Some more sale shopping..


Ik weet niet of je het programma Extreme Couponing (TLC) kent, maar als dat in Nederland zou kunnen.. I would do! Ik ben dol op korting en gratis goodies, wat misschien niet een al te beste eigenschap is haha! Maar ja, can’t help it. Wegens omstandigheden moest ik wederom naar het lokale winkelcentrum en met de wetenschap dat de dingen in de sale bak bij Kruidvat 50 cent per stuk waren…


Maar allereerst kocht ik nagellak! Ik ging terug naar Etos om nog een Bikini So Teeny van Essie te scoren, maar deze keer voor Sharon. Maar.. het roze lakje genaamd Cascade Cool staarde me de vorige keer al aan en met behulp van de laatste €5 op m’n Etos cadeaukaart mocht hij mee! Bij Kruidvat viste ik Captain Sparrow’s Boat en Sing Hey Dirty-Lilah uit de kortingsbak, mooie herfstkleurtjes voor dus maar €0,50 per stuk. En bij Ici Paris XL kun je nu als je een klantenkaart hebt een roze lakje van ’t merk Only You gratis scoren, which I did!Omdat een nagel van m’n linkerhand grandioos is afgescheurd, besloot ik swatches te maken op m’n rechterhand.. En foto’s maken met een spiegelreflex, wat niet echt lukt met links haha! Maar, vandaar de wat andere “poses”. Cascade Cool is ook van de afgelopen zomercollectie van Essie en is een lief roze kleurtje. Ook prima te scoren bij andere merken, maar die dekken vaak niet bij mij. Deze eigenlijk ook nog net niet helemaal in twee laagjes, maar toch wel iets beter. Plus hij droogt snel!Sing Hey Dirty-Lilah is een heel licht grijs kleurtje met een vleugje lila. Staat fris, dekt in twee laagjes, maar is dus uit het assortiment. Best jammer eigenlijk! Ik denk dat ik ‘m nog wel vaak zal pakken namelijk, ik vind het in tegenstelling tot wit me wel prima staan.Captain Sparrow’s Boat is een dupe van zo’n Chanel lakje en ik heb ‘m al eens gehad, maar heb er toen holografische glitters doorheen gedaan wat niet echt een succes was. Voor 50 cent kon ik ‘m eigenlijk niet laten liggen, haha! Het is een soort donkergroene/grijze kleur, wel wat streperig. En 2-3 laagjes nodig. Wederom uit het assortiment!Ernstig onder de indruk ben ik niet van het donkerroze kleurtje van Only You, maar het is wel leuk. Dekt in 2 laagjes en het flesje is echt exact hetzelfde als Catrice, evenals het kwastje. Deze kost echter wel €4,95.
Volgens mij heb ik nog nooit een Catrice mono gekocht die niet in de sale was.. Ze trekken me niet zo, al zijn ze best goed. Maar ik ben toch meer van de palettes ;). Toch nam ik er drie mee die wel pretty waren, van links naar rechts Gilbert’s Grapefruit, Heidi Plum en Top Of The Cops. Ook viste ik een blush uit de bak, ik wilde nog wel graag zo’n blush proberen maar met de 50% korting actie waren ze al weg. Deze heet Peach Sorbet!


De drie oogschaduws zonder basis – best goed gepigmenteerd! Gilbert’s Grapefruit is wel een kleur met heel veel glitters, niet altijd even handig. Deppend aanbrengen dus, om fall-out te voorkomen. Heidi Plum is een prachtige, donkerpaarse kleur en Top Of The Cops opvallend donkerblauw, allebei shimmery.


De blush is zoals de naam al zegt peachy! Hier zie je het linker deel, het rechter deel en gemengd. Er zit een nauwelijks opvallende shimmer in en de pigmentatie vind ik wel prima!


Met de drie oogschaduws maakte ik nog een look. Gilbert’s Grapefruit op het bewegend ooglid, Heidi Plum in de crease en Top Of The Cops als lijntje onder m’n oog. Wat ik wel vaak vind bij Catrice oogschaduws is dat ze erg makkelijk wegblenden en je ze echt moet opbouwen om dezelfde pigmentatie als bij de swatches te krijgen. Maar ik vind de glans in de oogschaduws wel altijd erg mooi!

Op de nagellak van Only You na is alles eigenlijk niet zo makkelijk meer te verkrijgen.. Maar misschien met korting, als je geluk hebt! Of blogsales ;). En zo niet, dan hoop ik dat de ooglook jullie in ieder geval geïnspireerd heeft, haha!

 1. Sale……. hell yeah, dat is gewoon liefde haha! Altijd fijn. Ik ben fan van die Sing Hey Dirty-Lilah! Mooi apart kleurtje. En voor de rest vind ik alle oogschaduws wel mooi. 😀 En de blush of course haha.

 2. Bij Kruidvat hier in de buurt zijn ze ontzettend krenterig, nooit zie ik eens een sale item voor 50 cent in de bak liggen, altijd 1 euro of 2,50, in de stad kan ik gelukkig soms nog wel iets leuks vinden. Het begint voor mij echt een verslaving te worden, korting scoren. Voordat ik het weet sta ik weer te graaien in een kortingsbak (ook bij AH bijvoorbeeld) De lakjes zijn super pretty! Vooral Sing Hey Dirty-Lilah vind ik mooi. Heidi Plum vind ik ook super.

 3. Wauw, het lakje van essie vind ik erg mooi!! Zelf overweeg ik om een lakje van essie aan te schaffen omdat ze best prijzig zijn maar als ik swatches ervan zie val ik steeds weer in love!!

 4. Oh wat heb je mooie vondsten gedaan! Ik probeer ook altijd uit de kortingsbakken wat te halen, maar de meeste dingen zijn altijd heel erg smerig :p (onder de lippenstift, lipgloss, poeder) Ik had nog voor 1 euro het lipkwastje uit de Revoltaire LE weten scoren (zat toch in een zakje, vies zakje).

 5. Jeetje, wat kan jij mooi en netjes nagels lakken. Dat wist ik helemaal niet van je. Ook ik heb een aantal mono’s uit de salebakken gescoort. Ik vind je look echt heel mooi! Dankjewel voor de inspiratie! 😀

 6. hele leuke/mooie aankoopjes!
  ps. heb het bart smit palette vandaag ontvangen 😀
  het spiegeltje heeft de reis helaas niet overleefd, maar de oogschaduws zijn nog helemaal heel 🙂 (die spiegeltjes gebruik ik toch nooit :P)
  ben er echt heel blij mee!

   1. Haha ja idd!
    (Ze gooien overigens met de zakken waarin de post zit. Vanaf de grote distributie plekken moet het naar kleinere (de verschillende wijken per stad/dorp) gebracht worden. Dit moet snel gebeuren. Als ze een beetje haast hebben (bijna altijd dus) worden die zakken gewoon uit de busjes op de stoep gegooid)

    Maar gelukkig was het alleen de spiegel die ik toch niet gebruik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *