Sale shopping – Essie, Catrice en meer


Het lokale winkelcentrum hier is een plek waar ik eigenlijk maar weinig kom. Met m’n studentenov-kaart ga ik toch liever eventjes naar een leuke en grote shopstad dan naar het winkelcentrum waar ik constant bekenden tegen kom. Maar goed, soms ga ik even mee met mams, net als afgelopen vrijdag! Ik moest nog een cadeautje scoren voor m’n broer die afgelopen zaterdag jarig was, maar kon het niet laten om nog wat goede deals te scoren!


Want tja, dat is dan wel weer het voordeel van een rustig winkelcentrum met weinig beautyliefhebbers.. Overal afgeprijsde make-up! Zo vond ik bij Etos 4 kleurtjes van de Essie Bikini So Teeny collectie met 50% korting en met m’n giftcard besloot ik de lichtblauwe mee te nemen. En bij Kruidvat stond ook een bak vol met make-up, waar ik een Catrice lakje voor 50 cent uit viste en een Gosh foundation. Foundations had ik nog nooit geprobeerd van dat merk, maar ik wist wel dat ze vaak vrij lichte kleuren hebben. En voor €2,50 wilde ik ‘m wel proberen!


Maar hoewel de kleur van de foundation wel oke is, is deze Natural Touch foundation echt heel dun en totaal niet dekkend. Best apart, het doet me bijna denken aan een getinte dagcrème zonder het crème-gedeelte, haha! Vind ik dat erg? Mwah, ik houd wel van een niet te dekkende look. Maar ik weet nog niet of ik hem echt vaak zal gebruiken ;).En.. My first Essie! Dit blauwe kleurtje heet net als de collectie Bikini So Teeny. Licht hemelsblauw, maar met een vleugje lila er doorheen en een onopvallende shimmer. En best apart, zodra je er een topcoat overheen doet wordt hij nog iets meer lila! Helaas werd hij met Seche Vite erover daardoor erg vlekkerig, dus gebruik ik ‘m maar zonder topcoat (Essie droogt gelukkig wel vrij snel). Dekt prima in twee laagjes en staat lekker fris. Met een beetje geluk kan je deze met korting scoren bij Etos of DA, maar op internet moet het zeker nog wel lukken!Uit het assortiment is onder andere Browno Mars gegaan, een bronzen kleur van Catrice. En ik vind hem toch wel mooi! Mooie shimmer erin en hoewel hij metallic is, lakt hij gelukkig niet zo streperig en dekt hij wel goed. Zeker geen miskoop! πŸ˜‰


Als laatste scoorde ik bij Hema twee rokjes. Mayo en rokjes was een combinatie die vΓ³or het hete weekend een paar weken geleden niet bestond, maar omdat ik toen toch echt uit m’n broek begon te zweten en een rokje met legging me toch een betere optie leek dan een korte broek, kocht ik dat even snel bij Action. Maar deze rokjes van Hema zijn juist wel lekker vrolijk en ik denk dat het ook wel leuk is met een langere legging en bijvoorbeeld laarzen in de winter! De rokjes waren nu maar €2 in de sale, dus ik kon ze niet laten hangen ;).

Super blij ben ik in ieder geval met m’n eerste Essie lakje! Eindelijk, haha. En ook de andere dingen vielen gelukkig niet tegen, al denk ik dat niet veel mensen blij zullen worden van de Gosh foundation vanwege de zeer matige dekking. Ik wel, I’m weird like that ;). Wat vind jij van m’n Essie lakje? πŸ˜€

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. tamara 26 augustus 2012

  je essie lak is zeer mooi.

 2. Lifesplash 26 augustus 2012

  Essie is fijn hΓ¨?!?? πŸ˜€ Ik ben dol op dat merk haha! Dat lakje van Catrice is gorgeous, en dat voor 50 cent.. good work! ^^

 3. Charile 26 augustus 2012

  Het Essie lakje is echt heel mooi!

 4. Yak Man 26 augustus 2012

  Je essie lakje is erg mooi :). En erg leuke rokjes zeg!

 5. Jeanine 26 augustus 2012

  Beide lakjes zijn echt mega Pretty! Ik vind je Essie lakje echt hemels eruit zien! Bij ons in de Etos hebben ze geen afgeprijsde lakjes πŸ™ *sniksniksnik*
  Die rokjes zijn ook echt super leuk! Outfit Of The Day??? πŸ˜‰

  Xxx

 6. femketje 26 augustus 2012

  mooi essie lakje πŸ˜€

 7. Lotte 26 augustus 2012

  Leuke spulletjes heb je gekocht! En echt geluk van dat Essie lakje!

 8. sharon 26 augustus 2012

  Pretty! Ik vind het lakje van Catrice ook heel mooi!

 9. Esmay 26 augustus 2012

  Toch spijtig van die foundation van GOSH. πŸ™
  De lakjes van Essie en Catrice maken het wel een beetje goed, want die zijn the pretty <3

 10. beautybysandra 26 augustus 2012

  Wat een mooie lakjes πŸ™‚

 11. Tara 26 augustus 2012

  Wauw dat pakje van esse vind ik mooi! Ben benieuwd hoe je de rokjes combineerd. Ik vind die met geel wel cute, met bijvoorbeeld een grote witte jumper er bovenop in de winter! Xx

 12. Myrthe 26 augustus 2012

  Wat een leuke aankoopjes! Het lakje van Essie en die van Catrice zijn zo mooi!

 13. Nicole 26 augustus 2012

  hele leuke aankoopjes! vooral het essie lakje vind ik erg mooi πŸ™‚

 14. Marieke 26 augustus 2012

  Daar is je eerst Essie! Dat kleurtje is echt zo mooi. Hij stond ook op mijn wishlist maar ik heb ‘m toch maar niet gekocht. Ik vond de groene, Mojito Madness, net iets mooier!

 15. Veronica 26 augustus 2012

  Leuke rokjes! Ik draag eigenlijk nooit rokjes. Vind het lastig te combineren en ik vind dat het mij niet staat. Ben altijd jaloers op mensen die het wel kunnen dragen πŸ™‚

  • Marjolein 26 augustus 2012 — Berichtauteur

   Hmm ja, dat vond ik bij mezelf ook wel hoor. Maar een simpele grijze of zwarte met een zwarte legging staat iedereen wel denk ik.. je kunt het in ieder geval eens proberen!

 16. Armani 26 augustus 2012

  Het essie lakje is echt prachtig!

 17. Lies 26 augustus 2012

  Hele leuke dingen heb je geshopt! Het Essie lakje heeft zeker een hele mooie kleur.

 18. Jana 26 augustus 2012

  Leuke dingen heb je gekocht πŸ˜€ x

 19. Sanne 27 augustus 2012

  Leuke aankoopjes! πŸ™‚ xxx

 20. Michelle 28 augustus 2012

  Hahahaha ik vind een niet al te dekkende foundation eigenlijk best wel fijn, voor de dagen dat ik niet zo opgemaakt de deur uit wil gaan en vooral voor de dagen naar school. Ik ben jaloers op je, want dat Essie lakje wilde ik heel graag hebben, maar hij was hier al uitverkocht. Lucky you!

 21. Linda 29 augustus 2012

  Wat, Essie met 50%? Ik ga zo direct naar de Etos hier πŸ™‚

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén