Pupa Magnetic Nail Art Kit


Een heeeele tijd geleden had ik meegedaan aan een winactie waarbij je een Pupa Magnetic Nail Art Kit kon winnen, op GlamBeauty. Ik was de winactie eigenlijk alweer vergeten, tot ik laatst een mailtje kreeg van eigenaresse Danique dat ik een kitje had gewonnen! Erg leuk, want het is een lekker makkelijke en snelle manier van nail-art en daarmee perfect voor mij en mijn luiheid, haha!
Het setje komt in een mooi doosje met achterop de beschrijving van hoe het werkt. Ik heb de kleur Magnetic Blue, welke ik echt heel mooi vind! Wat je moet doen is de nagellak aanbrengen op een nagel en daarna direct het magneetje er vlak boven houden, voor zo’n 10 seconden. In de nagellak zitten namelijk ijzeren deeltjes die reageren op het magneetje, waardoor je een patroontje in je nagels krijgt!
In het doosje zit een lakje van 5 ml en twee magneetjes, waarmee je rechte en diagonale streepjes kunt maken op je nagels. Ik heb weleens een magnetisch lakje en een magneetje gehad, van Essence! Maar dat werkte niet heel goed, dit setje van Pupa werkt een stuk beter.Met de rechte streepjes! Wat ik al snel merkte is dat je echt een dun laagje aan moet brengen van de lak, hij dekt dan al maar met een dikker laagje is het effect niet erg sterk. Ook is het belangrijk om je nagel en het magneetje zo stil mogelijk te houden, anders worden de lijntjes vaag. Maar ik vind het er super tof uit zien! Je krijgt een donker lijntje met daarnaast een licht lijntje, waardoor het van een afstandje lijkt alsof er diepte in het patroontje zit.En ook het schuine patroontje ziet er leuk uit! Dit doet me denken aan van die gedraaide slierten die weleens aan windvangers hangen (als je begrijpt wat ik bedoel, haha!).Los is het lakje niet zo heel mooi overigens, hij dekt wel goed maar behoorlijk streperig. Gewoon lekker gebruiken met magneetje dus!

Ik ben wel blij verrast door dit setje, het werkt echt goed! Bovendien kun je de magneetjes ook gebruiken met de magnetische Essence lakjes, dus dat komt goed uit. Een setje van Pupa met een lakje en twee magneetjes kost €9,99 en is te verkrijgen in meerdere kleuren, onder andere bij PrettyPolish en bij de verkooppunten die je kunt vinden op de Pupa site!

  1. Hey wat toevallig, toen ik Danique hielp met haar site was ze zo lief om mij als bedankje een cadeautje te sturen (als je dit leest Danique, nogmaals bedankt hihi). En guess wat ik kreeg.. haha ja deze! Ik heb hem zelf nog niet gebruikt maar nu ik het resultaat zie gaat daar snel verandering in komen. Die schuine strepen vind ik geweldig.

  2. Ik heb dit setje ook, alleen dan met een rode kleur. Bij mij lakt ie helemaal niet streperig? Anyways: met streepjes is ‘ie tof, al gebruik ik dat niet echt vaak :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *