Rose & Co – Cherry Kiss Lipbalm


Lipbalms, ik ben er dol op! En ik vond het dan ook een prima idee om deze lipbalm van Rose & Co eens te testen. Ik stel zeker wat eisen aan een lipbalm: handige verpakking, voedend, een lekker geurtje en lekker of geen smaakje. Voldoet deze lipbalm aan mijn eisen? Lees vooral verder!Bonuspunten scoort de lipbalm van Rose & Co zeker door de verpakking, cute! Bovendien vind ik het een prima verpakking, want hij is goed open te krijgen. Een blikje is wel minder hygiΓ«nisch dan bijvoorbeeld een tube omdat je er steeds met je vinger in moet, maar zelf heb ik daar niet zoveel problemen mee. Hij is vrij groot en plat, waardoor je ook prima de balm eruit kan vissen met wat langere nagels ;).


Doe je het blikje open, dan zie je een kersenrode lipbalm en ruik je ook zoete kersjes! Ik ben dol op de geur, hij ruikt heerlijk zoet maar niet tΓ©. Ook ruik ik er nog vaag een rozengeur doorheen, wat wel logisch is gezien de naam van het merk. Bovendien merk ik dat de geur, als je ‘m eenmaal opsmeert, vrij snel vervliegt. Dit vind ik toch wel prettiger, dan word ik er niet na een tijdje misselijk van. Hij smaakt voor m’n gevoel niet echt ergens naar, in ieder geval niet raar of vies.


Helaas zie je van de kersenrode kleur niet veel terug, misschien een vaag tintje maar zeker geen kersenrood kleurtje. Jammer? Mwah. Hij laat je lippen er alsnog verzorgd uit zien en stiekem gebruik ik dit soort lipbalms ook graag voor een beetje verzorging bij m’n nagelriemen! En verzorgen doet hij zeker goed! Het is een typische vettige lipbalm, vaseline-achtig. Voedt en beschermt, ideaal voor koude winterdagen (een slimme meid is op de toekomst voorbereid) maar eigenlijk het hele jaar door wel erg fijn! En ook op nagelriemen doet hij het prima, haha.


Deze Rose & Co lipbalm bevalt me in ieder geval wel! Hij is te koop bij de webshop PinkLadyMakeup, een leuke Nederlandse shop met een behoorlijk uitgebreid assortiment van make-up en verzorgingsproducten. Zeker een aanrader om eens een kijkje in te nemen, je kunt naast bijzondere merken als Rose & Co ook luxemerken voor fijne prijsjes scoren! De lipbalm zelf kost overigens €5.95, waar je 20 gram voor krijgt. Enneh… Het zou weleens zo kunnen zijn dat jullie vanmiddag een Rose & Co Cherry Kiss Lipbalm kunnen winnen ;)…

  1. Instant cuteness, die verpakking ! Ik hou daar van.
    En een kleurtje vind ik ook niet nodig, het is een lipbalm, die hoort te verzorgen. En dat doet ‘ie prima, dus. Goedgekeurd πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *