Winwinwin – Technic Electric palette van Bart Smit!


Mijn review van het Technic Electric palette van Bart Smit herinneren jullie je vast nog wel (en zo niet, kijk even hier). Het is geweldig, het is fijn, het is top! En daarom besloot ik toen ik in Amsterdam was er nog eentje mee te nemen, om weg te geven op mijn blog!
Dit palette lijkt ontzettend op een Sleek palette en is ook nog eens net zo goed gepigmenteerd als Sleek, waardoor het perfect werkt! De kleuren zijn lekker vrolijk en fel, al kun je ze ook prima verwerken in een rustigere look. Bovenstaande foto’s zijn uiteraard van mijn eigen palette, het andere palette ligt nog netjes verpakt te wachten op een nieuwe eigenaar ;).

Deze keer hoef je niet veel te doen! Vertel me in een reactie wat je favoriete oogschaduw (kleur, merk, palette) is en waarom! Ik kies uiteraard random een winnaar en je antwoord heeft dus zeker geen invloed op je winkans, maar ik ben wel benieuwd en vind het leuk om aanraders te horen! Ik zou het ook lief vinden als je me volgt via Bloglovin en deze winactie liked, mits je Bloglovin hebt :).

De winactie loopt tot en met 12 augustus, hierna krijgt de winnaar een mailtje van me.