Sleep-over bij Iljaaaaa!


Als je me volgt op twitter en/of instagram zal het je vast niet ontgaan zijn dat ik de afgelopen paar dagen bivakkeerde bij la Ilja! Het plan was eigenlijk dat ik er alleen dinsdag en woensdag zou zijn, maar omdat er woensdagavond een beetje heul veul regen en onweer was, plakten we er nog maar een nachtje aan vast. Jeeeej!


En jullie zijn natuurlijk vast heel benieuwd wat wij zoal doen ;). Nou, uiteraard nagels lakken! Twee keer zelfs, haha. Ilja probeerde ook nog nail-art bij me te maken met smalle strookjes tape, maar dat werd uiteindelijk helaas niet zo mooi dus dat ging er al snel af.


Verder hebben we veel dingen met haar gedaan! Zo krulde Ilja m’n haar om daarna een stuk in te vlechten, wat errrug pretty was! En tussendoor maakte ik voor haar blogposts, omdat ze zelf geen zin had om te bloggen haha! De dag erna vlocht ze het nog een keer in, maar omdat we daarna als twee walvissen op bed gingen liggen was dat al snel eruit.


En Ilja ging eindelijk aan de slag met de extensions die ze nog had liggen, die eerst geverfd moesten worden. Het zag er wel echt super tof uit, hair overdose haha!


Veder hebben we lekker veel gegeten (en lekker gegeten, credits voor Ilja’s mama!), lekker lui gedaan, nog wat foto’s gemaakt voor blogposts, Singstar gespeeld, gewacht tot de nieuwe aflevering van The Glee Project online stond (wat uiteindelijk pas donderdag laat in de ochtend was) en gekroeld met de katties!


Het was in ieder geval superrr gezellig en ook nog eens productief! Maar nu ben ik wel blij dat ik in m’n eigen bedje kan slapen, zeker omdat ik afgelopen weekend ook niet thuis was ;). En Ilja ga ik vast nog wel vaker zien deze vakantie, yay! ๐Ÿ˜€ Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze blogpost en de gezellige foto’s, haha! En kijk bij Ilja voor d’r bjoetieful outfit van woensdag en een blogpost over d’r extensions!