Pupa Magnetic Nail Art Kit


Een heeeele tijd geleden had ik meegedaan aan een winactie waarbij je een Pupa Magnetic Nail Art Kit kon winnen, op GlamBeauty. Ik was de winactie eigenlijk alweer vergeten, tot ik laatst een mailtje kreeg van eigenaresse Danique dat ik een kitje had gewonnen! Erg leuk, want het is een lekker makkelijke en snelle manier van nail-art en daarmee perfect voor mij en mijn luiheid, haha!
Het setje komt in een mooi doosje met achterop de beschrijving van hoe het werkt. Ik heb de kleur Magnetic Blue, welke ik echt heel mooi vind! Wat je moet doen is de nagellak aanbrengen op een nagel en daarna direct het magneetje er vlak boven houden, voor zo’n 10 seconden. In de nagellak zitten namelijk ijzeren deeltjes die reageren op het magneetje, waardoor je een patroontje in je nagels krijgt!
In het doosje zit een lakje van 5 ml en twee magneetjes, waarmee je rechte en diagonale streepjes kunt maken op je nagels. Ik heb weleens een magnetisch lakje en een magneetje gehad, van Essence! Maar dat werkte niet heel goed, dit setje van Pupa werkt een stuk beter.Met de rechte streepjes! Wat ik al snel merkte is dat je echt een dun laagje aan moet brengen van de lak, hij dekt dan al maar met een dikker laagje is het effect niet erg sterk. Ook is het belangrijk om je nagel en het magneetje zo stil mogelijk te houden, anders worden de lijntjes vaag. Maar ik vind het er super tof uit zien! Je krijgt een donker lijntje met daarnaast een licht lijntje, waardoor het van een afstandje lijkt alsof er diepte in het patroontje zit.En ook het schuine patroontje ziet er leuk uit! Dit doet me denken aan van die gedraaide slierten die weleens aan windvangers hangen (als je begrijpt wat ik bedoel, haha!).Los is het lakje niet zo heel mooi overigens, hij dekt wel goed maar behoorlijk streperig. Gewoon lekker gebruiken met magneetje dus!

Ik ben wel blij verrast door dit setje, het werkt echt goed! Bovendien kun je de magneetjes ook gebruiken met de magnetische Essence lakjes, dus dat komt goed uit. Een setje van Pupa met een lakje en twee magneetjes kost €9,99 en is te verkrijgen in meerdere kleuren, onder andere bij PrettyPolish en bij de verkooppunten die je kunt vinden op de Pupa site!

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Lifesplash 4 augustus 2012

  Hey wat toevallig, toen ik Danique hielp met haar site was ze zo lief om mij als bedankje een cadeautje te sturen (als je dit leest Danique, nogmaals bedankt hihi). En guess wat ik kreeg.. haha ja deze! Ik heb hem zelf nog niet gebruikt maar nu ik het resultaat zie gaat daar snel verandering in komen. Die schuine strepen vind ik geweldig.

 2. Jaimie 4 augustus 2012

  Super leuk die streepjes! Ga ik ook een keertje proberen. 🙂

 3. Tessa 4 augustus 2012

  Ziet er leuk uit!

 4. Charile 4 augustus 2012

  Heel mooi, ik heb ook een setje!

 5. Jennifer 4 augustus 2012

  Ik wil ook heel graag wel zo’n lakje! Ziet er veeeel beter uit dan Essence! Heel mooi.

 6. Chantal 4 augustus 2012

  Ik vind dat hele magnetic nail art niet zo heel geweldig eigenlijk, niet helemaal mijn ding..

 7. beautybysandra 4 augustus 2012

  Ziet er erg leuk uit 🙂

 8. Saar 4 augustus 2012

  Mooie set! Die schuine streepjes zijn onwijs schattig!
  Lovee

 9. Lotte 4 augustus 2012

  Mooi kleurtje!! Ik heb er ook een 🙂

 10. Lotte 4 augustus 2012

  Dit werkt inderdaad een stuk beter dan die van Essence toen, zo te zien!

 11. Miranda 4 augustus 2012

  Wat ontzettend mooi 😀

 12. Tedje 4 augustus 2012

  Ik heb dit kitje ook, superleuk!

 13. Esmay 4 augustus 2012

  Ik heb dit setje ook, alleen dan met een rode kleur. Bij mij lakt ie helemaal niet streperig? Anyways: met streepjes is ‘ie tof, al gebruik ik dat niet echt vaak :’)

 14. Vera 4 augustus 2012

  Ik heb een groene variant. Heel erg mooi vind ik!

 15. Nicole 4 augustus 2012

  ik vind de kleur (met magneet!) wel heel mooi, maar het magneet effect is toch niet zo mijn smaak..

 16. sharon 4 augustus 2012

  Ziet er tof uit, mooi kleurtje!

 17. Bregje 5 augustus 2012

  Heel cool, misschien ga ik ook eens kijken. Maar ik ga vaak voor de goedkope lakjes.

 18. Sophie 5 augustus 2012

  Wat een mooie effect! Ik heb zoiets van Essence gehad, maar werkte voor geen meter -.-

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén