Winwinwin! – Rose & Co Cherry Kiss Lipbalm


Vanochtend verraadde ik ’t al een beetje.. Jullie kunnen de lipbalm die ik in deze blogpost review, ook zelf winnen! Uiteraard niet mijn lipbalm, maar een nieuwe ;). Van PinkLadyMakeup mag ik er namelijk ook eentje weggeven, wat ik natuurlijk graag doe.

Wat je moet doen:

 • laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
 • like de Facebook pagina van PinkLadyMakeup en laat je naam achter in je reactie als ik niet uit je naam hier of e-mail adres kan halen wie je bent op Facebook (let op, liken op Facebook is dus ook verplicht!).

Wat je mag doen:

 • PinkLadyMakeup volgen op twitter en onderstaande zin tweeten. Dit levert je een extra winkans op. Plak de link naar je tweet in je reactie!

Ik maak kans op een Rose & Co Lipbalm van @Pinkladymakeup bij http://marjolean.nl/, doe jij al mee?

 • Mijn volgen via Bloglovin en deze blogpost via Bloglovin liken (dan vind ik je lievvvv).

Hopelijk doen jullie massaal mee, haha! πŸ˜€ Het is in ieder geval een hele fijne lipbalm, dus zeker de moeite waard. De winactie loopt tot en met 21 augustus, hierna trek ik een random winnaar en neem ik contact op via e-mail. Good luck!

 1. Wat leuk!<3333 Ik wil die al zo lang!!
  Dit is mijn comment, en ik heb geliked op facebook ( Bo StyleByBo is mijn FB – naam )
  Ook volg ik je op bloglovin en geliked!

  Keep my fingers crossed!<33

 2. Ik doe mee! ik heb getweet met mijn account ohsnapitsisa en geliked met mijn facebook account Linde Buijsman πŸ™‚ ook volg ik ze op twitter

  xxx

 3. Ik ben nu wel heel benieuwd!
  Ik doe mee, ik heb geliked met mijn facebook account mijn naam is daar gewoon : justlikealovelyfairytale.
  Ik volg je op bloglovin en heb ik heb geliked

  e-mail is ingevuld bij de reactie πŸ™‚

  Liefs

 4. Ik heb op Facebook PinkLadyMakeup geliked, Ik heb het geretweet en op twitter volg ik nu ook, ik maak dus graag dubbel kans hierop πŸ™‚ Bloglovin heb ik niet πŸ˜›

  Liefs DΓ©siree

 5. Leuk, ik doe mee! Ik heb de Facebook pagina geliked, mijn naam kun je wel uit mijn e-mail afleiden.. =) Ik volgde je al met Bloglovin’ en heb dit bericht geliked. Twitter heb ik niet, anders had ik dat ook gedaan, want ik vind het blikje zo schattig. =)

 6. Oeeh leuke winactie, ik doe mee πŸ˜€
  Mijn mail is chaja98@live.nl
  – Ik like de Facebookpagina (naam kan je wel afleiden uit m’n naam, ik denk niet dat er veel mensen zijn die Chaja heten ;p)
  – Ik volg je op Twitter
  – Ik volg je via Bloglovin en like dit bericht

  Liefs,
  Chaja

 7. super leuk, ik doe mee! ik ben een beetje verslaafd aan lippenbalsem en ik hou van kersengeur, maar de combi lipbalm en kersengeur heb ik nog niet!
  ik vind pinkladymakeup een erg leuke webshop dus toevallig had ik ze een tijdje geleden al geliked, ook volg ik ze op twitter. Ik volg jou natuurlijk op bloglovin en heb de post geliked!

 8. Ik doe zeker mee.. heb even een gedicht gemaakt… die heb ik ook op de facebook gepost..

  Wauw mijn hartje gaat tekeer bij deze prijs, Dit wilt toch iedereen, dacht ik toen deze prijs verscheen. Binnenkort wordt het bekend, of ik degene ben die met deze Lipbalm wordt verwend! Nog even wachten want het doel is niet bereikt, echter niet iets wat mij moeilijk lijkt! Voor mij is het nu afwachten of ik die prijs binnen sleep, en deze Lipbalm neem ik dan al helemaal meteen in de houtgreep!Nog even geduld de winnaar is nog niet bekend gemaakt, ben ik degene die straks een kreetje slaakt???? Ik deel voor nog meer fans, Want deze prijs is echt mijn ultieme wens! β™₯ Loved & shared & Liked β™₯

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *