Rose & Co – Cherry Kiss Lipbalm


Lipbalms, ik ben er dol op! En ik vond het dan ook een prima idee om deze lipbalm van Rose & Co eens te testen. Ik stel zeker wat eisen aan een lipbalm: handige verpakking, voedend, een lekker geurtje en lekker of geen smaakje. Voldoet deze lipbalm aan mijn eisen? Lees vooral verder!Bonuspunten scoort de lipbalm van Rose & Co zeker door de verpakking, cute! Bovendien vind ik het een prima verpakking, want hij is goed open te krijgen. Een blikje is wel minder hygiΓ«nisch dan bijvoorbeeld een tube omdat je er steeds met je vinger in moet, maar zelf heb ik daar niet zoveel problemen mee. Hij is vrij groot en plat, waardoor je ook prima de balm eruit kan vissen met wat langere nagels ;).


Doe je het blikje open, dan zie je een kersenrode lipbalm en ruik je ook zoete kersjes! Ik ben dol op de geur, hij ruikt heerlijk zoet maar niet tΓ©. Ook ruik ik er nog vaag een rozengeur doorheen, wat wel logisch is gezien de naam van het merk. Bovendien merk ik dat de geur, als je ‘m eenmaal opsmeert, vrij snel vervliegt. Dit vind ik toch wel prettiger, dan word ik er niet na een tijdje misselijk van. Hij smaakt voor m’n gevoel niet echt ergens naar, in ieder geval niet raar of vies.


Helaas zie je van de kersenrode kleur niet veel terug, misschien een vaag tintje maar zeker geen kersenrood kleurtje. Jammer? Mwah. Hij laat je lippen er alsnog verzorgd uit zien en stiekem gebruik ik dit soort lipbalms ook graag voor een beetje verzorging bij m’n nagelriemen! En verzorgen doet hij zeker goed! Het is een typische vettige lipbalm, vaseline-achtig. Voedt en beschermt, ideaal voor koude winterdagen (een slimme meid is op de toekomst voorbereid) maar eigenlijk het hele jaar door wel erg fijn! En ook op nagelriemen doet hij het prima, haha.


Deze Rose & Co lipbalm bevalt me in ieder geval wel! Hij is te koop bij de webshop PinkLadyMakeup, een leuke Nederlandse shop met een behoorlijk uitgebreid assortiment van make-up en verzorgingsproducten. Zeker een aanrader om eens een kijkje in te nemen, je kunt naast bijzondere merken als Rose & Co ook luxemerken voor fijne prijsjes scoren! De lipbalm zelf kost overigens €5.95, waar je 20 gram voor krijgt. Enneh… Het zou weleens zo kunnen zijn dat jullie vanmiddag een Rose & Co Cherry Kiss Lipbalm kunnen winnen ;)…

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Lifesplash 14 augustus 2012

  Die klinkt goed zeg! Oh, oh en verklap je nou al wat er vanmiddag op je site gaat gebeuren? haha. Ik ben alvast een bezoeker voor vanmiddag. πŸ™‚

 2. Esmay 14 augustus 2012

  Instant cuteness, die verpakking ! Ik hou daar van.
  En een kleurtje vind ik ook niet nodig, het is een lipbalm, die hoort te verzorgen. En dat doet ‘ie prima, dus. Goedgekeurd πŸ™‚

 3. Marike 14 augustus 2012

  Oh, deze lijkt me heerlijk! πŸ™‚

 4. Vera 14 augustus 2012

  Lijkt me een fijne lippenbalsem!

 5. sharon 14 augustus 2012

  Ah hij ziet er zo leuk uit!

 6. Miranda 14 augustus 2012

  Oh de verpakking is echt schatig;D

 7. Alyssa 14 augustus 2012

  Wat een schattig blikje zeg! Deze lijkt me heel fijn.

 8. Kimberly 14 augustus 2012

  Die verpakking is schattig! En dat hij naar kersen ruikt, hmmm heerlijk!

 9. Jessica 14 augustus 2012

  Ik zou hem kopen voor de verpakking alleen al! πŸ™‚

 10. charile 14 augustus 2012

  lijken me echt super fijn! Die verpakking is alleen al mooi!

 11. LounaBeauty 14 augustus 2012

  Fijn! Ben gek op dit spul .:)

 12. Danique 14 augustus 2012

  Hij ziet er zo schattig uit! Hij lijkt me heel fijn πŸ™‚

 13. femketje 14 augustus 2012

  wat een schattige verpakking πŸ˜€

 14. Samantha 14 augustus 2012

  Ik zou hem alleen al willen voor de verpakking, haha. πŸ˜€

 15. Soesja 14 augustus 2012

  Ooh wat een schattige verpakking! Ik ga zeker meedoen met de winactie πŸ˜‰

 16. Xan 14 augustus 2012

  Mooie en vrolijke verpakking. I like.

 17. Jana 14 augustus 2012

  Schattige verpakking πŸ˜€ x

 18. Renske 14 augustus 2012

  Lijkt me een heerlijke lippenbalm! <3

 19. Pauline 14 augustus 2012

  Doet me een beetje aan Rosebud salve denken

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén