Winwinwin! – Rose & Co Cherry Kiss Lipbalm


Vanochtend verraadde ik ‘t al een beetje.. Jullie kunnen de lipbalm die ik in deze blogpost review, ook zelf winnen! Uiteraard niet mijn lipbalm, maar een nieuwe ;). Van PinkLadyMakeup mag ik er namelijk ook eentje weggeven, wat ik natuurlijk graag doe.

Wat je moet doen:

  • laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
  • like de Facebook pagina van PinkLadyMakeup en laat je naam achter in je reactie als ik niet uit je naam hier of e-mail adres kan halen wie je bent op Facebook (let op, liken op Facebook is dus ook verplicht!).

Wat je mag doen:

  • PinkLadyMakeup volgen op twitter en onderstaande zin tweeten. Dit levert je een extra winkans op. Plak de link naar je tweet in je reactie!

Ik maak kans op een Rose & Co Lipbalm van @Pinkladymakeup bij http://marjolean.nl/, doe jij al mee?

  • Mijn volgen via Bloglovin en deze blogpost via Bloglovin liken (dan vind ik je lievvvv).

Hopelijk doen jullie massaal mee, haha! πŸ˜€ Het is in ieder geval een hele fijne lipbalm, dus zeker de moeite waard. De winactie loopt tot en met 21 augustus, hierna trek ik een random winnaar en neem ik contact op via e-mail. Good luck!