou het geweldig vinden om deze te winnen.
  Ik volg je met Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked.
  Xxx Pam

 14. Vera 5 augustus 2012

  Ik heb hem gisteren zelf gekocht, dus ik doe niet mee, maar succes aan iedereen die wel meedoet πŸ™‚

 15. beautybysandra 5 augustus 2012

  wat een prachtige palette! Ik ben zelf helemaal dol op de palettes van Sleek. Voor weindig geld krijg je toch een hele goede kwaliteit. Ook zijn de kleurtjes echt prachtig. Maar als ik echt moet kiezen ga ik toch echt voor het Storm palette.

 16. Simone 5 augustus 2012

  89 metal palette van Ebay! Zulke mooie kleuren πŸ™‚ ik volg je al via bloglovin’

 17. Marieke 5 augustus 2012

  Omg, yes please! Wat een mooie kleuren! Mijn favoriete oogschaduw is een palette, het Sleek Storm palette. Of ik kan eigenlijk beter zeggen dat het mijn favoriete oogschaduw wΓ‘s, ik heb hem met mijn stomme kop ergens laten liggen….. Huilen!

 18. Daphne 5 augustus 2012

  Superleuk! Mijn favoriete oogschaduw is Sin van Urban Decay!

 19. Shannon 5 augustus 2012

  I’m in!
  Mijn favoriete oogschaduws zijn van Essence, de Sun Club pallette.
  Meestal ga ik voor dit soort ‘natuurlijke kleuren’ maar ik zou graag
  willen experimenteren met wat gewaagdere kleuren.

  Fingers crossed.

 20. amberrrr 5 augustus 2012

  mijn favoriete pallette is het 88 matte palette, hier kun je zo ontzettend veel mee varieren.

 21. Amanda 5 augustus 2012

  Mijn favo palletje is van Pupa met allerlei bruintinten.
  Deze is ook heel goed gepigmenteerd!

 22. Carlijn 5 augustus 2012

  Mijn favoriete oogschaduw is een pigment van Hema, maar hij is niet meer verkrijgbaar volgens mij. Het is een taupe/brons kleurtje en laat mijn blauwe ogen mooi uitkomen, erg mooi voor everyday-looks! Ik volg je op Bloglovin en heb ook je post geliked πŸ™‚

 23. Beachgirls1802 5 augustus 2012

  Leuk! Ik doe mee. Mijn favoriete oogschaduwkleur is bruin, omdat het heel natuurlijk staat. Ik heb 3 favoriete bruin tinten. De eerste is uit het palette van Catrice: OMG I want that! En dan de lichtbruine kleur. Verder heb ik ook nog 2 favoriete bruine kleuren uit het The Color Workshop palette een lichtbruine kleur, die op die van Catrice lijkt en een heel donker bruine. Verder volg ik je op bloglovin en heb ik het artikel geliked.
  xoxo

 24. Britt 5 augustus 2012

  Wow, wat een geweldige kleuren zitten hierin! Ik wilde hem al heel lang hebben, vanwege de geweldige pigmentatie! Mijn favoriete oogschaduwkleur is Copper Island van Essence, een geweldig budgetmerk, een prachtige goudbronze kleur!

 25. Tess 5 augustus 2012

  Mijn favoriete oogschaduwmerk is Sleek. De kwaliteit is super; en de prijs nog meer! Mijn favoriete palette van Sleek is het Oh So Special palette. Je kan er een hele mooie natuurlijke look mee maken, maar er zitten ook kleurtjes in waarmee je een look voor het uitgaan kan maken. Love it!

 26. Mirjam 5 augustus 2012

  Argh, ik vergeet het palette steeds te kopen bij Bart Smit! Mijn favo oogschaduw is het Sleek Storm palette. Met dit palette kun je een mooie daglook maken, maar ook een mooie avondlook. Er zitten genoeg kleurtjes in die ook echt precies bij me passen. Echt, ik verslind dat ding!

 27. Linde 5 augustus 2012

  alle kleuren uit het naked 2 palette van urban decay! love it

 28. Mirjam 5 augustus 2012

  Mijn favoriete palette is een palette dat ik samen heb gesteld van Mac, met de kleuren Blanc Type, All that Glitters, Cork en Satin Taupe. Hele mooie dagelijkse kleuren! Zo’n mooi palette met kleur heb ik nog niet, ik zou ‘m graag willen winnen! πŸ™‚

 29. Natasja 5 augustus 2012

  Ahh wat een leuke winactie, dankjewel hiervoor! Ik vind dat palette zo mooi πŸ˜€

  Mijn all-time favoriete losse oogschaduw is Lucky Green van MAC, een prachtige, intense grasgroene kleur. Favoriete palette moet het 120 palette zijn, omdat je hier zo heerlijk mee kunt experimenteren πŸ˜€

  Succes iedereen!

 30. Simone 5 augustus 2012

  Mijn favoriete oogschaduw is eigenlijk het hele Sleek Oh So Special Palette, je kan er alle kanten mee op, wat je ook wilt en waar je ook zin in hebt! En natuurlijk weinig fall out en een goede pigmentatie, I like!

 31. Nicole 5 augustus 2012

  super leuke winactie!

  mijn favoriete oogschaduw is satin taupe van mac, een kleur die ik graag in mijn crease gebruik. mooi in combinatie met andere natuurlijke tinten, maar ook met kleur goed te combineren.

 32. hristina 5 augustus 2012

  Ik heb nu geen favoriete pallete want alle palleten die ik heb, hebben niet zo gepigmenteerde kleuren. Mijn favoriete kleuren voor een oogschaduw zijn bruine kleuren en blauwe kleuren. Ik denk dat deze kleuren zien er goed uit met mijn bruine ogen.

 33. Pauline 5 augustus 2012

  Wauw, wat een toffe winactie! Ik was er al naar op zoek gegaan bij onze Bart Smit maar daar hadden ze ‘m tevergeefs niet.
  Mijn favoriete oogschaduw is zo’n ronde van bourjois, nummer 8. Een hele mooie neutrale kleur maar ook ideaal als high lighter of om te combineren met andere kleurtje! πŸ™‚
  Volgde je al op bloglovin en heb deze post geliked πŸ™‚

 34. Linda H. 5 augustus 2012

  De naam van d kleur weet ik niet, maar het is de groene kleur uit een palletje van Catrice dat OMG I want that heet

 35. Michelle 5 augustus 2012

  Superleuk! Ben erg benieuwd dr naar! Mijn favo oogschaduws zijn de sleek paletten natuurlijk en t natural eye pallete van too faced! X

 36. Myla 5 augustus 2012

  hmm mijn favoriete kleur..?
  Dan ga ik toch voor MAC all that glitters !
  Mooi alleen of met een andere kleuren te combineren πŸ™‚ !

 37. Jae 5 augustus 2012

  Leuke winactie, ik doe mee!
  Ik volg je al een tijdje op Bloglovin’ en heb dit artikel geliked!
  Mijn favoriete oogschaduw palette is het Sleek Storm palette! Het is gewoon zo een mooi palette! En goedkoop! De kleurtjes zo perfect te combineren met elkaar, ik gebruik het palette echt heel vaak!
  Liefs, Jae

 38. Aisha 5 augustus 2012

  Leuk! ik doe mee. Mijn favoriete oogschaduw pallete is dat van too faced. Het natural eye pallet. Ik ben nog redelijk jong en heb dus niet erg veel geld. Dus dit was echt een investering! En gosh, ben ik blij dat ik heb gekocht heb. De kwaliteit is amazing. Ennuuh.. Jep dat was het haha. Hoop dat ik win. Liefs x

 39. Chantall 5 augustus 2012

  Superleuke actie!
  Mijn favoriete oogschaduw palette is die van ELF, 100 goed gepigmenteerde kleurtjes voor maar iets van 10 euro.
  Ik ben er super blij mee en gebruik hem vaak..

 40. Nienke 6 augustus 2012

  Leuk, ik doe mee! Ik volgde je al via Bloglovin’ en heb dit bericht geliked. De laatste tijd gebruik ik vaak een oogschaduwpotlood van de Action.. Lekker goedkoop, maar ook makkelijk. =)

 41. Nina 6 augustus 2012

  Oooh wat superleuk! Ik wilde al naar de Bart Smit gaan, maar die zit helaas niet in Haarlem, en bovendien ben ik ook super blut. Wat top dat je ‘m weggeeft dan! πŸ™‚
  Ik volg je al best wel lang op Bloglovin, en heb je artikeltje geliked.
  Mijn favoriete oogschaduw, hmm, ik twijfel nog wel een beetje hoor. Ik ben gek op mijn Too Faced Natural Eye Palette, vooral omdat ik hem pas na meer dan een jaar dromen heb gekocht. Maar ook mijn nieuwe oogschaduw van Make Up Store, Smaragde (een soort donkergroene oogschaduw met gouden shimmer en gewoon heeeeel mooi), vind ik echt prachtig. Ik kon niet blijer zijn met een onverwachts kadootje van mama haha.
  Ik hoop dat ik het palette win, vind de kleuren echt prachtig ! πŸ™‚

 42. Janniek 6 augustus 2012

  Wat een leuke winactie!
  Mijn fijnste palette is de Sleek Storm. Zo ongelofelijk mooie kleuren waar je de smokey kant mee op kan gaan maar ook een rustige look.
  Veel succes met het kiezen van de winnaar πŸ™‚
  x

 43. Tara 6 augustus 2012

  Mijn favoriete oogschaduw is de licht paarse oogschaduw uit het Catrice – New York palette van een paar LE’s geleden. Een onwijs gave kleur!!!

 44. Amy 6 augustus 2012

  Leuk dat je dit doet! Ik heb zelf geen Bart Smit in de buurt, dus!
  Mijn favoriete oogschaduw, wordt moeilijk. Ik kan je wel mijn favoriete palette geven en dat is het Naked palette van Urban Decay. Ik gebruik alle kleuren uit dit palette even vaak dus ik heb Γ©cht geen favoriet :P.

 45. Nancy 6 augustus 2012

  Super kleurtjes! Mijn favoriete oogschaduw palette is Natural at Night van too faced. Een palette met felle kleuren heb ik nog niet helaas.

 46. DaniΓ«lle 6 augustus 2012

  Tof dat je dit doet! Ik heb zelf mijn eerste Sleek palette aangeschaft en ben er verliefd op! Het is een palette voor een smokey eye en de pigment is inderdaar super!
  Nu heb ik me iets te vaak een smokey eye of natuurlijke kleuren op en daarom zou ik deze graag winnen!
  Die kleuren zijn fantastisch en kan niet wachten om er mee te experimenteren!

 47. Hafsah. 7 augustus 2012

  Erg lief van je dat je dit weggeeft!
  Ik doe zeker mee, want i want this palette hihi!
  Ik zeurde net al bij mn ouders dat ik hem wil, haha!

  Mijn lievelings oogschaduw is toch wel een quattro van de Essence.
  In nummertje 10 – me and my icecream.

  Omdat ’t mijn eerste oogschaduw is en ook de eerste/laatste oogschaduw die ik heb gekregen van mijn nicht die overleden is .. πŸ™
  Het zijn zulke mooie lichte kleurtjes!
  En natuurlijk doet de palette mij denken aan mijn nicht. <3

  Moge de beste winnen! <3 xliefs.

  (mijn email: haffx@live.nl)

  ps' ik volg je via bloglovin' &heb het berichtje geliked! x

 48. Lonneke 7 augustus 2012

  Wauwie, wat een onwijs gave winactie!
  Ik heb al veel dit palette voorbij zien komen en wat een pigmentatie zeg!<3
  Ik zou het heel graag willen omdat ik nog niet van die lekkere felle kleurtjes bezit.
  Ik heb wel het original palette van sleek, heel fijn en lekker basic !
  Ik volg je op bloglovin, en nu ga ik duimen!
  xx

 49. Lisa 7 augustus 2012

  Toffe winactie!
  Mijn all-time favoriet: urban decay naked (1) palette! Heb m nu precies een jaar en hij wordt bijna dagelijks gebruikt. Nog steeds een ‘yay’ gevoel als ik hem ’s ochtends uit de kast haal ^_^
  DΓ© toppers eruit: sin, half baked, smog, darkhorse, toasted & hustle. <3
  Moest k écht één kiezen dan ga k voor toasted.

 50. Joyce 7 augustus 2012

  Wauw wat een mooie kleuren!

  Mijn favoriete oogschaduw is gewoon van Catrice, dat is een turqoise kleur. Ik ben echt helemaal verliefd op die kleur. Verder vind ik het leuk om felle kleurtjes te gebruiken en een beetje te experimenteren met kleuren enzo, daar zou dit pallet echt geschikt voor zijn πŸ˜€

  xx

 51. Anne-Marieke 7 augustus 2012

  Ik heb nog geen favoriet oogschaduw merk, omdat ik het bijna nooit gebruik.
  Ik heb laatst wat setjes bij de Action gekocht om mee uit te proberen, maar helaas is het pigment daarvan niet al te best -_-‘
  Ik zou het maar al te gaaf vinden om al die tutorials op internet na te kunnen maken met een goed gepigmenteerde oogschaduw.

  Liefs Anne-Marieke

  Ik heb je blogpost trouwens geliked op Bloglovin’ πŸ™‚

 52. Saskia 7 augustus 2012

  Hee,
  Ik had je review al gelezen en wilde hem eigenlijk gaan kopen maar nu wacht ik er wel even mee xD
  Mijn favoriete oogschaduw? Bij de prijzencircus van de V&D ga ik wel eens naar de actie van Sephora. 3 dingen naar keuze voor maar 10 euro, terwijl het anders wel 30 euro kan zijn! Daar heb ik 2 hele fijne mooie oogschaduwen weg. Alletwee hebben ze twee kleuren en zijn het bruintinten, want dat staat mij het beste. Het is een echte aanrader! Alleen ik zou wel wachten tot prijzencircus xD

 53. Linda 8 augustus 2012

  Ik doe graag mee, want ‘mijn’ Bart Smit heeft hem niet!

  Op dit moment heb ik twee favoriete oogschaduws en dat zijn twee matte neutrale kleuren van Sephora. Ik heb ze een jaar geleden ofzo in de VS gekocht en ze zijn schitterend.

 54. nathalie 8 augustus 2012

  wat een leuke winactie πŸ™‚

  mijn favoriete palette van dit moment is van essence, namelijk het sun beach palette met allemaal lichte en donkere kleuren, dus goed te combineren.
  ik heb helaas geen bloglovin.

  xx nathalie

 55. Kimosje 8 augustus 2012

  Aaah wat leuk dat je er eentje weggeeft!! Ben zo benieuwd naar de kwaliteit, ben ook gek op de Sleek-palettes. Maar m’n favoriet is toch wel het Urban Decay Naked Palette! Ik heb hem van m’n lieve vriendje gehad (altijd leuk natuurlijk), ik gebruik em supervaak en het was m’n eerste ‘dure’ make-up palette.

 56. Nadine 8 augustus 2012

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.

  Mijn favo oogschaduw is nog steeds een roller die ik vroeger heb gekregen. Merkloos, maar zo makkelijk aan te brengen en het blijft heel goed zitten. Het is een heel licht crème kleur en ik gebruik hem nog steeds.

 57. julia 9 augustus 2012

  wauw als ik niet win koop ik hem zeker,
  ik vind de twee koper tinten erg mooi, ik maak graag looks met goud en koper tinten, omdat het natuurlijk oogt maar toch een extra shine geeft. Met gekleurde oogschaduws maak ik vaak een lijntje onder of boven mijn oog voor een ‘pop of color’ bij een nude ooglook. Ik match mijn oogschaduw ook vaak bij mijn kleding.
  Ik zou je graag liken enzo maar om een onbekende reden kan ik niet meer inloggen op mijn bloglovin’ account\
  xx Julia

  • julia 9 augustus 2012

   vergeten πŸ™‚ mijn favo oogschaduw is mijn mac 12 delige shimmer palette, die heb ik wan mijn tante gekregen, het is mijn 1e en enige dure/luxe make up product, dit palette bestaat uit nude en goud/koper tinten.
   xx Julia

 58. Sanne 10 augustus 2012

  Sub Club Palette van Essence, allebei. Alleen al omdat hij iedereen aan te raden is vanwege de lage prijs. Daarnaast zijn de kleurtjes ook nog eens geweldig. Lovee it! En wat een geweldige blogposts, even by the way!

 59. Sanne 10 augustus 2012

  Sun Club dus, shame. En waarom hebben wij in ons mini dorpje nou geen bart smit..

 60. Laralaurentia 11 augustus 2012

  Het is echt een leuk palette, ik ben al een trotse eigenaar dus gun hem iemand anders πŸ™‚

 61. Miss Langhaar 11 augustus 2012

  Wat een leuke winactie! Ik ben heel benieuwd naar dit palette, hij heeft echt prachtige kleuren πŸ™‚

  Ik ben je meteen gaan volgen op Bloglovin en Twitter.

  Mijn favoriete palette is het 88 warm palette. 88 kleuren die altijd goed zijn, wat wil je nog meer ^^
  Mijn favoriete quatro zijn de TBS shimmer cubes, wat een pigment!

  Veel succes iedereen πŸ™‚

 62. Amy 11 augustus 2012

  Mijn favo eyeshadow komt uit het 88 shimmer pallet. Met de bronzige kleurtjes kan ik zowel een nude als avondlook maken :-). Yay wat een ontzettend leuke win actie!

 63. tjarda 12 augustus 2012

  hoihoi.. Ik zag de review op beautylab, ging toen ff bij je rondneuzen en toen zag ik dat je hier t palette kan winnen.. Dus die graag nog mee

  Ood dit moment gebruik ik de oogschaduws van oriflame
  Heb gister mijn eerste sleek palette besteld dus heb eens een keer zin nieuwe dingen te proberen!

 64. Samyra 12 augustus 2012

  mijn favoriete oogschaduw is cranberry van mac. Ik vind het zo’n mooie kleur! Ik vind het sun club pallet van essence en dan vooral nummer 01, met de blauwe kleuren, ook heel mooi!

  hele leuke winactie!

 65. Chaja 12 augustus 2012

  Aah leuke winactie, ik doe mee πŸ˜€
  Ik volg je via Bloglovin en like dit bericht.
  Mijn favo oogschaduw is de Naked Palette van Urban Decay, dat is gewoon zoΒ΄n geweldig palette!

  Liefs,
  Chaja

 66. Kris 12 augustus 2012

  Wat een leuke winactie!!

  Mijn favoriete oogschaduw is er eentje van Rimmel. Hij heet celebration en ik heb hem al erg lang. (weet zelfs niet of die nog te koop is) Het is een erg mooie bronze kleur. Je kan er heftige looks meemaken maar ook subtiel in de crease. Ik gebruik hem bijna elke dag. Ik heb deze oogschaduw overgenomen van mijn moeder, want die gebruikt hem nooit. Hij is gelukkig nog niet op!

  Xxxx

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén